Godnatt!

Måste gå och sova nu. Ska ju upp 05.15 imorn. Jävligt tidigt men det är det verkligen värt! Vi får se om jag bloggar imorn innan jag sticker till prao'n , men vem vet jag kanske somnar i soffan igen.
/Miccan
Jag vet att ni gillar mina kossa-bilder ;)

Sara

Sara Bästast Blomberg, min andra halva,bästavän. Fyfan vad jag kommer sakna dej, kommer gråta floder från första sekunden jag kommer och sista sekunden på dagen. Tårarna rullar ner från kinden på bordet. Alla våra minnen är oslagsbara. När du bodde granne med mig var det roligaste vi någonsin gjort. murrläppar kommeru ihåg ?! jag har sånna hära otroliga minnen med dej som oftast alla inte brukar ha, men du har gjort mitt liv helt och jag kommer inte kunna andas utan dej, just nu skulle jag vilja bara att du flyttade hit. Sara lämna oss inte.
JAG KOMMER ALLTID ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKA DEEEEJ !!!! ♥

Mikaela ♥ blöta ko-kyssar

Aaaaw, kossorna är bara för söta! Jag ska nog bli bonde alltså. Det är ju grymt kul. Men vet inte om jag har tid med kor så det kanske blir får och grisar. Najs va? :D
Här kommer en bättre bild på kalven också.
vilken söööötnos, ellerhur?!

Men nu iallafall sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen. Jag har ont i huvudet och tinnitus. Jobbigt som fan. Hade tänkt att dra till skutan, men ska nog stanna hemma och kolla på tv istället. 
Kyyyyyyss /miccan ♥

stolt mor & dotter

Aaaaw, det kom en kalv igår!! Så jävla söt. Jag har matat den med nappflaska idag. Den är urgllig! Fick se den när den var 1 minut gammal bara. Sen så fick jag mjölka en ko. Haha. Men skulle skriva igår kväll men då bara glömde jag det och stängde av datan och då orkade jag inte starta skiten igen. Men efter första passet på prao'n idag så var jag hemma hos farmor och fikade. Sen är hon så snäll och ska skjutsa dit mej igen vid 3 så jag slipper ta bussen. Nu ska jag vila mej efter mycket arbete!

/Mäster bonden ♥


Juste, fail på Jennifer. "Sista dagen i Mars" hahahha, det är ju sista dagen i Mars idag!! HHAHAHA !!!


sista dagen i Mars

Japp, är tillbaka från en träning med alla underbara ♥ Träningen var faktiskt riktigt kul, allt flöt på bra, så träningen gick väldigt fort. Vi har ändrat några varv tills Tullinge och det kändes behövligt ! (: Hoppas vi tar den här tävlingen nu ! Sitter och nördar mig framför min och Moas facebook, kör våra spel lite granna.

Idag hade vi två prov i skolan, jag skrev allting på båda proven och det kändes helt ok.. Men det roliga är att förunt i sexan när vi hade prov tyckte jag det var hemskt, jag började alltid nästan gråta inför dem och var orolig dagen innan men nu har det vänt, jag tycker verkligen det är kul att visa att jag har jobbat och visar för dem att jag kan det dem har lärt mig, så ja helt enkelt så gillar jag prov.

Mamma och jag ska åka in och köpa ett par Converse till mig, våren är ju påväg nu så det är lika bra. Ska börja använda mina snygga Raise Marin som jag fick förut. Dem är riktigt snygga. Ett par vårskor.

Puss Jennifer


ANONYM MOGET !!

Moget att kommentera Anonymt din jävel,I alla fall så ska jag söka upp din ip adress så det bara smalar om det.
HEJDÅ !!
juste stå för det du tycker. tönt.
JENNIFER

u goot me good

Hej,
Skulle blogga imorse så jag gick upp lite tidigare och satte mej i soffan i mitt rum och gick in på datan. Men då somna jag i soffan och sen när jag vakna hade jag bråttom så fick typ panik. Men på praon gick det bra. Ska dit om lite mer än två timmar igen. Har duschat och käkat precis. Så nu finns inte så mycket att göra. Föresten sitter jag och lyssnar på Markoolio, hahah han e grym ju.
Juste, moget att hålla på och kommentera anonymt -.-'


Saknar gymnastiken, saknar gymnasterna, saknar tränarna! ♥

/Miccan

My Life Would Suck Without You

Hejhej,
Har precis suttit och snackat i telen med Mathilda. Hon är i fjällen, fan vad mys. Vill också. Men iallafall så efter jag vart och praoat igen så har jag duschat, käkat. Och nu håller mamma på och tvättar min jacka som lukta ko-skit. Haha, ska inte ta med den till bondgården igen. Min mobil luktar ko-skit som fan. Ska dränka den i parfym. Men ska sova nu, hah. Jag vet att klockan bara är tio i nio. Men jag är fett trött.
Kyss mej i röven /miccan ♥

min data har damp, kan inte ladda in bilder från mobilen. Men det får komma en annan dag. Mohaha

vår

Nu börjar det komma lite en ynka vårkänsla det kände jag när jag var och rastade hunden, klockan är 20.00 på kvällen och det är inte kollsvart som det var för 3 veckor sen samt hör jag att fåglarna kvittra backen börjar komma fram under all snö som har legat som ett stort vitt täcke över marken i ett år känns det som. men snart snart om solen bara ligger på så kanske det tillslut börjar töa innan sommarlovet börjar ?
det är bara 3 dagar kvar tills det är påsklov, är det inte skönt ?! På påsklovet ska jag vara med kompisar många, chilla, jobba, fota och äta gooooodis.
pusss J
emma ljunglöf *klick*

kopieringsmaskien

Eftermiddagen tillbringade jag på eftis riktigt härligt med våra söta och snälla kyrktanter.  Pluggade lite i början eftersom jag har två prov imorgon och en av dem är ett stort engelska prov -.-  !!!!!
På eftis kopierade jag och Kajsa.L våra huvuden i kopieringsautomaten, haha sen gjorde vi ett collage av dem snyggaste bilderna på oss.. det var sjukt kul, men kan inte varit så bra för ögonen att kolla in igenom den gröna "laser" strålen som åker fram och tillbaka.. sen tog jag bilder på mig själv också. Jag kan ju komma med bilder sen.
Och juste om ni har ngt förslag på hur ett fint rum ser ut eller ngt förslag på hur era rum ser ut äre bara att kommentera eller om ni skickar en länk på vad ni har köpt era tapeter / fototapeter kommer ifrån ! haha.. kommer nog börja på påsklovet !!!!!!!!!! :DD aja nu får det räcka för detta inlägg.
Beso Jenniferiksson @ bdb ;P
Jag saknar er brudar ! :D

en ljuv och härlig doft av kobajs

HOWDY HOWDY!
Kom nyss ut ur duschen. Kan ju erkänna att kobajs luktar jävligt gott. Haha. Men jag har jobbat från 7-10 idag. Martin skjutsa dit mej imorse på mobben eller crossen eller vad de är. Men det var iallafall riktigt kul på bondgården. Ska åka dit igen vid tre. Och så kommer jag hem ikväll igen. Men nu ska jag göra någonting annat,
Pööööss /Miccan


ÖoB - minen. Haha, bara jag & matti som fattar men ;)

Steffanie (L)

Raaaaast tillbringar jag med steffanie så kallad steffi. Älskar den Filuren. Vad ska jag hitta på idag ?! hmmm... typ  förstås skolan men efter det så blir plugg tror jag och sen så kanske jag hänger med Linnea in till Norrtälje, kanske. helvete gardinen stör mig, detta är bajsbajsbajs.. haha nej men seriöst jag ser ingenting.
Heeeeejdåå Jennifer


