vi har bosatt oss..

nu har vi bosatt oss vid olympiska skolan, vi sover i ett klassrum ! alla ligger i en hörna medans jag och Olivia är mobbade och ligger en bit bort :) men vi ska i allafall ha mysigt. så imorgon går vi upp klockan sex och byter om och fixar oss, sen så tävling.. jag uppdaterar då hoppas jag ! hoppas ni får en riktigt trevlig valborg, för det kommer i allafall jag ha med dem !
P U S S J E N N I F E R !!!!!

vi har bosatt oss..

nu har vi bosatt oss vid olympiska skolan, vi sover i ett klassrum ! alla ligger i en hörna medans jag och Olivia är mobbade och ligger en bit bort :) men vi ska i allafall ha mysigt. så imorgon går vi upp klockan sex och byter om och fixar oss, sen så tävling.. jag uppdaterar då hoppas jag ! hoppas ni får en riktigt trevlig valborg, för det kommer i allafall jag ha med dem !
P U S S J E N N I F E R !!!!!

pizzakalas

Nu ska jag duscha, byta om, sminka mej. För sen ska jag möta girlsen och lite boys vid pizzan. Japp, vi ska ha pizzakalas! Sen får vi se vad som händer! Så jag kan inte lova mer uppdatering. Men ni får ha en toppen valborg!
/Miccan ♥
Alla ska inte vara med, men här är några. Bilden är från 7an.

tågresa, updatering som gäller !




hejsan bloggen, skriver från denna underbara tågresa. Vi har så jävla kul,  jag tror att alla resenärer blir lite sura på oss, ouuups. Madde har en data med sig så jag kommer uppdatera en massa hoppas jag, ska skriva alla poäng ! ses, saknar er där hemma ! -J E N N I F ER YOU KNOW !


VIRUS

Har vart på vårdcentralen. Dem tog lite tester och höll på och sen kom dem fram till att det var en riktig virus infektion eller vad dem sa. Men det hindrar inte mej från att hitta på något ikväll. Kul ska jag ha ändå. Halsen har faktiskt blivit värre sen igår. Jag har smittat ner brorsan också. Nu ska jag nog gå och kolla på tv med han.
miccan

mohahaahahha

hejbloggen, jag drar nu till varma skåne. ni får ha det så bra !

HELVETE

Sjuk idag igen. Men ska bli frisk tills ikväll! Nu ska jag hoppa i ett bad och sen åka till Vårdcentralen. Vi får hoppas på det bästa.
/MS

JAG ÄR BÄST!

Måste bara meddela att jag är klar med konstnärsarbetet om Leonardo da Vinci! HURRA FÖR MEJ!
Vi har haft flera veckor på oss men jag fick inget gjort på lektionerna. Så jag började med det i tisdags och då höll jag på i ca 30 minuter. Och nu i 15 minuter. Och det är klart! Snacka om att arbeta snabbt som ett geni!

/ M I K A E L A  D A  M A S T E R ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !



Bild lånad från google.se

avundSJUK...

... för jag vill också vara på träning!! Skulle behöva röra på mej. Har suttit stilla i flera dygn nu. Och mamma säger att jag kommer vara sjuk imorn. Men hallå det är ju Valborg. Jag ska bli frisk för fan!! Käkade iallafall lite donken nyss. Lite tröstande iallafall. Denna dag har gått sjukt segt också. Klockan är inte änns 18 än. Och jag har inte änns börjat med skolarbetet jag tog hem. Borde verkligen göra det nu.
/m i c c a n


fotad av min älskling Jennifer Eriksson!

taggatagga

hejsan bloggen, taggar inför tävlingsträning idag. äntligen. jag är skita nervös och jag menar det verkligen, så imorgon drar vi, miccan kommer hålla bloggen vid liv i alla fall. uppdaterar senare, ska åka vidare. Puss J

suddenly


Jason Derulo - In My Head

Har precis ätit fiskpinnar! Gjorde dem helt själv. Det var första gången så dem blev lite brända. Orkade inte göra nånting till. Så det blev bara dem. Har vart i skolan och hämtat mitt konstnärsarbete om Leonardo da Vinci. Så nu ska jag skriva lite på det och pressa sönder spotify!
'mic

ah, trött på att vara sjuk!

Sjuk idag igen.. så ingen skola eller träning för mej. Men jag mår bättre idag iallafall. Jag hade 39,3 grader feber igår kväll innan jag skulle sova men nu har jag 38,3. Den har alltså sjungt med 1 grad. Toppen! Imorn är det ju valborg, så då ska jag verkligen vara frisk! Tänker inte ligga hemma under täcket sjuk och missa hela dagen! Måste dra till skolan och hämta mitt konstnärs arbete som skulle vara inne för typ flera veckor sedan. Alla rester ska in senast 12 maj. Så det börjar bli stressigt! Not good. Nu ska jag dricka lite te, men vi höres senare!
/Miccan

(anledningen till varför jag aldrig lägger upp bilder är för att jag är inne på min mammas data. För jag orkar inte gå ut till mitt rum där min data är)

I miss


Italia i miss a lot ♥©
I like this picture to !
photobyjennifer

1 porträtt

Olivia Lindström # 1

-J E N N I F E R

skolan idag för mig, fast jag tvekade imorse var svimfärdig, not good. Studsmattan kommer imorgon och jag blev vääldigt besviken ska jag säga er, jag som ville hoppa loss ! aja, jag får väll gå runt och sörja mig själv. Jag laddar in bilder lite senare !
PUSS

helvetet?

Kollar på ett program på teven där de snackar om homosexuallitet. Dem som gästar programmet som inte är homosexuella tror att alla homosexuella hamnar i helvetet när de dör. De trodde att folk som vill ha sex med samma kön men som inte gjort det också hamnar i helvetet. Normala människor det finns..

/ms


home today

Tusan också! Hostar som en j*vla dåre. Och så har jag ont i halsen. Legat i soffan nästan hela dagen. As tråkigt. Det är aldrig något kul på teven heller. Så det blir att sitta och kolla på tarzan och sånt där. Tråkigt att jag missar träningen idag också. Och imorn med. Nu ska jag dricka te, fast jag hatar det.
'M

haha, 2008 !


haha, blä ..

da day

Hejhopp!
Gick till skolan idag. Hostan var kvar men jag kände mej ganska frisk efter en lång morgondusch. Vi gjorde kanelbullar på hemkunskapen. Jag var med Max och Jimmy och bullarna vart urgoda! Men när jag kom hem från skolan kände jag mej genast sjukare igen. Skulle egentligen vart med Martin. Bajs också. Så jag har väl legat framför teven och städat mitt rum. Ingen träning blev det såklart inte heller. Och det blir det inte imorn heller skulle jag tro. Fan vad irreterad jag blir på hostan nu också! Gör as ont att hosta. Måste nog ta lite kuckelimuckmedicin.
inga pussar från sjuklingen /miccan


Här har vi Frank, våran kameleont som dog för ca 1 år sedan. R.I.P

EBBA AND ME !


Ebba och Jag i Italien 2009
Sony a200


Jag och Ebba i Italien 2009
sony a200

Jag bjuder på mig själv på dem där bilderna, men vi gör tummen upp !