Ballar av stål

Slutet av vecka.12 och det betyder att imorgon är det skola. Besökarna är på topp, känns roligt. Kollar på Ballar av stål, bästa programmet föralltid så kul, och pinsamt. Gympan blev inställd idag sista sönträningen innan tullinge men vi ska ha samträning resten.
Har kollat tapeter/fototapeter till mitt rum jag ska göra om, lääängtar ! men jag vill helst ha en fototapet och hoppas jag får det men det kostar uber mycket ! aja.. Mamma har gjort om spisen i vardagsrummet och lite av hallen. riktigt snyggt ! Hörde att det hade gått helt ok för gänget i GTG, förutom att sööta Ebba var magsjuk, men jag erbjuder henne min kukelimukmedicin, snällt va ?! jag vet.
Puuuuuuus Eriksson

Emma Ljunglöf *klick*♥


who let the dogs out

Hejjjjj,
Nu ska jag packa lite kläder, hoppa in i duschen, käka och vänta på att mina föräldrar ska komma hem så de kan skjutsa mej till Martin. Ska sova där, och sen upp tidigt imorn för prao. Imorn ska jag praoa från 7-9 sen åka hem och sen tillbaka dit 16-18. Så hela dagen kommer jag vara hemma typ. Bara jobba morgon och kväll. Men nu måste jag rappa på,
kyyyyyss /miccan ♥


Jag och älskling i mörkret när det var earth hour.

hemma ):

Undra hur det går för Tjejerna i Göteborg ?! Hoppas det går super  !
Sitter och äter en gooodis och kollar läget i cyberrymder :) Hemma hos Miccan klämde vi två Astrid Lindgren filmer med mkt gulligt och skratt i. Vi ska ladda ner alla Astrid Lindgrens filmer och bänka oss framför datan och kolla alla någon kväll !  Ska göra läxorna snart också -.-
och just nu känner jag mig dumförklarad. Haha.
LOTS OF LOVE J



Emma Ljunglöf *klick*

SHO BRE

MSJE's
GAMMAL TANT's

lite ångest attacker hit och dit

Godmorgon bloggen  :)
Vi är så pigga vi, haha. Miccan är lite bekymrad av vart sin andra mobil är eftersom hon måste låna det batteriet och igår kväll fick hon en ångest attack, hon ville inte ställa fram klockan en timme. Hon sa det typ 500 gånger. hahha.
Vi har typ laddat ner kalsson på taket (?) den är ju för guuuuullig. Vi hörs senare bloggiiiish !
Tjohej msje
Emma Ljunglöf *klick*

sov gott !

jag tror att vi susar nu !
Sov gott alla bloggläsare !
Emma Ljunglöf *klick*

EARTH HOUR

BÖRJAR NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Emma Ljunglöf *klick*

pizza

Nu tänker vi pallra oss ner till pizzan, vi behöver luft helt klart! Vi kommer väll hem lite senare.

Emma Ljunglöf *klick*

VIDEOINLÄGG

Vi just nu !
Emma Ljunglöf *klick*

om i rummet

Vid frukostbordet så satt jag med familjen och pratade om tapeter och att göra om lite i rummen så kom jag in på att vi ska fixa om i mitt rum att jag skulle få tapetsera eller måla om mitt rum, så jag ska skissa på hur jag vill ha det. Jag är överlycklig. så nu tänker jag "skissa" på mitt rum.
Good bye ! Jennifer

Emma Ljunglöf *klick*
denna fjorre idag :)

;P

) är 09.02 och jag har inget att skriva, gör det lite senare när jag har mer ideer om vad jag ska skriva :)
Emma Ljunglöf *klick*

Webb ! (:

Moa Toa tycker jag ser ut som en fjortis :s ojoj inte bra ! :P
seriöst så är jag beroende att typ webba med någon hela tin :P
i mitt öra nu är det Jason Derulo- In my head !
Emma Ljunglöf *Klick*

..

Hejsan bloggen (:
hade inte orkan att behöva slå på datan idag 5 minuter innan avgång till skolan, så jag kände att det fick bli ett inlägg nu istället. Skoldagen var slööööö, fick reda på våra matteprov fick 30.5 / 40 helt ok ! Ni vet ju att jag har pluggat som en galning till vårat engelskaprov, sen idag så får vi reda på att vi inte har för att hon är typ sjuk eller något ?! då känns det väldigt bortkastat. men då kanske jag inte behöver jobba i helgen.

Nu är mina underbara gymnastikkompisar i GTG och tävlar, jag älskar er tjejer. Och lycka till !! Tummen upp för er såklart ! hör av er till mig när ni får reda på resulatat (:
Imorgon blire miccan också vi ska busaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! det är ju earth over (?) i morgon också, vi ska i alla fall vara duktiga eller hur ?! hoppas att ni gör det också ! jag tror jag vet vad vi ska göra då...
Pussen J



Emma ljunglöf *klick*

Godmorgon!

Ligger och drar mej i sängen. Rätt skönt faktiskt. Ska snart upp och åka till sista dagen på min praoplats. Nästa vecka ska jag praoa på en bondgård. Kul va?!

Det här lär ju vara jag nästa vecka.

KyssN/Miccan ♥
Emma Ljunglöf *klick*

Vuxen? NEJ TACK!!


Haha, klockrent på facebook!

Men iallafall just nu sitter jag och spelar farmville. Vet ni hur trött man blir av att jobba hela dagarna eller?! Det är helg galet. Usch, vill inte bli vuxen! Men ska hoppa in i duschen nu,
Puss /Miccan ♥

Emma Ljunglöf *Klick*

JUST NU.

Hello bloggisch

/MICCAN

Emma Ljunglöf * klick *

Tandställning

Då vare bestämt den 15 april så gör dem avtryck  och ungefär en månad senare sätter dem in den, jag ska få gärnskrott i munnen, fast inte räls. Gud vad sköönt och jag behöver inte dra ut ngn tand, nicenice. Men i alla fall äre en tandställning man kan ta ut och sätta tillbaka. Nu ska jag jobba.





Emma Ljunglöf *klick*

TDL

morgonen har bestått av att jag har gått runt och sjungit och mixat lite låtar själv, dem andra i huset är nog döva eller så har dem svimmat av. Ska till Tandläkaren idag, så jag borstade mina tänder noga. Hihi. Idag på spanskan kommer det en jämn årig kille till oss och ska prata spanska, han har bott ngn stans där man pratar språket.Har inte så mkt mer att säga.
LOTS OF LOVE JE


Emma Ljunglöf *klick *

Godmorgon

shit, fastna på facebook så nu fick jag skit bråttom. Mathilda ska sova här idag. Najs. Men ha en bra dag så ses vi sen ,
pöööös /Miccan ♥

Emma ljunglöf *klick *

fullt ös

Hej,
Jag är as trött. Man är ju helt slut när man kommer hem från praon. Jag och Mathilda får slita som djur medans dem som jobbar där sitter och chillar. Men Det var as kul att träffa jennifer igen, det var en vecka sen ju. Men det kändes verkligen som en evighet! Men ska nog gå och lägga mej efter jag fixat min farmville. Skönt att sova tidigt. Och jag är jätte avis på mormor som åker till Thailand idag! Åh, vill också ju! 
Juste, skit snygg design Emma! Klicka här för att komma till hennes blogg.
Pusshejj/ Miccan ♥


♥ Hello Kitty ♥

Vinnaren :)

*klicka å bilden *
Emma Ljunglöf vann tävlingen det var jämt mellan Moa Temrin också.
Grattis till dej !
Det är inte direkt ngn stor tävlingen, men men vi gjorde det för kul skoj :)

Hej bloggen :-D Jenteboi och micciboi häääär

Hej bloggen :-D Jenteboi och micciboi häääär


Eriksson ♥ Sjöman

klockan är 08.03 och jag ska till skolan snart, blir en skön dag eftersom jag får träffa min sköööning today.
Igår på träningen så var det kul, allt gick ungefär bra, förutom det sista eller jag ville det men Jossan och Amanda kletade ngn sorts typ tigerbalsam som foundation under mina ögon, det gjorde som in i helvet ont. det sved när jag gick i mot vind och skulle öpnna ögonen, Amanda och Jossan log och asgarva verkligen. HAHA ! det var både kul och ont.. Efter gympan i skolan så tar jag mej ner på stan med min sköööniing, så hittar vi väll på ngt mysigt. Behöver prata med den bruden. Nu ska jag trippa av inlägget.

kiss J

kommer ihåg det här !


träning

ska åka och träna nu, ses ikväll bloggen. NGF IN MY HEART  ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥


arg

Tjena mitt bena !
jaja, världens segaste dag idag, och jag känner att den inte kommer bli bättre. Jag vaknade med ett pisshumör och allt som var i vägen blev jag så sur på att jag fick jaa.. Det fanns tillexempel inga mackor, jag får ett ryck och äter inget. Mamma var elak och en massa, hahaa.. och speciellt när man har sina dåliga dagar då tror dem att det är kul när dem kittlar en, men det är så fucking störande.  aja, såå att alla som vet så är jag på ett piss humör men det är inte med mening..
Puss/ En suris Jennifer

men denna flicka gör mej glaaad :DDD

en nu igen. Det är najs. Jag har ont i hal...

en nu igen. Det är najs. Jag har ont i halsen och är hungrig. Inte bra. Men ni får ha en bra dag! / Miccan <3


Hej Sitter på bussen nu påväg till min pra...

Hej Sitter på bussen nu påväg till min prao. Juste, grattis till morfar som fyller år idag. Vet inte hur gammal han blir men :p juste, bloggar från mobil


Hej. Just nu bloggar jag från mobilen, coo...

Hej. Just nu bloggar jag från mobilen, coolt! Haha. Men puss på er <3


Ö&B PRAKTIKANTEN MICCAN HÄR !

Tjohej !
Första dagen som praktikant avklarad! Kul som fan var det. Haha, men vi fick gå runt och plocka varor och sånt. Vi åkte kundvagnsrace typ hela tiden, skit kul. Sen hjälpte vi gamlingar som börja flörta. HAHA !! Men nu ska jag fixa min farmville sen kolla film. 
/ Ö&B PRAKTIKANTEN MICCAN ♥



adda !

Hej Moje !
haha jag och moa webbar och har bestämt att vi ska ha en facebook sida som man spelar på, visst är vi smarta ? :)
jo självklart ! haha ! så det är bara att adda : Moje Temrin och Eriksson på fb ! :D♥
moa kommer döda miiig nu :P ouups !

jag är larvig

prutthej ! :D
Jag är verkligen jätte kass på att komma på rubriker och första "ord" tillexempel hejsan ! ;P

Skolan var kul förutom att miccan inte var där, jag saknar den söta goa ungen !
Matteprovet gick bra förutom att vi avbröts mitt i början av att brandalarmet gick igång, jag så som var helt koncentrerad hoppar upp från stolen och skriker samt kastar mitt sudd och penna sen sprang jag utanför dörren och var typ så jävla nära på att börja gråta, haha olivia vet om att jag är as rädd för det så hon tog tag i mig och tog utmig, haha. det var lite små fail. Tillbaka till matteprovet svarade jag på allt, och sen så ja inte så mkt mer. Jag har fått gammla och då menar jag riktigt gammla videor som jag och Kajsa.E har gjort, dem kommer upp på bloggen snart som möjligt jag skulle ha gjort det alldellesnyss men då dampade.
puss Jennifer



Jag lever

jag lever :)

skolan om en kvart då och sen matteprov, hoppas det går bra. Jag saknar Miccan sjuktt mycket, det gör ont !
Men ska typ sova hos henne eller hon hos mig i helgen :P
Nu ska mamma ha datorn, ni får snart ett inlägg ! ♥♥


Godmorgon!

Vakna nyss och nu håller jag på och klä på mej. Men idag ska jag praoa på Ö&B , så kom och handla! 
Ciaaaao /Miccan



Det jag saknar just nu.

- mitt hår innan jag klippte det.
- Renée Tjorven Sjöman. RIP ♥
- sommar.
- dessa underbaringar.
+ en hel del människor!!

Föresten så ska jag praoa på Ö&B i Norrtälje hela nästa vecka. Så kom dit och handla då!
Nu ska jag duscha.
/Miccan ♥

MICCAN DÖPS / "DET VI GILLAR"

Mathilda döper mej. Från och med nu heter jag Miccan !
Anton, Max & Stahl med låten dem skrev "Det vi gillar"
/MICCAN

Konfaläger - Romme

Jag har tagit 1200 bilder, men jag orkar inte ladda in alla som nu kanske förstår. Men det finns fler på Facebook för er som har mej där.
Kyss /Miccan

):

argargarg. Jag skulle ladda ner Alice i underlandet men laddar ner alice i underlandet TECKNAT ! fanfanfancp, ghh..
och det hjälper inte med att det kommer stora vita tussar från himmlen. ohoh. fuckfuck. aja ska ladda ner den riktiga nu i alla fall ! aja, puss J

Bilder från Helgen !

Foto; Jag
ingen redigering
COPYRIGHT 2010
Ni får ursäkta bakgrunderna på nästan varje bild men mitt picasa är cp. Ska ladda in dem
andra bilderna också (:

Ibland är min syster för söt ! :)

TjoTja :D
Jag är vaken eller det har jag varit väldigt länge. Dagens planer är att plugga & Fika och plugga men det känns heöt okej en söndag eller en slapp söndag. Sen kanske jag bänkar mig framför new moon som min syster köpte,ooh är hon inte söt ?!?! Och hon köpte med ngt extra grejs så man får se massor med mer saker, ja fråga mig inte varför men jag tycker hon är gullig för att hon köpte den till oss båda men jag har inga pengar så ja jag påminner henne inte i alla fall.. tssss ... idag läger jag upp bilderna! (: så får ni se och kommentera !
juste, Jag och josefin har startat en grupp på facebook ! GÅ MED I DEN !! Haha !
Detta inlägg skrevs av den bästa *trumtrum* JENNIFER ETT STORT GRATTIS :D
uscch vad jag saknar er !

jag har tråk, och blev utmanad

Jag har blivit utmanad av Lisa

Så här går det till:
- Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sex saker som ni kanske inte visste om mig:
- jag har inte tid med skolan
- jag fyller år om 4 månader minus 3 dagar
- jag äter popcorn
- jag älskar att träna
- jag vill ha min moppe nuuuu!!!
- jag vill åka skidor


jag utmanar min kära bloggare och vänner :
de som vill ;)
//MICCAN

ibland hatar man bara rubriker..

ute från eb sturtsköön dusch ! Träningen var askul, alla gick det as bra för. Jasmine körde dubbel med skruv, (Y)
kollar på ett spännande program på animal planet, im alive !
imorgon får bildbomben komma !