27 april

HejHej cupcakes !
är hemma idag igen, är förkyld, ont i huvudet och lite ont i halsen men det går över snart. men då blir det ingen gympa för mig ikväll känns jätte trist, men jag blir frisk snart det lovar jag innan torsdag kommer jag må prima.
imorgon kommer våran studsmatta proffs, den kommer vara skitbra ! så att mkt bilder kommer ni få när jag voltar på den ! den är lite större än vanliga, så nu kanske jag kan göra föjder efter volterna. Mer uppdatering underdagen ! / Jennifer


sovgott !

goodnight bloggen ska krya på mig, men tror att jag stannar hemma imorgon.
pusshej /jennifer ♥



någon som vill ha stekta ägg?

Tror faktiskt att man kan steka ägg på min feber just nu. Fan, det här känns inte bra. Ska gå och ta en alvedon igen!!

-gymnastik !

Tullinge trupp cupp - RM/SM laget
sony a200
Gymnastik är nog det bästa som finns, speciellt NGF som jag har gått på sen jag var 8 år gammal, genom dem åren har jag lärt känna dem mest otroliga människorna i mitt liv, jag älskar dem över allt och annat. Från att stå på händer och rulla ner har vi gått upp på en sådan hög nivå att några inom snar framtid ska upp på SM. Vi har varit på flera olika läger och det härligaste var nog i Italien förra året, en vecka som jag tillbringade med mina bästavänner det kommer jag aldrig glömma. Alla tävlingar går som en dans på rosor, och det är riktigt bra laganda också. Jag känner mig lycklig lottad som fick hamna i denna grupp med denna gymnaster och sen hade våran grupp aldrig klarat det utan våra underbara tränare. DEM ÄR DEM BÄSTA I HELA VÄRLDEN !  JAG ÄLSKAR ER ALLA I NGF, OCH NI ÄR DEM BÄSTA SOM FINNS  ! /Jennifer

water


Water picture's
sony a200
photobyjennifer copyright ©

im sick to !

Sony a200
photo by me, copyright like always
Godmorning my friends !jag kan börja med och säga att jag är hemma idag från skolan för att jag är sjuk, min hals gör ontontont icke bra !
men för er blire ganska mycket bloggning idag då eftersom Miccan är också sjuk och har samma baskilusker som mig. Juste, som ni ser snart så har vi gjort i ordning kategorier för fotorna, men det kommer så att ni snabbt kan klicka er in på de fotorna ni vill se :)
/Msje

sjukling(ar)

Ont i halsen, hosta, feber & sprängande huvudvärk. Jag mår inte bra. Jennifer är också hemma och sjuk idag. Det är fett synd om oss. Sitter och kollar på "Lazytown" det är grymt! Men snart ska jag gå till skolan och hämta lite läxor. Usch.
Pusshejj /MS


©


tagga inför RM

Träningen gick toppen, och vi börjar bli taggade inför RM i Skåne om en vecka. Friståendet ser bra ut !

- kinaskit!

Sitter och kollar moppar med pappa. Och jag tror att det blir en Peugeot Speedfight 2. Mycket najs!!
Det tog jävligt lång tid att hitta någon som jag ville ha. För det enda pappa sa om alla jag visa var:
- kinaskit!
hahaha. jag kan fan inte vänta, vill ha den här nununu!!!! blir tokig snart. Mihihi. Jihooo. YEY!
okej, det börjar gå överstyr. Kysshej! /Miccan


en sån här förhoppningsvis. bild lånad av google.se

Ingen träning för mej,

japp, ni ser ju rubriken. Jag har ont i halsen och lite hostig. Så nu sitter jag hemma och försöker hitta en kapsylöppnare. Det går inte så bra kan jag meddela! Och jag saknar Jennifer redan!
/MS

lite bilder från dagen,

©
/ MICCAN

nåra bilder från en hysterisk fotodag.

Lots of love Je
©

Godmorgon

godmorgon (:
ligger i sängen med miccan och tänker snart bege oss ut och fota lite, kommer bli as skoj.

photo's by me

sony a200
photo by Jennifer
några random, men olivia är fiin
©©

Tummen upp säger jag bara!

Snygging design vi har fått, ellerhur? :)
Nämen ojj, nu när jag kollar på klockan ser jag att jag ska åka på konfirmation om 20 minuter. Herre j*vlar vad bråttom jag fick nu! Måste käka, byta om, packa träningskläder och sånt.
Ha en underbardag. Jag ska vara på "konfa-kamp" hela dagen. Det kommer massa konfirmationer från svanberga och norrtälje ut hit till roslagen.
/miccan


Nikon d5000
ph - jag (miccan)

JAG ÄR REDO !

Hejsan bloggen ♥
jag är reeeedo för en ny början ! :)

NGF I TULLINGE
sony a200
photo by mamma ©

YES !

Tack så mycket Lovliee.blogg.se *klick* om ni inte ser den nya designen tryck F5 ! Imorgon så börjar denna vardagsblogg förvandlas till en fotoblogg, hoppas ni gillare !

=)

Halloj,
Jag har vart jätteduktig i skolan idag. Jobba som en galning på engelskan och musiken. Men igår hände däremot typ ingenting på hela dagen. Ajajaj. Föresten är det as dåligt att jag missar träningen imorn, för jag ska på konfa typ hela dagen. Dumma! Nu ska jag käka och ta huvudvärkstablett!
kysshejj, /miccan



ofta man får säga så ?

Hola amigos !
Jag sitter och väntar på att designen är färdig, om den blir färdig idag. men kolla in lite senare så kanske ni ser ngt speciellt. Den sista lektionen var så chill vi satt vid datorn och typ var inne på alla möjliga sidor, åt goodis dunka musik och pratade sen så fick vi sluta tidigare också, vilket är helt otroligt våran mentor har blivit så snääll på sista tiden. Och vi ska praoa snart också, fyfan vad nice. hahahahahaha, sitter och kollar på nickelodeon och det är liksom barnprogram för små och istället för hönor sa dem "PULLOR "hahahahaha, ofta?  jävla mupp asso. Ikväll ska sis på disco och jag ska väll mysa med familjen eller kanske åka till skutan, hmm.. jag vet inte än.
- J E N N I F E R ♥


FAILFAIL !

Hahahahahaha, Alex faila totalt. Hon skulle skicka till mig men skicka fel och hon skrev " hej idiot, gå och bajsa på dej. Hahahahaha, snacka om fail. har i allafall gjort färdigt min bokrecension känns skitbra trodde aldrig jag skulle bli färdig med den, men jag jobba som saaaatan. haha. Nu blire rast.
/ Jennifer !


Jag är jädrans glad :)

30H i mina öron nu, godmorgon föresten. Skolan väntar och sa alldeles strax dit, väntar på att pappa ska komma hem och skjutsa oss (: När jag kommer hem ska jag nog fota lite granna kanske sen ska jag stäääääääda  mitt fina rum och sen ska jag buda på datan, haha jag kollar ut en sak, det är just därför jag är så himmels glad. hahhaa. Bättre uppdatering från bådas sida blir det snart. och vilken dag kommer designen, hoppas jag !
Lots Of Love Jennifer



mot bussen!

ShuuuuE !
Nu ska vi ner till ica och köpa något sen dra till bussen för träning.
aja, byyyyyyye!
///// MSJE

sånna som jag - mevalin.

jennifer- den kortaste.
miccan-längst till höger tror jag

Show me everthing, and tell my how !

shullllle, sitter och snackar med Julija och Rockycupen. jättetrevligt, dem ska också vara med så det är 2 eller 3 lag som ställer upp där nu, NGF ROCKAR FETT ! dansen gick super duper bra, är färdiga med båda danserna och ska bara fin slipa det sista inför SHOWEN ! gud vad kul, jag längtar !vi fock placeringar, helt underbara förutom att jag ska stå längst fram i en rad, haha. men det är fett kul lite pinsamt, men jag gillar't det verkligen.  Snön faller ner från himmlen, buhuhuh. hemskt. har inte mer att säga eller jo att min emma.l och miccans spark är steeencool. HAHA.

hemma hos miccan, men vart är hon ?

Tjobreeevadhänderjaoopeacebre !
sitter hos miccan i hennes lilla stuga hon är fortfarande i skolan och jag gick hem till henne för vi slutade tio över 2 idag, första gången våra lärare släppte oss tidigare. Dem slutar nu, så jag sitter och väll och väntar på den där underbara söta filuren som är dem mest finaste på jorden. vi sätter väll oss ner och snackar lite skit. alltid lika mysigt. uppdaterar sen.
Puss Jennifer




rajraj

HOJHOJ,
Nyduschad och klar. Ska strax dra iväg till skolan och ha idrott. Jihooo. Föresten så gick träning bra igår. Tummen upp för det! Men en annan sak som det blir tummen ner för är att jag lovade Jennifer att jag skulle städa mitt rum tills idag. Men det har jag ju inte i närheten gjort. Ser ut som en svinstia. Great. 
Aja, Nu väntar det sej en hel dag i skolan. 
KyssN /M i c c a n

från fotokursen i höstas

en snabb uppdatering

hemma från skolan eller jag sitter på mammas jobb och väntar på att äta och sticka till miccan. träning snart vilket käns otroligt bra, tagga inför RM om 2 veckor. juste ska köpa present till miccans konfirmation och hennes födelsedag, det står högst upp på familjens lista ! (: haha. Men nu ska jag stoppa in min pizza i micron.
P U S S E R I K S S O N


mot sängen!

Tjohej!
Kollade nyss på tv. Mamma kom hem med kläder som jag förhoppningsvis ska ha på konfirmationen idag. Det börjar närma sej. Mindre än en månad kvar. Ojojoj. Nu blir det att borra nej sej i sängen och kolla på film.
/MS



.

Ska hoppa ner i sängen och ta och läsa igenom provsvaren, (Y) jippi kajej !

nittondeapriltvåtusentio

tjohejbajskorvtjalalalala !
Sitter och redigerar lite bilder på hemma plan på photoshop, det kommer komma mycket bilder som är redigerade som ni får se före och efter. Gud vad jag längtarlängtar ! jag är mupp, nämen det visste ni kanske redan ? haha.
ska chilla idag för det mesta. plugga lite kanske, men för det mesta, chatta med miccan (-: !
igår fick jag prova mammas kopia iphone som jag igentligen skulle ha, men batteriet var urladdat och en massa. Så jag ska prova inatt igen kanske och se om det funkar.

Det får vänta.

Tjobree :)
Jag har precis jobbat med No och känner att det sitter bra, snart ska jag till Frida och Sofia.
Jag känner att jag kommer nog lägga in en massa bilder då designen kommer, så ni får vänta några dagar. hopas det är okej. Ska gå. Puss :)

22:26

Våran nya design kommer om typ 1 vecka. Rå-najs.
Men träningen idag gick väl bra. Höll på att bryta ryggen ett antal gånger men.. haha.
Nu ska jag kolla på film och föna håret.
/miccan



Ikväll gör vi om bloggen ! :)

ikväll gör vi om bloggen! design och sånt.
Men nu åker vi och tränar!
kyyyss /MSJE


rospiggen spritter i mig

Foto: jag (miccan)
ingen redigering.

/MS

HAHA !

/miccan

Hejhopp !

hejsan bloggen :)
Har varit i täby hela dagen och kollat på gymnastik tävling, NGF ÄGDE SÖNDER ALLA SOM VAR PÅ GOLVET, RENT UTSAGT, STOLT ! Vi fick med oss hem 2 brons,2 silver och en hel pokal. vi är fettt bääst.. eller dem är fett bäst.

Juste nu har jag ock miccan kommit överens vad vi ska göra med bloggen, det ska bli en FOTOBLOGG för det mesta och lite redigeringar och vardagen, de låter super kul !! hoppas det blir bra och att ni tkr om det.
Puss J

nice

Hej på er underbaringar!
Jag kom hem kom ganska nyss från konfan. Vi fick sluta tidigare. Men igår kväll åkte jag hem till Aron på filmkväll med trevligt folk. Så jag sov där. Najsnajs. Och imorse skjutsa Martin mej på moppen till konfan. Jag kom 1 timma och 20 minuter sent, men det var ju bättre än att inte komma alls. Så när jag kom dit var jag råhungrig för jag hade inte käkat någon frukost. Men så bjöd dem på kokt korv. Och det var ju bara att proppa i sej fast jag inte tycker om kokt korv. Sen övade vi på någon teater vi ska visa upp på konfirmationen. Men nu har jag faktiskt ingenting för mej. Ska försöka hitta på något. 
/MICCAN


från när jossan fyllde år. jag ser drogad ut men jossan är söööt :)

jajajajajaja

hejsan bloggen !

ingen uppdatering idag, men det ska bli bättre (Y) efter många om och men så pratade jag och miccan och bestämde att vi inte ska göra en ny blogg men det blir en hel del förendring ska jag säga er, hoppas jag  !
Är hos mina kusiner eftersom min lill kusin fyller år idag, cooooongratz.. tänkte vara social nu.
ses !

juste imorgon blir det täby klockan kvart i sju med älsklings Kajsa.E och kolla på underbara ngf !
skriver sen.
jeníffer

Fredaaaag!

Jag blev inte så glad när jag kollade ut och såg att det regna idag. Det var ju så jävla fint väder igår! Men jag blev faktiskt klar för länge sen. Jag brukar alltid bli klar sista minuter, men nu har jag tid att sitta och chilla framför datan ett tag. Najs! Våran klass ska iallafall till ungdomsmottagningen nu på morgonen. Och det är fredag idag, wihoo! Det gillar vi!
/miiiccan


En del av min älskade klaaaass.

Hur gör vi ?

Hejsan Jennifer du är dålig på att blogga !
yes, i know.. Men jag har ingen inspiration längre bloggen är bara tråkig skriver bara om vardagen och så är det från bådas perspektiv, vi vill göra ngt speciellt. Vi satt och tänkte lite och vi vet inte hur vi ska göra, jag vill ha någon slags hum... typ där man visar foton ganska mkt men inte riktigt en fotoblogg hur går detta till ? Jag och miccan ska i alla fall hur vi än gör ha en blogg tillsammans tror jag ?  Hoppas det i alla fall, för det går ju trots allt bra men jag har ingen lust att skriva på en svart tråkig blogg, förlåt mig. Hoppas det blir bättre, kommer med svar hur vi gör.
vad tycker ni ?

Gympan gick (Y) min förbannade häll var dum i huvudet så men jag gjorde så mkt jag kunde.

GRATTIS ÄLSKADE VÄN MALLA !!!!!!!!! ÄLSKAR DEJ !!!!

www.bymalla.blogg.se


städar!