TJEEENA BLOGGIS!!!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEMMA !
Hej på er :) 
Nu är jag hemma. Känns både väldigt tråkigt men också skönt. Eftersom jag måste vila. Har haft ont i huvudet sen i måndags typ. Och jag kan verkligen inte rekommendera alvedon, det hjälper inte!! Skitgrej asså. Men jag har iallafall haft hur jävla kul som helst! Jag har tagit hur mycket bilder som helst också. Men dem får komma imorn, för jag orkar inte nu. Men just nu äter jag kinder ägg. Så ohyggligt gott. Ska snart kolla på film.
Skriver mer imorn om allt. 
/miccan ♥

händelserikti inlägg ;)

Hejsan (: 
haha det blev ingen uppdatering igår, fail.. jag trodde det men vi hittade på andra roliga saker. 
Idag var vi ute och fotade en massa och inomhus sen gick vi till mig och packade lite grejer till gympan, jag är riktigt taggad inför denna täby träning, speciellt för mina skruvar. Och nu kan vi verkligen utnyttja allt som vi behöver.
måste äta.
Puss J

walking with the camera ;)

Tjänna !!
Hos Sofia (: Vi har precis fotat en massa med vatten, hihi. det var askul,men kläderna var i alla fall blöta efteråt ! Vi ska snart eller senare fixa CS4 till sofias data och sen ska jag ladda hem ngn film, myss. ! Mycket bloggning ikväll var förbereda ! haha, detta gillar vi men det är ju ett måste eftersom Miccan är i Romme med sin fina klass och åker skidor. Det kommer en fotobomb senare ! :)
pussis ! :)

HERRE

Hejsan förlåt för att det inte har blivit inlägg i bloggen  !
igår på Gympan var det askul ! styrkan var rolig  vilket är ovanligt kände mig hur stark jag blev (: Efter gympan hängde Richard med och hjälpte mig med min data, att fixa Sofias Ph ! haha ja det tog sin lilla tid, han åkte här ifrån 23.20 så i sängen kom jag inte förens klockan halv, hah.
BROTTOM
HEJDÅ

18mars

Hola amigos !(:

So lektion nu, ska jobba om SANT ! sniffning,alkohol,narkotika,tobak handlar sant om. Jag och min grupp undersöker 7:orna och ska undersöka dem om alkohol och rökvanor..sen ska vi sammanställa det och visa upp det, och nu fick jag lite panik för att mina frågepapper är borta. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP !!!!!!!!!!!!!!

MÅSTE LETA
CHAIO !!

ROOOOOOMME NU DÅ ! :D

Åker till Romme om 1,5 timme. Haha, jag har inte packat klart än xD Så jag har jävligt bråttom. Har inte änns bytt om eller käkat. Men vi hörs på söndag! Sakna mej inte för mycket.
/ MICCAN ♥
Kommer sakna dej älskling!

.......

Hejsan alla läsare !
idag är det en helt vanlig dag förutom att jag ska klippa och slinga mig today, jippey ! Resultatet kommer, juste var hos Istvan igår ( piercaren ) han sa att min näsa såg fin ut, det kändes skönt för att jag hade tvekat fram och tillbaka om den är infekterad och massor. När jag är hos frissan ska jag plugga lite engelska glosor, duktig jag är ! Idag åker Miccan känns piss, kommer inte få träffa henne på jätte länge. kommer gråta varje natt. haha, så hon kommer nog inte uppdatera så mycket :( sad face ! aja ni får stå ut.
PussN Jennifer


-saknar dig Janina !

sister

Haha det är till och med andra som tycker jag och miccan är som syskon (: häärligt det !
I alla fall är du min syster Miccis ! <3

Onsdag

Goddag!
Vakna för en stund sen. Skit skönt, jag tog en liten tupplur. Men var hos doktorn idag. Vet inte riktigt vad hon snacka om, men jag ska typ vila. Och inte träna. Suck. Imorgon åker jag till Romme på konfirmationsläger. Sjukt kul. Ska börja packa snart. Som vanligt är jag ute i sista sekund. Vill ta med mej datan, men vet inte om jag får med den. Ska iallafall ta med kameran. Men idag så hade vi NO-förhör som jag glömt att vi skulle haft men det gick bra faktiskt. Men nu ska jag äta melon.
/Miccan ♥


Bild från framtidsgalan. Snygg klänning va :P

17mars

Igår när jag kom hem från gympan bestämde jag mig för att äta pannkakor efter det tog jag duschen och sedan jobbade jag matte, visst är ja bra `? har prov på fredag tänker jobba lite till ikväll och imorgon. appropå imorgon ska jag KLIPPA MIG ! ooh gud vadkul jag älskar att klipa mig, :) haha. Ska till skolan snart, miccan kanske kommer hon är sjuk å det blir ingen daaaaaaaaaaaaans för henne :( så ja får väll göra diagonalerna själv då :( haha.
pss J


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA !!!!

sad

Hej !
Kom nyss ut ur duschen. Var på träning idag. men kunde bara träna ibörjan. För jag känner mej snurrig och ont i huvudet och massa konstigt . Och så krampar benen eller vad man säger.
Mendet kommer nog inte bli så mycket bloggande från min sida. Men ska fösöka så mycket det går. Måste ta mej själv i första hand nu så jag mår bra och fungerar!
Over and out Miccan ♥



hejdå

Ska kila iväg till bussen stx i det kalla vädret, Kajsa.E skulle nog också åka buss så det blir lite sellsis från bussen till norrtälje. Jag är jätte sugen på något sött, goooooodis. menmen. inte lördag idag inte. Kommer hem senare ikväll uppdaterar då.

Pussss J


utvecklingssamtal

Godmorgon Godmorgon !
klockan är strax över drag hålet och ska om 5 minuter dra mig iväg till skolan. Idag ska jag träna och ha utvecklingssamtal !!!!!!! AH, juste jävlar jag ska ha utvecklingssamtal. shiet det hade jag glömt bort, hihi.. men det ser bra ut :)
Juste vi har fått en kommentar från en Anonym som skrev att vi var fjortisar på ett inlägg nedan, vilket liv har du egentligen ? och dessutom skicka i Anonym. skicka ditt namn istället och stå för det du tycker, vi bryr oss inte om du kallar oss fjortis. ni får säga vad ni vill, vi bara garvar så att ni vet.
ojoj, nu blev klockan mycket.
tjohejj

Godmorgon!

Hellluu!
Gick upp mycket senare än vanligt idag. Fett skönt. Men jag kommer komma lite sent till skolan. Men det gör inget. Efter skolan ska jag och Mathilda åka till Ö&B och fylla i några prao lappar och sen ska jag åka och träna. Men hare gött!
/Miccan ♥


saknarsaknarsaknar!

riiiiiiiiiiing

Hejhopp!
Försov mej imorse. Jag hade glömt att ställa alarm igår. haha. Men jag lyckades ändå komma i tid. Men efter skolan gick jag till studiegården och gjorde musikprov. Det gick otroligt bra. Sen så har jag bara vart här hemma och håller på att dö för jag har så ont i huvudet. Så nu ska jag ta mej en liten tupplur!
KyssN /Miccan ♥

ps. forsätt rösta i inlägget lite längre ned! :)
Haha, när jag åkte till Sundsvall och hade tråk i bilen :P

Hejhopp

Russian Roulette är i mina öron nu :) den är härlig tycker jag fastat för den totalt.
Efter skolan tillbringade jag i studiegården med Frida Johansson vi jobbade och snackade sen efter det bestämde vi att jag skulle komma hem till dem och det tackar man inte nej till, väl hemma hos johansson läste F sin bra berättelse man är helt såld på, F skulle spela gitarr med dumma Micke som kom klockan 17.00 så jag var med Sofia och vi fotade lite granna. nu ska jag ladda ner Photoshop till Sofia Johansson..
juste har ni märkt at jag älskar säga efternamn ilr ? varje gång jag ska ropa på någon säger jag deras efternamn helt omedvetet..  haha knäppa jag. slänger in några bilder och någon på dagens outfit.
Dagens då :
Tights ?
Riktig rosa : H&M

rösta rösta rösta

japp det är det ni får göra att rösta på den ni tycker borde vinna ! hihi..

Jaop, en skön måndag morgon när man kollar ut ur fönstret ser man bara solen och en blå himmel framför sig det känns jätte vårigt men sen när jag tar fram en stol eftersom jag är lite "kort i rocken" då ser man att plask och snö.
otrevligt och elakt tycker jag att det är, stackars mina nya skor. bubhuhuhuhu.haha jag ska inte tänka på mig själv nu. jag avslutar lite kort med ;
PussN J


förut för länge sedan. *höööm * dagens outfit
kanske kommer ikväll!

DEM HÄR GÅR VIDARE TILL FINALEN!

SÄTT IGÅNG ATT RÖSTA PÅ DIN FAVORIT!