Försöker göra så man kan iallafall gå på golvet i mitt rum nu innan jag drar till träningen. As tråk, men behövligt! Skolan idag var faktiskt kul. Hade vattenkrig. Haha, jag var as blöt. Och speciellt röven. Men det var bara att ligga i solen en stund så torka man fort. Det är råskönt ute nu. De ä naaaaajs. Nu måste jag snabba på städningen,
/MS



@ datasalen

Sitter i datasalen och jobbar med SO. Jag är faktiskt jätteduktig. Men kände att jag var tvungen att ta två minuter paus och skriva på blooggen. Idag har jag haft svenska också. Det gick sämst. Och jag är as hungrig. Jag gick och snodde gurka i matsalen. Och såklart så står kocken bakom mej utan att jag märker det. Men han flina bara, haha.
Nu ska jag jobba again, /Miccan


Godmoooorning

Ska bara klä på mej och sen dra iväg till skolan. Ska ha matteprov idag, och så hade jag tydligen en engelskaläxa också? Ouuups. Ikväll blir det träning, gött! Nu ska jag leta kläder,
Kyyyyyyss /Miccan


Jag och mina kära hatobjekt. En av dem ska dö idag ! :D

Lasagne!

My favoritoooo! Jag sitter och käkar lasagne, sjukt gott! Dansen gick väl bra ibland. Haha. Men skolan idag var rätt kul, jag var as duktig på matten! Nu blir det duschen och sedan "Andra avenyn" Yeeey HAPPYFACE!
/Miccan'pickan'kickan'slickan

smällhet !

Har precis kommit hem från dansen, det var hur jävla varmt som helst. Och varje sekund som var ledig stog jag i fönstret. Det gick i alla fall toppen (Y) Imorgon blir det tandläkarn för min tandställning som jag får snart ! HAPPYFACE ! Nu ska jag slänga i mig käk. KYSS J'



Jennifer the best !

Jag är taggad för dansen idag, känns otroligt bra om inte foten pajar. Ville bara tillägga det.
Gympan igår gick sådär, var seg i hela kroppen och min häl börja göra ont, men mamma har börjat kolla på hälskor till mig, hahahaha. Imorgon gör jag avtryck för min tandställning, jag längtar i hjäl mig typ, löjligt.
men ska gå.
K Y S J


skola..

Är jag den enda som har blivit helt totalt skoltrött redan? Det var lixom andra dagen efter påsklovet idag och jag pallade verkligen ingenting. Så mycket som ska bli inlämnat den här veckan och prov, så jag orkar inte änns tänka på det. Jag har heller inte tid att plugga.. bajs också!! SKIT SKOLA, DU KAN TA DEJ I RÖÖÖVEN!!

Ursäkta min damp.. /miccan

yellow

Hejhopp!
Kom hem från träningen för typ 1 timma sen. Det gick väl ganska bra. Så nu har jag precis käkat och ska hoppa in i duschen innnan någon annan hinner göra det!
/miccan



Gympa

Tjo (:
Back to school today, det känns okej. Fast idag så är det tisdag och inte så kul, skolan har alla tråkiga lektioner idag, pina. Träning efter riktigt kul, 5 av 5 toast ! Nu ska vi tagga inför RM som är om några veckor, det kommer bli så fucking myys. Och sedan Marknadafton och sist invigningen. Fyfan jag bara längtar ihjäl mig totalt.
Juste om någon har pengar så ge mig.. i need them very fast. JAG HAR 57 KR !! HELP ME !!
Måste lägga in gårdagens fail också.
Puss J


Hej, internet sluta fungera precis och jag...

Hej, internet sluta fungera precis och jag publicera mitt inlägg. men här har ni något ! /M


HAHA LIKA SOM BÄÄR !

Förlåt för dålig update från min sida. har inte haft ork. Efter skolan var jag med Steffie,Kajsa.E vad hade as roligt. Video kommer. Men vi har bestämt en sak. MOHAHHA !! Jag måste säga en sak till er om det. Ska lägga mig i sängen nu, så har dt så lovar jag att det ska bli bättre. Men som plåster på såren så ska ni få en extremt lika som bär :




HAHA, OTROLIGT LIKA !! :D

:>

Hallå bloggen!
Efter skolan var jag i studiegården och gjorde inte så speciellt mycket. Åt nyss lite tårta från igår. Haha, mums. Men nu gör jag det jag är bäst på att göra, absolut ingenting!
/MS


Haha, bild från Romme.

GRATTIS MOA !

(Klick på bild)
GRATTIS MOA SÖTASTE VÄN  !
NU ÄR DU EN TONÅRING OCH DET ÄR STORT  !
GRATTIS,GRATTIS,GRATTIS.
ÄLSKAR DEJ !

trötter på hög nivå !

Fyfan vad jag är trött, usch fy och blä ! Men jag gick upp 15 minuter senare en vad jag brukar så att lite mer sömn fick jag, bläbläblä för skolan dem här sista månaderna. HELP ! Kan jag inte bara få åka bort någonstans i 2 månader ?! om ni ska någon stans så hänger jag gärna med :)
aja, puss på er !



Gödmörgön!

Jag är faktiskt nästan klar. Ska bara klä på mej. Sitter och lyssnar på råbra musik. De e grejer det. Men snart ska jag gå till skolan. Hoppas jag inte dör alltför mycket.
/Miccan



sovgott ! :)

Hejsan bloggish ! :)
har precis kollat färdigt på Ballar av stål som är skita kul ! serious. Ska hoppa ner i sängen för imorgon blir det promenad med mamma och bulten det första jag gör på morgonen, så ses imorgon.
Puss J


ph- Jasmine

Taggad inför skolan imorn !

ph - julafton
Hejhopp!
Jag är as pigg och kommer komma i säng sent idag känns det som. Och sen inte komma upp imorn. Men jag sov ju hur länge som helst från igår till idag. Jag gick och la mej as tidigt och gick upp rätt sent. Men jag är taggad inför skolan imorn! Haha. Nu blir det farmville. Vi höres imorn! 
Puss /Miccan

Ny design!



Hej på er!
Just nu har jag inte för mej någonting. Men idag har vi haft gäster här som firade pappa som fyllde 37 igår. Grattis gamle man!
Och imorgon börjar skolan igen. Har ju inte gått i skolan på 3,5 veckor nu. Först var jag ledig för konfa-resan. Sen har jag vart på prao i två veckor och haft påsklov i en vecka. Så det ska väl bli kul att träffa folket igen! Vi höres!
/Miccan


Åh, saknar min älsklings kusin!

TULLINGETRUPPCUP 2010 RM1

gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt bra jobbat tjejer ! DETTA VAR RM-1 LAGET !

TULLINGETRUPP CUP 2010 RM 3

RM3 - LAGET !


GRYYYYYYMT !! 
/MICCAN

Bildbomben kommer släppas senare

Har precis kommit in från grillningen min syster hade lagat, det blev en goood hamburgare och nu är jag en riktigt mätt.. Dagen fortsätter med att jag ska in till norrtälje och kolla tapeter med mammsen och linnesen haha ! snart jävlar så har jag ett helt nytt rum, det är guld ! Sitter och och försöker komma på en design till bloggen men det går som det går så snart som  möjligt så är det kanske nytt här också. Jag tror att jag att ni får en bildbomb ikväll.
IMORGON BÖRJAR SKOLAN -.- fyfan asso, helvete. OOOH ! jag orkar inte gå dit. aja, buhuhuhhuhu.
KYSSn Eriksson


fyfan vilken gammal bild..

11 april

Godmorgon alla läsare :)
Har inte gjort så mkt idag än i alla fall, ingen gympa idag känns faktiskt lite trist. Jag vet inte vad jag ska göra idag, tänkte slå en pling till någon men vi får se hur det blir. Håller på att importera bilderna från igår som ni får se lite senare, så jag skriver senare på bloggen.
P USS



YEYYEYYYEYEY !!!

JAAA DET ÄR SANT !!! 2 GULD TILL NORRTÄLJE BÄSTA GYMNASTIKFÖRENINGEN! DET VAR ASKUL ! ALLT GICK PERFECT PRECIS ALLT, HÖGA POÄNG PÅ VARENDRA GREN, ÄR ÖVERLYCKLIG, ENNU EN MEDALJ PÅ MEDALJHYLLAN!
har tagit över 400 bilder, tat lungt dem kommer.



förlåt för min sjukt dåliga uppdatering men jag har verkligen inte haft ork att slå igång den söta lilla datan !
Igår var vi på badhuset i uppsala och det var (YYY) jag mötte hela familjen Lindström och Ebbas kompis Emma.L jag och Olivia hoppade och gjorde volter från trampolinen asnice, fick lite kallsupar då och då men det var det värt !

Inatt så hade jag as ont i magen, seriöst trodde jag skulle dö eller något jag peta i mig alvedon tills tävlingen.
Kom i alla fall med en hård bra tejpning på fot och en sköön mage.. Jag skriver mer sen.. P U S S J


2 guld till norrtälje gymnastik förening!!...

2 guld till norrtälje gymnastik förening!!! Kan inte säga annat att vi är bäst ! :-D


Nu startar tävlingen! Hejja Hejja ngf!!!!

Nu startar tävlingen! Hejja Hejja ngf!!!!


Godnatt!

det är inte 100% säkert att jag kan åka med på tävlingen imorn. Det får vi se imorn. Men jag ska upp as tidigt så nu måste jag sova.
/miccan


HEJA OSS !

CAPSLOCK

JUSTE, DET ÄR "CAPSLOCK DAY" IDAG !! :D
/MIIIICCAN

allt ont leder till något gott

Hej på er!
Sorry för nada uppdatering från min sida. Men jag har legat på soffan hela dagen och frisknat på mej. Nu känner jag mej faktiskt väldigt frisk mot vad jag gjorde när jag vakna imorse. Nu ska jag iallafall packa kläder och tävlingssaker och sånt och sen åka hem till Jennifer. Ska sova där tills imorn. Då ska jag åka till tävlingen med dem. Juste, pappa fyller år imorn också. Haha, jag har ingen present och kommer inte vara hemma på hela dagen. Oups.
/Miccccccan
2 år sen

hejdå så länge !!

Nu drar jag till uppsala utan mikaela !!!!!! men hon kommer till mig senare !!!!

9 april

Godmorgon bloggen :)

Vaknade för en stund sen och ska alldeles strax pallra mig upp till frukosten. Om en timme så åker vi till Fyris och fick igår reda på att ebba och emma ska dit också. kulkul. ses nog där. miccan ska messa mig om en kvart !
så det kommer bli sådär med uppdatering idag och så men sen när jag kommit hem så skriver jag.

Puss J




down to earth

Haha, har suttit och kollat igenom gamla bilder. Kanske kommer upp några någon dag, vem vet. Nu ska jag kolla på någon film,
/miccan
bild på mej från Gotland -08

godnatt folket !

Godnatt alla alla alla härliga bloggläsare, ses imorgonbitti !

(YY)

Hemma från träningen som gick toppen, eller ja helt okej. Min häl stökar som in i ... aah, inte kul. Jag hade så ont att jag var tvungen att lägga mig ner och grina en skvätt på tjockmattan och tänka igen mina synder. hahahaha.. skippa det sista. BESÖKARNA I LÖVE YOU GAYS !! ÖVER 200 NU !!!!! HAPPYFACE !!!!! Snackat med minafrisk/sjukling och hon känner sig mkt bättre (YY) om hon mår bra imorgon hänger hon med oss till Fyrishov som jag och familjen ska till. Olala. Och om hon nu skulle pigga på sig lite så sover hon här också och det innebär VIDEOBLOGG ! det gillar vi!
Uppdaterar senare maybe !
lööts öf lööve J




§

Har precis käkat middag med familjen och kusinerna. Vi grillade. As gott. Ska nog gå och lägga mej snart (jag vet att klockan vara är halv nio , haha) och sen vakna upp och vara frisk hade jag tänkt. Det låter bra, ellerhur?!
Puuuss /Miccan



magsjuk?

Hej på er !
Vet inte om jag är magsjuk eller. Jag har spytt 1 gång. Och efter det har jag känt mej mycket piggare och friskare! Nu så mår jag inte illa och har bara ont i magen. Men kan ju självklart inte komma på träningen idag. Jag kom iallafall nyss upp ur badet. Bara jag som älskar att bada/duscha när man är sjuk. Efteråt känner man sej genast mycket friskare! 
Nu ska jag iallafall kolla på avsnitt från "Bella&Tyra show". Ni kan hitta dem här!
/MS



Godmorgon!

Även fast det var typ 2 timmar sen jag vakna. Men ändå. Jag mår fortfarande illa. Måste träna ikväll ju! Jag har ju haft uppehåll i 2 veckor sen gått på 1 träning och idag är det sista träningen innan tävlingen på lördag. Ojojoj. Hur ska det här gå?
Jag är hungrig men har verkligen inte lust att äta. Sist jag åt var lunch igår. Ska nog hoppa ner i badet snart så kommer jag känna mej lite piggare.
/miccan

Påskbilder

Här kommer lite bilder från Påsken :)
det finns flera.. inte så fina, men vi har haft väldigt kul i alla fall  !
såg fjärilar också :)

OMFG !

Godmorgon bloggen :)
fick en chock när jag såg statisktiken igår, och idag klockan 10.13 på morgon så har man runt 50 stycken redan, oooh. OMFG ! Ska och och äta på resturang med mina föräldrar, moster&hennes kille,kusiner och mormor och morfar. ska bli skit myysigt. Hoppas att jag kan uppdaterara under dagen, annars får miccan det. Sitter här med kläder på och ska sminka mig snart. Miccan mådde inte toppen igår, hoppas hon mår bättre min lilla gurka?
vill bara säga att jagälskarerbesökare gryyymt mkt ! Ha det såbra så länge så ses vi snart !
LOTS OF LÖÖÖVE JENNIFER ♥

är det någon som har hittat sommartecken/vårtecken ? Mamma hittade en tussilago (?)


3-siffrigt besöksrekord!

NAJS !



Jag har precis kollat på tv. "Anna Anka söker assistent" & "Andra Avenyn" & "Sandhamn" . Gryyymt! Men något som inte är grymt är att det känns som att jag ska spy när som helst. Sitter beredd här med hink. Fan, inte bra! Plus att det inte går att få bort underskriften på denhär texten. Haha. 

/miccan


Haha, på flygplatsen mot Italien!

WOWOWOW !!

BESÖKREKORD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sunshine

I am the little sunshine !

bilder

Jäkligt snygga bilder, ser levande ut allihoppa !

this is my life

i mitt huvud nu är det *this is my life*, sitter och små trallar lite faktikst på den. åkte hem från miccan för en timme sedan och känner mej ensam. Vi hade askul idag ! jag tror hon berättar det eftersom hon tog kort på det som hände. Har varit och kelat med grannens super söta kattungar, jag är kääääär. Det är otroligt så mkt ni besöker, i am very very happy ! ! ! ! ! ! ! troligtvis så blire sola på fredag med MICÄN !!
Jag ska nog ta det lungt nu, puss !



valross

Jennifer åkte typ nyss. Jag ligger i min soffa och håller typ på att dö. Känns som att jag har ätit upp en hel valross typ. Det känns inte bra. Nu ska jag iallafall ligga här tills jag mår bra och sen hitta på något.
/miccan 
ph - google.

statistiken

Godmorgon cupcakes.
vaknade inte för så länge sedan, vi vaknade av miccans mobil, hääärligt. Ska in och äta frukost snart. Kollade statisktiken på morgonen och fick en chock det ser strålande ut hörrni ! fortsätt så !