1. http://ttinen.blogg.se/

2. http://nnaomievarobinson.blogg.se/
så nu är det bara att att rösta men kom ihåg att man får max rösta 2 gånger.

Mot träningen!

Hejhopp!
Martin åkte hem nyss. Han sov här inatt. Så nu sitter jag och gör ingenting. Lyssnar på musik. Ska byta om och träna nu. Ikväll kommer det ett inlägg med vilka som går vidare till finalen i våran tävling. Håll utkik! 
/Miccan ♥



Jeeeeeeennifer


med det här inlägget har vi skrivit 300 inlägg :)

love,love,love

kärlek är svårt när man inte vet vart man ska ta vägen i olika situationer ?


VIDEOBLOGG


14 mars

Godmorgon :)

är inne på msn och chattar lite med folk, är hos kusinerna också. dem kollar tv på disney channel..
haha jag råkade trycka ner i vänteläge och tröck upp det igen så jag behövde inte skriva om för då orkar jag aldrig lägga macken till att skriva om fast jag inte skrivit så mycket, men det är piss när datan är cp så den stänger ner sig och allt bara stängs ner. ikväll är det fristående träning -.- aja, ska gå .
bajs att inte eric saade vann !!
PussN Eriksson ;D


miniartyrbild !


eric saade

HEJA ERIC SAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE !! OM HAN INTE VINNER KOMMER JAG DRÖMMA MARDRÖMMAR !!!!!


eric saade

HEJA ERIC SAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE !! OM HAN INTE VINNER KOMMER JAG DRÖMMA MARDRÖMMAR !!!!!


eric saade

HEJA ERIC SAAAAAAAAAAAAAAAAAAADE !! OM HAN INTE VINNER KOMMER JAG DRÖMMA MARDRÖMMAR !!!!!


lolipop !

Hejsan bloggen !

Är hos kusinerna nu, snart blir det fondie (stavning). sen efter det ska jag sminka alla och vi tänker ge oss ut i den fina mörkra vädret och fota, till och med Loke ville det, alltid myysigt !! hej jag heter loke och är 7år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!// Loke  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ojj många utropstecken där, men de är fiint ! juste galan var as kul. vi dansade och det gick kalas bra. nej nu ska jag gå ner, hörs senare.'


PUSSELIUSS !!


favorit bild i repris !!! ♥♥♥

NU DRAR VI!

PUSS & KRAM FOLKET! 
/ MSJE ♥


lördag tillbringar jag till en dansgala !

omgjord photoshop bild ! :D
Hellooo sunshiines !
Solen lyser på denna lördag och det känns mycket bra eller jag jag ska ju vara i en lokal ungefär halva dan, men det är det värt. det kommer bli skita kuul. !! Besökarna är upp i sina kurvor och det är riktigt härligt att se fortsätt så. Jag ska packa också för ikväll ska jag till kusinerna och äta härlig middag och slagga där, så kameran hänger med. nu kom kära morfar
Men i alla fall så tänker jag gå och fixa mig nu.
KyssN J

nytt och fräsct i garderoben !

det ligger en hel hög med kläder från alla olika sorters affärer på sängen. ooooh. fett najs med nytt och fräscht i garderoben. nu ska jag ta mig an och fixa lite med dem, jag messar lite om imorgon till miccan. hon kanske kommer hit, och då kanske vi hinner fixa tävlingen  :))   nu är jag asa pissa trött och tänker sova. nattinatti bloggen !
natti Jennifer
kul med photoshop !

Videoblogg + bilder


schhhhhnyyyggingar! ;D

Mongokatt

Nu ska jag hem till Steffi. /Miccan

jag har..

tråkigt, tråkigt, tråkigt, TRÅÅÅÅÅÅKIGT!!!
/
Miccan

fredag

Godmorgon, fett najs fredag idag !
ska sluta tidigare från skolan, så jag ska bara göra 3 lektioner. Jag hinner precis åka innan engelskan börjar. najsnajs.. för jag har typ inte övat någonting, idag ska jag och miccan försöka fixa tävlingen annars blire i helgen. ha tålamod. Vi har redan bestämt 2 stycken som ska vara med men det säger vi inte. Juste fick tt nedladdnings program igår, jag så HAPPPYY !!! Hahaha.
puss J

Godmorgon!

Gissa vem som gick och la sej fett tidigt igår då?! Jag såklart! Hur skönt som helst att få sova längre än vanligt. Så nu känner jag mej ganska utvilad. Men idag efter skolan ska jag hem till Steffi och fira henne. Hon fyllde ju år igår. Sen blir det väl skutan eller något. Men ha en bra fredag,
/Miccan


Bild från min födelsedag. Jag saknar sommarn!!

@ SKOLAN

Heeeellu (:
Har SO nu. Men i skolan idag har vi haft leva livet, matte. Det var ganska najs på leva livet, vi fick käka massa smoothie. Mums! Efter skolan idag blir det träning. Najs. Jag har lite ont i halsen igen, men det ska nog funka ändå hoppas jag. Men nu måste jag jobba so.
/Miccan

10.33 och ett 2 dagarsinlägg framåt :))



Give me love !
ja det är just nu det jag behöver, att bli älskad av någon speciell !


 hahah det blev inget speciellt, det bara kom upp i huvudet, så då skrev bara fingrarna som den sa.
 Elevens tid nu är faktiskt färdig med allt vilket är jätte skönt ! ikväll slutas tävlingen och imorgon sätter sig jag och miccan oss ner och bestämmer vilka tio som ska få vara med i finalen. Det kommer bli skitbra ! Så det är bara att anmäla er på tävlingsinlägget nedan om  ni vill vara med. Så imorgon blir det Miccan och sedan på lördag så blir det uppvisning i rolsags skolans aula. framtidsgalan var det typ, kommer bli skitkul. jag älskar att visa upp det jag har lärt mig och det som gör ett extra + är att man får skämma ut sig, alla tycker säkert jag är knäpp som tycker det är kul att skämma ut sig men det är as skönta att se publik skratta åt en x) mina kompisar skulle aldrig vilja skämma ut sig, jag är en speciell konstig tjej vid namn Jennifer smartas Rawr Eriksson som älskar att uppträda.
efter uppträdandet så ska jag ta en buss hem till kusiner där vi ska äta middag, det var längesen och det kommer bli riktigt myyyyys. jag ta med mig kameran såklart och om Wilma ser det här vill jag prata med dej, ska fråga dej en sak ?!

oj nu blev det ett  väldigt lååångt inlägg, men det var sköönt att skriva lite granna !
klockan är 10.33 nu

Kyss !

 


i will survive

Godmorgon!
När jag vakna i morse så var det as varmt. Men det var inte så konstigt eftersom jag hade på mej mjukis byxor, sockor, tröja, fleecefiltar  och täcke. Elementet var på högsta värme också. Haha, men jag frös as mycket igår kväll. Men jag gick upp en halv timma senare idag, för jag var så jävla trött igår kväll. Men nu ska jag väl fixa i ordning mej.
/Miccan ♥


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STEFFI ! :D ♥

Lite kvälls humor!

Hahaahaha!!!
/Miccan ♥

dans !

Hemma från dansen ! Det var riktigt skoj, fullt ös hela träningen eftersom vi fick reda på att vi skulle ha uppvisning på lördag :) Vi dansade säkert trettio gånger :) vilket är riktigt härligt ! dans är en perfekt sport för mig som vill sporta mer fast inte så jätte mycket, så det passade perfekt i mitt veck-schema, det klämde jag in på en onsdag då jag egentligen inte har något att göra.. perfect. skola kommer i efter hand, haha. man skulle vilja det men det skulle aldrig gå ! Ja det fick bli ett dans inlägg ! jag älskar gympan också !

snabbt inlägg innan dans :)))

Är hos miccan nu vi bestämde att vi skulle ta den senaste bussen så vi inte behöver sitta en timme i den kalla dans salen. Gud vad kul att alla kommenterar på en gång, hääärligt (YY) Har inte så mycket mer att skriva.
Puss msje !
Det är inte så många som har gjort pingvinen ner för sora torget :DDD

Godmorgon.