MSJE 3 MÅNADER !!!


GRATTIS BLOGGEN ! / DINA ÄÄÄÄLSKLINGAR !

RETARD HÄST / VIDEOBLOGG / SÅNG


NYA GLAJJOR


+

Tja.
Just nu står Jennifer i duschen. Vi har precis käkat och kom hem från träningen för 1 timma sen. Vi har gjort videoinlägg idag som kommer upp lite senare ikväll. Ett STORT plus till oss! Sen så kan vi lägga upp bilder på de vi köpte i Norrtälje idag. Nu ska jag gå och borsta håret!
/Mikaela


Åååååh, saknar lilla kalven!


HELLO CELLO!! Hahahahahahahahahahahahaha !...

HELLO CELLO!! Hahahahahahahahahahahahaha ! Vi sitter på bussen nu iaf :)


orolig

Jag satt här och var så orolig. Jennifer sa att hon skulle komma klockan 9. Men då när klockan var 2 över skrev hon att dem skulle åka snart. VILKEN LÄTTNAD!!
Haha, men jag har precis klätt på mej och väntar på Jennifer. Det kommer typ inte bli några fler inlägg förrens efter träningen tyvär. För vi åker ju till Norrtälje klockan 10.37 sen så är vi där och går direkt till träningen. Så det blir väl efter träningen.
Aja, pusshejj ! /miccääään


GAAAAAAAAAALET COOOOLA!

70 (!!!!!!!!!!!!!!!)

JAG ÄR LEVLA NYSS UPP I LEVEL 70 PÅ FARMVILLE!! (MAXLEVELN)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!

Aa men go´kväll på er!
Jennifer och jag ska till Norrtälje imorn innan träningen. Kulkul. Men hon kommer hem till mej om 9 timmar. Så nu ska jag kolla på en film och sen sova.
/Miccan

POJKSTRIP

JAG, JENNIFER, DANIEL F, MARTIN PRESSAR SÖNDER !!!!!

5

KLICKA HÄÄÄÄR
OCH RÖSTA PÅ NUMMER 5 SÅ ÄR NI JÄVLIGT SNÄLLA !
KYYYYYYYSS /MSJE

HAPPYFACE !!

jag har 137.73 kr :)))
HAPPYFACE !!!
/Jennifer

dagens fail går tiiiiiill........... JENNIFER!

Jag - varför tagga du mej på dendär fula bilden?! (på facebook)
Jentan - Hur visste du att det var jag? :O
Jag - Det stog på mina händelser kanske !

HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA




Här är vi just nu iallfall.



/MICCAAAAAAAAN

HISS/DISS

1.CONVERSE
converse är ju grymt snygga, jag älskar dem. Och dem sitter så perfekt på alla snygga människor. När våren är här så ska jag bo i dem. Och det härliga är att dem finns i tusentals färger, det är så fint. När man ser dem så vill man helst ha alla par som finns. Röda,Svarta,Gula,Lila,Grå,Gröna,Turkos,Vita,marinblå,rosa en hel regnbåge tillsammans.
2. Godis
Vad skulle man göra utan godis ? Jag äter alltid godis, det är så gott. Om inte godis skulle finnas skulle vi inte få så fina påskägg som vi får på påskafton som är fyllda till topp av smaskit godis. Och om man inte skulle tycka om så finns det ju andra sorter, exotik snacks (?), den som upfann godiset måste ju vara stenrik och älskad .
3. Ebba Lindström's blogg !
Hennes blogg är ju otrolig att läsa, jag läser den hela tiden klickar mig in på den varje sekund och hoppas på att hon uppdaterar något. Förut var hon inne i en fotoperiod där hon fotade och la upp bilder hela tiden, dem var skit snygga och vilken inspiration att änns komma på det. Dem var finfina. Jag älskar dej Ebba  !
Besök denna snyggings blogg här.
1.SNÖ
den här snön som förstör mitt liv totalt. När snön kom i november blev man lycklig men nu kan den bara gå och ta sig rent utsack. Det var ju vår för 2 dagar sen så vaknar man den 5 april 2010 och ser att det öser ner från himlen. Aja, det ska i alla fall bli sol resten av veckan och det kommer bli riktigt mkt sol på lördag då jag ska tillbringa i en gympasal med kära gymnaster.
// jennifer
vi ska börja hissa bloggar nu också..

saknar´t

Hejhopp!
Martin åkte precis. Men ni skulle sett min min imorse när jag öppna dörren när snön hade kommit. Blev fett chockad. Haha. Jag trodde lixom att våran började närma sej. Och som vanligt sitter jag och lyssnar på dansband. Yey. Föresten så skicka Jossan massa fula bilder på mej från Italien i somras. Gud vad jag saknar!! Vi hade ju så grymt kul! Längtar tills i sommar då det blir läger igen.
/Miccan
Bussresan till planet. Haha! Sweeeet ---->

ett par till skor i garderoben

Hemma från arninge !! fick med mej ett par snygga skor hem också, dem ser exakt ut som ett par converse men utan märke och turkosa, jag gillar dem. Kollade också på tapeter, hittade några riktigt snygga som jag gillade starkt men det kom inte med några tapeter hem i alla fall ska kolla på den hemsidan.
när vi åkte till arninge såg vi en hare som hade typ 3 öron eller den hade 2 men ena var delat i två delar :s myysigt va ? aja, puss.
-Jennifer
photo by me.
copyright

yey

Halloj,
Jag är fortfarande med martin. Han ligger på golvet i mitt rum. Haha, vet inte vad han håller på med. Så mycket har väl inte hänt hitills. Typ bara käkat frulle,
byyyye / m

sommarn är inte påväg

HEEELLLLU !!
Snön öser ner rent utsakt det suger apballe. jag som trodde det skulle bli vår och en massa fint så att man kan springa barfota på gräsmattan och cykla och bada och bara myyyysa. Bestämde alldellessnyss att det blir arninge där av K-ruta och Jula där vi ska kolla på tapeter bland annat. Nu måste jag städa upp i mitt rum. Skriver sen om jag inte har blivit en snögubbe eller ngt..
Jennifer


ph-me

LIKA SOM BÄR

HAHAHAHAH !!!!

/MICCAN THA MASTER!

Tjena biffen, varför står du här och steker för?

Hejejejejjejej!
Martin kommer hit snart. Och jag har faktiskt städat mitt rum lite granna. *STOOOOLT*
Sitter iallafall och lyssnar på dansband nu igen. Haha, jag börjar bli fast. Hahahhaha! Nu ska jag nog göra en "lika som bär"
hare gött! /Miccan



truth

Haha, jag har ont i hela kroppen typ. Träningen var kul. Nu ska jag duscha och städa rummet om jag inte fastnar framför datan.
/miccan


Haha, visste inte vilken bild jag skulle ta :P

det var länge sedan.

Hejsan Hoppsan !

det var länge sen jag skrev här rena rama 1 dag sen, oooooups. (ska bli bättre)
kom precis hem från träningen som gick (Y) det känns riktigt bra inför Tullinge Trupp cup nästa lördag.
Jag satt och vänta på busshelvetet i en 20 minuter men den kom inte för att jag hade kollat fel på datumet på sl.se, gaaaalen. haha, faail. Och jag har märkt att jag inte kan kolla busstabeller som är vid varje hållplats, jag suger rent av på det ? piinsamt lagom. jag och miccan vill vara hela nästa vecka, hoppas det funkar.
aja, nu ska jag snart bada bubbelpool som morfar och mormor har. mysss.
Puss till er vackra människor där ute i cyberrymden !

JENNIFER CHARLOTTE ERIKSSON THE BEST !

Godmorgon!

Idag ska jag träna äntligen. Har ju inte gjort det på två veckor (!!) så det ska bli skoj. Jag ska ta bussen 09.47 för träningen börjar tidigare idag. Sen efter träningen ska Martin sova här. Jag måste nog röja upp i mitt rum innan. Jag får knappats plats här inne. Fast jag har käkat så j*vla mycket godis nu under påsk, så inte konstigt att jag inte får plats. Nu blir det frukost!
au revoir /Miccan


Haha, erkänn att det ser mobbat ut ! xD

"SÅ JÄVLA PINSAMT"

Kommer ihåg när jag såg dehär på teven första gången. Höll ju typ på att kissa på mej :P
/Miccan

burr

Åh, min chokladkanin låg vid elementet så den har smällt! Så just nu ligger den ute i snön. yeyeyey.
Men jag kom iallafall hem precis. Träffa Kajsa, Madde, Joseph, Hannes där ute. Najsnajs. Ska spela lite farmville nu medans jag väntar på att min kanin ska kylas ner.
/MS


Denna kanin som är ute i snön :pppppp

400

INLÄGG 400 !

Men jag tänker nog gå ut en sväng nu. Vette fan vad jag ska göra men,
puss /Miccan

å-berga


Hej,
det blev ju inget Norrtälje. Men det kanske blir på måndag. Men vi åkte iallafall till Åkersberga. Ett par skor fick jag med mej hem. Men vi gick väl runt i några affärer, köpte mat, och käka på Kina restaurang med Istvan och Karla. (Istvan är han som pierca mej & jennifer). Mycket gott. Sen träffa jag på min kusin man inte sett på länge, mycket trevligt. 
Saknar Jennifer som är hos sina bajskusiner! Förlåt mej, men jag saknar bruttan! ♥
/Micccccccccan

True believer

åh fyfan vilken härlig Lika som bär miccis hade gjort, haha garva som faaaan.
har tillbringat mig och släkten hos mormor och Lelle där vi åt ett riktigt gott påskbord med alla olika maträtter på. Fotat har jag också gjort, bilder kanske kommer imorgon. Mamma messar väll snart och säger att vi ska komma över eftersom vi ska fika, sen springer vi väll tillbaka till datan. dunkar musik också.
Miccan sööötnosen är på en resurang inte avundsjuk ;P !! Nej nu ska jag kolla FB !

Puss Jennifer


LIKA SOM BÄR

/MICCAN

Nu beger vi oss ut !

Nu ska vi bege oss ut i det fina vädret och gå påskärringar eller dem ska jag ska leka paparazzi, haha.
skriver senare.
Jennifer som saknar sin Miccan  !<3


tjååååk

nehepp.. blir inget norrtälje idag. Så det blir väl att sitta här hemma och käka upp min påskhare. rip. Ville ju leka med Jennifer idag, men hon är hos sina kusiner. BAJS! Men snart  kommer iallafall en "lika som bär" 
/MS



påskharen

Påskharen och hans medhjälpare var här idag.
Men idag ska jag åka med mamma och pappa till Norrtälje. Pappa ska tatuera sej och jag ska köpa navel-piercing. Najs. Men det kommer vara stängt i typ hela Norrtälje. Men vi ska till Istvan.
Idag har jag faktiskt åkt på en cykeltur hem till farmor. Jag och mamma. Men ingen är typ hemma idag, alla ska bort. Men min familj åkte ju bort igår istället. Så jag har ingen att leka med.
/Miccan

GLAD PÅSK MINA KÄRRINGAR !

Glad Påsk alla bloggläsare !
Jag vaknade av att pappa kom och sjöng en ljuvlig sång vid mitt rum, myyyyysigt. Jag och syster sprang upp och letade våra söta stora påskägg, dem var inte småå.. Det slutade med att jag och Linnea gick ut och letade efter presenter vi hittade dem i mammas bil, mamma berättade vilket som var till vem och vi slet upp presenterna, eller jag tog det lilla lungna för jag ville se vad min syster hade fått. Hon fick ett par lila SkullCandy och dem var riktigt snygga. Lite avis, men själv tyckerjag dem ser lite stora ut. Efter det öppnade jag mitt paket som var lite avlångt, JAG FICK ETT PAR SVARTA CONVERSE ! ojojoj vad glad jag blev hade inte förväntat mig något sådant i påskresent. Tack mamma och pappa. Jag har redan tagit lite kort på dem så jag slänger in dem har nedanför. Klockan ett åker vi till kusinerna och målar ägg sen så hittar vi väll på något busigt tar med mig kameran. Kanske går påskkärring.
Nej nu ska jag gå ! :d
// en glad Jennifer
slutar med en blomma vid namn Gul och Vit :)

chicken

Hihi, jag vet att ni gillar kycklingarna

/miccan

mysa

nu ska jag och min familj mysa ner oss framför Pirates of caribean, uppdaterar imorgon.

@ farmor

Tjollahopp!
Håller på att tråka ihjäl här. Men har käkat god mat och massa godis. Och fotat en hel del. Bilder kommer väl sen när jag kommer hem. Aja, ska vara lite social nu.
PussN /Miccan

en låååååångfredaaag

Här sitter jag i köket med en lindad tå och en plåstrad tå i Jansson lukt. Vi försöker fixa en massa saker, fullt ös här kan man ju lagom säga. Min återgå till min lindade tå så är det typ någonting som har hänt med den så den är ybersvullen och jag kan inte röra den, så förbannat ont, och min andra plåstrade tå började blöda och det roliga är att båda är på samma tå. Nu när jag kollade på termometeren så är den 10.7 grader ute mitt på dan var det 15 grader ute det är ju kanon. Sommaren kommer med en rasande fart. härligt. Fotat lite granna idag, fick ett ryck när moa åkte hem. Olivia.L och jag har kommit på en början till........ *hemligt* mohahahah.
men jag skriver senare. visst har det varit en bra uppdateringsdag !
det tycker både vi två.
Pusseliuss Jennifer


ph-jag
Miccan i somras

gårdagens fail

haha, okej det här var gårdagens fail mellan jag och min lärare och några kompisar..
Alla -Vi vill se en Film Maria
Maria-Vill ni se tjenare kungen?
Alla-Jaa, den är as bra.
Maria-Men är det en film som man dricker,röker,ligger och en massa.
Jag-Neje, eller dem dricker inte och röker inte men ligger gör dem ju.
Maria-Men då kan vi ju inte se den
Jag-MEN VAFAN VI SER JU SÅDANT VARJE DAG !
ALLA-GAPSKRATT HAHHAHAHAHHAHAHHAHhAHAHH !!!
Jag- ouups, *röd i ansiktet ?*
/ Jennifer

påsklovet

På påsklovet har jag inte direkt så mycket inplanerat i almenackan, Kompisar såklart och Miccan sen så ska jag jobba också. rooooooligt. men cad kan man hitta på mer  ? hmm..
Dagens Fråga

Herman kom till världen..