Just nu sitter jag här med täcket omkring mej och lyssnar på Håkan Hellström. Haha, men det är mys.
/Miccan

c-ya 2morrow

Hejhej :)
Just nu sitter jag i mitt rum i soffan. Galet mys. Har precis spelat farmville, levla till 62 vettu! Yey. Haha! Men iallafall, skolan idag var kul. Efter skolan gick jag hem och fixa mej och så. Sen kommer Jennifer efter ett tag så fixa vi en grej. Sen åkte vi till träningen. Där fick jag kramp i låren typ. Kunde inte röra på mej, haha! Eller inte haha.. det var ju inte kul! Och ni som inte vet hur det känns, så kan jag förklara. Det känns som att ta en kniv och bara hugga in den i låret! Haha. Men hörni, nu har jag inget mer att berätta tror jag..
/Kyss Miccan ♥


ääääälsklingar!

Facebook grupp om Miccan ;o

Haha, någon har skapat en grupp på Facebook där den heter " vi som tycker Mikaela Sjöman gillar för mycket " Klockren !! Men jag tycker om att hon gillar allt, det betyder ju att hon är sneeeeeeeeell..

Nu är det tävling på gång !


Ja då var det våran första tävling idag.
Om ni skulle vilja vara med i tävlingen så är det bara att kommentera det här inlägget att ni vill vara med.
Ni får till på torsdag på er anmäla er i det här inlägget och sedan plockar jag och Miccan ut 10 finalister som sedan ska bli röstade på av er !
den som vinner blir länkad i varje inlägg i en vecka och kommer hamna i "länkrutan" på sidan !
// Msje

rökare !! :)

är i skolan och kollar på hur rökarens lungor òch tänder ser ut ?  förskräckligt, men det är as kul. alla i klassen tycker jag är cp i huvudet för att jag garvar åt det, men det ser ju humor ut !
Hhahahaha


detta är humor !!


Frisyren fixad !

godmorgisen !


Är färdig fixad och packad ! Träning ikväll a-vecka, grunder äre då. ja det är inte så speciellt men bra.
Idag blev det tights och munkis. Luggen är rullad och på andra sidan benan blev det en fläta som sitter fast i bak.
Ja inte så mycket direkt info. menmen.
ses senare !

Jennifer


Godmorgon!

Jag är skit trött.. och törstig! Så nu ska jag klä på mej sen ta ett stort fet glas med kall mjölk. Mums!
/Miccan


När jag lekte med retardsen xD

star

Helluu!
Kom precis ut ur duschen. As skönt. Men idag har jag vart med Martin. Vi kollade på film & spela ngt data spel och massa annat. As mys. Men ni sitter jag och bortar och ska spela farmville.
PussN /Miccan ♥



DUÄRBÄST !

Gumman jag älskar dej ! Du är den jag kan rikta mig till om jag behöver någon ! :) DUÄRBÄST

:D

Jag har värsta bloggsuget !!

Thailand !!!


Tjääääänare !!
Sitter här i mammas säng och kollar på Familjen Annorlunda, det är ju verkligen urgööligt med allas småbebisar.
Och några är i turkiet och jag fick en stor känsla av att nu är det min tur att åka utomlands. Thailand oooh vad mysigt har redan varit där 3 gånger men det är ju en av det bästa länderna om man skulle ta och göra ett diagram så ligger Thailand högst tror jag. Men det skulle vara otroligt kul om min kääääära kompis Mikaela skulle vilja förlja med ut. Nej nu vill jag åka utomlands med Miccis, det måste vi göra?! aaaw, vad myyyyyyys.
Idag tänker jag lägga in dagens fail för det gjorde jag verkligen inför hela klassen, haha fettt kuuul !
pusss Jennifer :)


stamp on the grand

Hejsan bloggen !

Idag har det varit skola var faktiskt mer än okey idag, jag tyckte det inte var så himla jobbigt att gå upp som jag trodde det skulle vara :) Idag har det varit plus grader ute och det har börjat töa mycket nu, det är positivt och negativt. det kommer vara slask ett bra tag och det är det tråkigaste som finns, man halkar mycket lättare och skorna blir plaskblöta. Miccan och jag ska prata .. * hemlis * hihihi, imorgon eller idag på msn.

Efter skolan har jag suttit med novellen tills nu, den är bra och sluförd inför imorgonsdagens inläming den är färdig i tid i alla fall. Jag måste skicka in judendomen som skulle vara inlämnad 2 veckor innan spotisen.

och det är 12 veckor kvar tills det är sommmmmmmmmmmmmmmmmmmarlov !!!
inte alls mycket !

Kramisar Jennifer

jag skriver senare ikväll :D

@ datasalen

Tjobreeee!
Just nu sitter jag i datasalen och dunkar "stamp on the ground" på högsta volym! det är najs. Vi har SO, men det är helt jävla omöjligt. Det är så mycket att göra så jag inte orkar tänka. Får nog göra allt hemma om jag fortsätter i min takt. Plus att massa frågot jag svarat på har försvunnit, suck! Plus att man inte får vara i studiegården efter skolan. Jag och Ida var på matråd idag, vi är så bäst. Haha! Men nu ska jag göra något annat,
/Miccan ♥


fääääääääääääääääätt najjjjjs!


Måndag

Gödmööörgön!
Det var faktiskt inte så svårt att gå upp som jag trodde *förånad*. Idag i skolan kommer vi typ ha någon sån här livskunskaper grej. Jag har hört att man får bullar iallafall. Haha. Juste, sen ska jag på matråd också. Men nu ska jag gå och klä på mej. Ha en bra dag!
/Mikaela


Jag har saknat min bebis! Men vi syns om 1 timma (: ♥

FAN VAD JAG ÄR BRA!

Jag blev nyss klar med engelskan!!! Jihaaaa! Applåder för mej! * applåderar*
Nu ska jag hitta på något tills jag blir trött och sedan sova. Kyss Miccan

hejsan kul att du ville titta nackspärr ?!

helvete, jag har nackspärr jag har två "berg" på ryggen, träningen var kul fast på slutet låg jag ner i inlindad i annetts mysiga handduk ! :) kollar på blåsningen och försöker att ladda inför att det är en morgon dag full med vänner och jobb. men jag vill inte tänka så långt faktiskt !
Jag skriver ett inlägg sen, jag och miccan måste fixa *hemlis *
Puss


thats me !

Stamp on the ground

Hejhej,
Just nu sitter jag och dunkar musik i mitt rum som vanligt. Jag har faktiskt kommit ganska långt på min engelska grej, Fett stolt över mej själv. Men nu ska jag gå och kolla på "Blåsningen" , det är så jävla bra! Haha. Men föresten så ska jag försöka gå och lägga mej iallafall innan halv 2, det är ju skola imorn. Önska mej lycka till! 
Men haré! /Miccan ♥


Söndag

Hejhej (:
Just nu sitter jag och gosar med katten medans jag skriver lite engelska. Tråk. Men jag börjar känna att jag har ont i halsen och förskyld. Så ingen träning för mej. Blä. Sista dagen på sportlovet idag. Känns ganska okej, jag menar det är ju påsklov snart. Så det är lugnt. 
Btw, kan ni kolla på videosarna här under?
/Miccan


PAPARAZZI MICCAN - LIVET ENLIGT JENNIFER


Hejhopp lingonsnopp !

godmorgon godmorgon denna söndag !
Ja idag är det den 7 mars sista dagen på sportlovet vilket känns piss, jag vill inte. Tidiga mornar tidaga kvällar jobb mer jobb läxor till typ en månad för då är det ju påsklov :) Idag ska jag jobba och sen träna.
Idag blir bloggen 2 månader fast det känns som vi har haft den längre grattis ! Jag slänger in dagens fail senare för att jag har redan failat här hemma ! Miccan ska ändra lite på designen om det går annars får vi fråga någon ph kunig !
Men jag skriver mer senare !
JenniferEriksson


It's me !

@ Muuuuuuuuppen

Skit snygg design, tack Julia & Malla (:

Men träningen idag var mupp. Eller det var jag som var mupp. Jag var jävligt trött.. inte konstigt efter 4 timmars sömn men.. !! Först så var jag jävligt trött och tråkig som sagt. Sen i slutet så blev jag as flummig och skratta åt allt som hände. Jag skrattade åt Nora i minst en halv timma.. haha! Det var as kul! Men jag lyckades iallafall med ett varv på 3 timmar. Haha! Men sen påväg hem stanna vi vid donkey, muums! sen kom jag hem åt glass, duscha. Ja jag är en tjockis! Men nu ska jag skriva på den där jävlans engelska uppsatsen som jag satt uppe om nätterna förut och skrev. Jag måste skriva om hela för det blev inge bra. Great! Jag kommer aldrig lyckas skriva 4 sidor, men jag blir jävligt nöjd över mej själv om jag lyckas med 1-2 sidor..
/Miccan ♥



design <3

Ja då är det en ny design, och den var riktigt snygg, gjord av dezy.blogg.se och madeleiinehh.blogg.se !
det var våran hemlis till imorgon men den blev färdig idag, det blir någon ändring till på headern som säkert kommer vara färdig imorgon.. nu väntas bara det som kommer bli något som vi aldrig haft förut i bloggen men det får ninog veta imorgon ?! nej nu måste jag susa.
Sov gott töttisar <3

23.33

hemma från träningen den sådär, påvägen hem stannade vi till på donken och köpte oss lite mat med oss hem i bilen, okey vi åt aldrig på dit vägen så ni inte tror vi är tjockisar liksom. haha..
Sitter med en turban på huvudet som vilken sekund håller på att ramla ner, och det gör skit ont i nacken för att jag måste anstränga mig för att den ska sitta kvar på mitt lilla huvud. Imorgon kommer det hända något med bloggen, jag och ms har pratat om vad vi kan göra den roligare, så ja. ni kommer få se tomorrow (?) jag suger på engelska.
nu tänker jag kolla vad mamma och pappa gör.
puss :) <3



Lika som bär

Yeaaaah :D

LIKA SOM BÄR

 


Just nu sitter jag och kollar på film med retardsen. Max & Fredrik. Vi kollar på "Big Daddy". ¨Bilder kommer senare från när vi lekte i snön.

 

Men snart ska jag fixa mej och åka till täby för att träna. TAGGAD!!

/Miccan ♥


-

jag är hemma nu och saknar tjejerna förfullt. Dem har tagit 280 bilder och vi hade jätte kul. Vi bestämde att vi skulle ses snart, oj nu fick jag ett sms där det står att vi måste ses snart ett absolut ! haha. Miccan och Moa åker med mig och mamma in så vi tänker äta på donken så klart..
Sen blir det träning till klockan 21.00 så kommer hem tio kanske ?
Jag tycker vi uppdaterar hela tin, men jag är på blogghumörs vecka :D

6 mars ♥





godmorgon cupcakes ♥

Vädret är underbart och solen skiner utav bara tusan igenom fönsterna, snart kanske våran kommer !?
Julia och Malla fotar med kameran och kollar " dem tre vännerna och jerry ".


Igår kväll var det skit mys, vi kollade på " i taket lyser stjärnorna " och åt vårat godiis. Det var skit kul också.
Imorgon fyller bloggen 2 månader och det känns som det har gått ett halvå år sen vi startade de, men så imorgon kommer det något !

Juste jag är sjukt sur på alla jävla falska person. stackars dej ......  !
Helvete vad sur jag är på er, ni förstör mitt liv, jag hatar er.
så jävla omoget att gå runt och snacka skit. fyfan.

förlåt, var tvungen.

Tar bussen som går 13.27 hem och sen ska jag prata med Miccan och vi måste fixa lite till bloggen :)

PussN jennifer


helt sjukt.

Godmorgon på er!
Fråga inte vad jag gör uppe 7 på en lördagsmorgon..? Vaknade nyss och kunde verkligen inte somna om. Fyra timmars sömn lixom.. great!! Men nu ska jag mysa ner mej i sängen och kolla film. För jag kan ju inte gå upp redan.
Hah kyssN /Miccan ♥



kissemiss

Hejhopp!
Kom hem från skutan för ca 1 timma sen. Där var det väl ganska kul. Just nu äter jag chokladbollar. Men nu ska jag läsa lite bloggar och kolla film.
Skriver mer imorn. Eller idag blir det ju eftersom klockan är över 00.00
Skruttan-min katt :)

/ Miccan ♥

SÖTNOSAR !

nu sitter vi och tjockar godis från hemmakväll det är underbart gott. Malla fotar med min kamera och julia sitter brevid mig och vi snackar om allt mellan himmel och jord alldelles snyss om mattias i E.M.D, om hur snygg han är ?!
Miccan jag måste prata med dig. Nu ska jag helt plötsligt byta dator.
LOTS OF LOVE JENNIFER ♥♥♥♥


dålig kvalite men detta är en bild på jennifer plutttt !

onödigt inlägg

Hejsan !

är hemmos julija nu med malla, vi ska snart köpa godis.mumma. och jag saknar miccan min.
nu måste malla ha datorn.
kyssN J

-photos-

haha, jag skönk ner lite i snön :P
haha, jag skönk ner lite i snön...

... och jossan ramla! så jävla kul! f*ck vad vi skratta!

hahahhaha!! Gullan då :P

Sen baka jag chokladbollar :D

Nu ska jag käka middag, kyssN/miccan

;)))))))))))

Nu blir det ut och fota med denna unga dam!



/Miccan


"SAMSON"

hej på er männsikor där ute (:
Just nu håller jag på och fota lite. Katten är min modell just nu. Riktig stilig karl.
Vet nog inte riktigt än vad jag ska hitta på idag. Ska nog iallafall baka chokladbollar. Mumma!
Juste, jennifer!! vi måste snacka om vad som ska vara klart till på söndag. *heeeemlis*
Aja, skriver senare.


/Miccan

Jennifer är en smart tjej !


Ja här är några bilder för några sekunder sen, mest face bilder. juste jag förstår nu hur man kan ta bilder av webben och lägga in har på bloggen, jag är så smart. Hängde med någon outfit där också :) Ha det !

5 mars 10

Hej !
nu fick jag spratt i fingrarna och ville skriva lite, det är härligt faktiskt. Och på söndag fyller bloggen 2 månader tror jag eller kanske 3.. aja miccan håller koll på det där, men det firar vi med en ..... daah. Miccan och jag har bestämt oss för att se Alice I underlandet kanske kan bli ett avslut på ett bra sportlov kanske ?! men i variefall så måste jag äta frukost snart jag är riktigt sugen på paprika, jag tror jag svimmar vilken sekund som helst, det brukar bli så ;)
Kameran åker med hem till Malla, najsbajs. nej nu måste jag ta mig an och äta frukost !
Jennifer





blekinge.

Hej,
Kom just på att jag glömt att äta middag och är jävligt hungrig. Men det är försent att äta nu. Så får vänta på frukosten. Men nu ska jag iallafall fixa min farmville. Sen typ se på film och chatta. Vi var ju bara 7 stycken på träningen idag, som ni kanske sett att Jennifer skrivit nedan. Men för mej gick det ganska bra. Men när jag kom hem åkte jag och mamma till farmor och fika. Vi hade med oss dunkar med vatten också, eftersom hela hennes områdes vatten slutat funka. Haha. Sen kom jag hem och tog ett skönt bad. Aja,
Tjingeling! /Miccan ♥


Haha, jag i fredags hemma hos Hannah. Jag har solat i Blekinge (:

Webb är bra !