Nu har jag skaffat mej en liten bebis vid namn Herman, han kom till världen för 10 minter sen och nu ligger han och försöker bubbla för att visa att han inte är död. Jag ska mata honom om ungeför 5 dagar ska han få äta sina första tuggor och växa haha. okej, det är såhär att Mamma fick en Herman ( surdeg ) av Madde hennes kompis, sen ska man lixom ta hand om den i tio dagar genom att mata den och röra om den efter då tio dagar ska man ge 4 kompisar en herman som ett kedjebrev ungeför fast en hermanbrev, jag har redan valt ut en som ska ha en och det är .... *drumdrum * MICCCCCCCCAN !! :DD Grattis hhaha ..
hihi
// Jennifer

långfredag? knappast!

Oj, bråttom jag fick plötsligt. Vi ska vara hos farmor och 30 minuter och jag har inte fixat mej ett dugg. Jag kan inte kalla dehär långfredagen, för den går ju hur fort som helst. Tiden bara rinner iväg. Nu ska jag lägga på några kol så inte hela familjen får sitta och vänta på mej som vanligt.
/M
Du är höjdpunkten i mitt liv

FotoSafari ;P

Häjj !
Jag och moa kom precis in från det varma härliga soliga vädret ute,det var 5 grader imorse när vi vaknade och jag fick värsta choken, vi gick i alla fall ut på en fotosafari i det varma och fotade en massa. sen gick vi in och fotade lite oxså, det var myyys. fina bilder blev det. Moa sötaste ska hem om en 25 minuter ): bbuhuhuhu, jag tror jag måste städa rummet asså, det ser hemskt ut ! oooups. Nu ska jag sociala lite med Moa dem sista minuterna.
Puss Jennifer ♥



absolute dansband

Just nu sitter jag och plattar håret och lyssnar på "absolute dansband". Kan verkligen rekommendera. Den e grym! Haha. Föesten är det jättevarmt och soligt ute. Jag vill att det ska bli vår så det blir sommar så det blir min födelsedag! Jag funderar på att skaffa eu-fyrhjuling istället för moppe. Då kan jag ju köra som en dåre på vintern också. Najs va? Jag har fan aldrig längtat så här mycket efter min födelsedag. Nu måste jag vända min garderob ut och in för att hitta något jag kan ha på mej idag.
/miccan ♥


HAHAHHA  , hade bara plattat höger sida på denhär bilden xd

glad påsk

Vakna vid kvart i 8 idag. Så jävla typiskt att man inte vaknar senare när man har chansen. Jag ville ju sova länge. Men nehepp. Idag ska jag iallafall hem till farmor vid 13.00 och käka lunch. Och godis förstås. Sen ikväll får vi se, jag har mina småplaner. Men dem är topphemliga. Mohaha.
/MFS
Saknar min grodanboll!

vaknat precis

dudodu...
ligger i sängen här med moa, vi vaknade för ett tag sen och har inte gjort så mkt. Idag äre ju långfredag så ja alla är ju lediga tror jag ?! aja, men det ordnar sej. Igår spelade vi lite på våran sida, vi har lärt en katt att göra bakåtvolt. slå den ni..
haha.
ser ni ?! wohooooo för oss. bloggar senare.
Lots of love Je

check it out

HAHA, JAG GARVAR HUR MYCKET SOM HELST!
Ja, som ni märker på klippen så ser ni ju hur kul jag har det här ensam i mitt rum. Haha, men erkänn dem är fett roliga. Men sen sist jag skrev har vi vart hos kusinerna och käkat kakor typ. Inget annat har hänt tror jag. Fett skönt med lov nu också. Nu ska jag fortsätta kolla på roliga klipp,
Haha, måste bara berätta. Att det kom flera påskkärringar till oss idag, men jag öppna bara bär Gabbi och Tyra kom. Dem andra fick stå där ute. Hallå, godiset är till mej!! MOHAHA
/M

Moa :D

Moa slaggar hos mig denna ljuvliga natt, vi kommer ha det riktigt skoj, och det började redan på träningen vi såg lite saker som vi började asgarva åt. men det kan vi inte säga. Träningen gick super bra alla lärde sig massor med nya saker och det glädjer mig att se sånna Happy Face när dem klarat något, jag blir varm i hela kroppen att se dem glada istället för att hänga läpp för dem inte har klarat det än men så är det för alla som går på alla olika sporter.
Moa duschar just nu hoppas hon hittar bland våran röra i duschen (schampooflasker) så alltså. Hon kommer väll ut någon gång eller så tar en kärring henne till blåkulla kanske (: ouuuuups. det måste jag kolla upp.
Puss // En glad gymnastik påskärring :)

@ blåkulla

Yes, nu är jag framme på blåkulla. Resan gick bra. Jag körde som en dåre!

haha, men jag sitter och äter påskägg jag fick av bonden jag praoa hos. Mycket snällt av henne. Men det känns faktiskt väldigt sorgligt att praoen är slut nu och jag inte kommer få träffa mina kära kossor till vänner! men en dag så ska jag skaffa mej egna. Men ska snart hoppa in i duschen och sen sitta hemma och tråka heeeela kvällen. Fyfan. Om någon vill leka med mej så är det bara att slå en pling!
/ Mic-can-everything


I´m gonna miss u my friend :( ♥

första april din dumma sill !

Idag var det en händelserik dag allting hände så så fort och allting var så kul okej allting var inte så kul men det flesta var kul som vi hittade på sista dagen. kan berätta.

Fick ett sms från felicia där det stod att man skulle svimma/ramla ihop klockan 12.00 vart man en befinnde sej, självklart ville vi göra det så vi skickade runt det till alla i hela skolan, men våran skola är så tråkig så att det kanske var 1/3 av skolan som gjorde det våran skola är ju inte direkt rolig.
Efter det fixade vi en avslutninspresent till Sara idag, vi skramlade ihop 20 kr för 10 tjejer och gic och köpte oss en näspiercing och glass och saft till henne, kajsa.l bakade 2 jättte gooda kladdkakor, så idag städade vi hela klassrummet och fixade allting, vi tyckte att en gardin var ful så vi slet ner halva, sista lektionern så fick hon sina saker och allt, alla tjejer satt så grät, det var hemskt. Att få lämna en sån underbar vän är ju otroligt jobbigt, men vi  sa att det inte får ta stop mellan oss, vi ska träffas.. och som ett prick över i:et så fick jag och några andra tjejkompisar gå ner och ropa upp i högtalarna i hela skolan, Jag pratade från början sen så kom dem andra på.
det var as nice.
Nu sitter jag hemma hos Mosis och hon packar, eller hon ska packa men hon står brevid. Hon ska sova över hos mig efter gympan. Så vi hörs senare.
Puss Jennifer

jag saknar dej redan Sara Daniella Blomberg !

juste jag har inte blivit lurad en, peppar peppar ta i trä :)
men jag ska luras satan !


ohyeas en riktig fin bild från italien. HOST HOST HOST !!!!

Första april

Juste, det är första april idag också. Har ni lurat någon än? Det har faktiskt inte jag.
/M


klämda mackor / sandhamn

howdy howdy!
Kom hem från prao'n för 10 minuter sedan. Så nu sitter jag och käkar klämda mackor och kollar på sandhamn. Myyyyys.
Här är en bild på mej jag hitta på bondmorans blogg. Klicka HÄR för att komma till den.


Jag matar Sune som han kallas. Han är 1 vecka gammal.

nu ska jag ta mej en liten tupplur.
/Mikaela