Hola amigas/amigos :)
på träningen idag så var det bara 7 stycken som var där, vilket var väldigt tråkigt. så då bestämdes det att vi kortade av träningen till sju istället för åtta. nu är jag i alla fall hemma och pratar med Malla och Bella bebisar.
Men i alla fall så kom jag och miccan på några saker vi ska göra i bloggen :
* Mer videoinlägg
* Dagen Fail/roligaste
* Lika som bär
* Tävlingar
* Hiss / Diss
* Hissa bloggare/bloggar
* Frågestunder
* Fota mer och lägga ut här
låter det bra eller ?! men om ni har något så kommenterar :D

träning

Nu har jag bytt om och ätit mat. nu blir det träning till åtta. så kommer skriva då ! imorgon blir Madeleine och Julia giiirls !

;D

Ola amigos!
Skulle egentligen vart med Jennifer idag, men eftersom det inte finns någon skjuts skulle jag behöva vara tvungen att gå. Och då skulle jag vart framme vid halv fyra. Då skulle vi inte hinna vara innan vi skulle behöva ta bussen till träningen. Jävligt synd eftersom jag saknar min lille vän as mycket! Just nu är jag inne på mammas nya data, jag äääälskar den! Nu ska jag borsta håret. & åka till träningen.
/Miccan


Vampires

Modell: Linnea Eriksson
Photographs by : Jennifer Eriksson
Redigering: Jennifer Eriksson
Copyright ©

svampbob

svampbob fyrkaaaaaant ser jag på nu, det är mitt favorit program. Just nu sjunger han "semester semester " . är han inte härlig ?! ouh, nu fick jag en känsla at jag vill ha semester från skolan och att det ska vara sommar..'
Mamma kom och frågade om vi ville åka pulka med henne och det tackar man aldrig nej till, det är uber kul. så ring om det är något. men vi hörs senare.
besso J


uuuu, den här godingen har ni inte sett va ?! eller det är moa som är godingen.

Igår & Idag

SOOOORRY!! Jag lovar att ge mej smisk. Detta är bedrövligt och ska inte upprepas!

Men nu kan jag berätta lite om gårdagen och idag. Jag var ju med Amanda & Jossan igår. Hemma hos Amanda. Så först gick vi runt i norrtälje lite. Amanda tog hål i örat. Men sen gick vi hem till Amanda var inne på datan, gjorde korvstroganoff. När Amanda började hälla i lite av allt möjligt utan recept trodde jag och Jossan att det inte skulle bli så lyckat direkt. Men det blev det! Skit gott. Sen så bytte vi om och sånt och började knalla iväg till träningen. Påvägen dit går vi förbi tössen och tar en snabbfika. Negerbollar. När vi nästan är framme möter vi några i gympagruppen. Dem berättar att träningen är inställd för att det är så mycket snö på taket. Så det var ju bara att vända och gå därifrån. Vi gick och handlade godis och satte oss och snacka. Sen åkte jag och Jossan hem. Vi gick till skutan. Sen gick jag hem och duscha. Och sen gick jag tillbaka till skutan. Efter skutan gick jag och Martin hem till mej och sov över. Vi kolla på filmer. Och idag så har vi vart inne på datan och vart på skutan nu på kvällen. Yes, inte så mycket mer har hänt i mitt liv. Men nu ska jag kolla på dagens "Andra Avenyn" avsnitt.
Ni får ha en trevlig kväll! Puss /Miccan
Här kommer lite bilder från igår ;)
Vi tog massa fler bilder. Men dem har Amanda.

Miccan hmmm... mys

Hej!
är i sängen nu sitter och webbar med Malla eller jag webbar för att hon inte "hittar " sin webb ;) vi pratar om fredagen och massa grejs, jag älskar dej bebbis !

Idag åkte vi lite skidor men det blev inte speciellt så många åk för att det var så fruktansvärt kallt, kinderna förs ihop, så vi åkte hem helt enkelt. När vi kom hem så fotade vi lite vi var mest helt utmattade i hela kroppen.
Igår natt somnade vi inte förens kvart över 2 :) haha jag och olivia blev hungriga då och gick ner och hämtade en macka och åt den i sängen, ja vi sov i smulor. mysigt ?! när lindströmmarna ser detta inlägg, jag vill ha bilderna nuuu ! Juste jag vet varför miccan inte har uppdaterat men det behöver vi inte ta.
puss J'

360 bilder med riktigt mycket skratt

Asso shiet, fyfan vad kul vi har haft, jag har garvat så jag har gråtit, alla 360 bilder dem har var otroligt roliga. det kommer fotobomb säger jag !
ojj nu började jag skratta igen. adios
J
italien 09 saknart

Garvgarv

Jag sitter här hos oliva och ebba och garvar. detta gillar vi. Ebba sminkar olivia jätte snyggt och snart är det min tur efter det ska hon fota oss sen ska vi fota detaljer typ har vi bestämt än så länge. Mikaela har varit urdålig på uppdatering undar varför?!..
juste det blev ingen träning den blev inställd för att taket på roslags var för snöigt typ. Nej nu garvar vi väldigt mycket.
pösss J


2 mars

gaa, äntligen har jag ätit bytt om lagat mat och packat färdigt. Det fick bli pyttipanna, det går på 5-7 minuter och det är en höjdes enligt mig eftersom det inte tar så långt tid. Snart blir det träning jag kommer typ flumma hela träningen men det blir säkert skojs.
Lots of love jennifer


Jagsaknardejmiccis '

smack that

-jag älskar er

H20 | Vatten | Bubblor

Det var skitkul att ta bilder på vatten, såklart COPYRIGHT PÅ ALLA !!

FOTO ; Jennifer Eriksson

Hon gjorde det i mitt öra :s

hahaha, olivia snarkade i mitt öra hur kan det gå till om hon inte är här ? jo det är så att vi har videosamtal, ovanligt? naeej inte så ovanligt. Idag ska jag packa och städa rummet och sitta vid datan. fett tråkig dag förutom att jag ska pä träning sen och efter Olivis och Ebbis ! jaoooo, vi ska åka skidor imorgon, kommer bli skit kul verkligen..
Nästa inlägg kommer några bilder som jag tog.
pusss'
saknar sommarn !
Sofia på bild ! ♥

STARKEADOLF HÄÄÄR

Helluu!
jag är hemma igen. Jag sitter och väntar på middagen.
Men idag har jag vart i Åkersberga som sagt. Jag var och gymmade med mamma och pappa. Skit kul. Jag gick på rullband, cross trainer, ngn arm sak och ngn skit kul mag & ben grej. men sen så har jag handlat skor och jeans. Bild kommer senare. Men nu ska jag käka kyckling med bulgur! smaskens!! :D
/Miccan ♥

ville bara säga att jag

Har det nya Picasa nu :)

webbat i flera timmar.

Hello Girls, Boys !
idag har jag inte gjort ett skit imorse gick jag ut med hunden sen har jag bara chattat med Olivia.L (fotonavlindstrom.blogg.se)och några andra och fotat nu på slutet, bilderna laddar jag upp nu så ni får ett yttligare inlägg som jag har tagit. Jag har webbat gärnet med Olivia i 2 timmar typ, vi pratade om imorgon och onsdag för att då drar jag till dem och slaggar där, myyyys.
Hejdå sa jennifer till sina läsare.


Sommar 2010, jag längtar. ( fin rumpa på den som simmar under vattnet bakom mig )

ÅKERSBERGA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men nu ska jag åka till Åkersberga och köpa skor och gymma ! :D
/Miccan

01.29

Halloj på er människor där ute!!
Just nu ligger jag och dunkar musik i mitt rum. Riktigt mys! Ska snart sätta igång en film.
Träningen idag gick bra. Sen efter träningen käka jag tacos och bada. Gjorde hårinpackning, skit skönt nu efteråt! Men nu är det måndag eftersom klockan är över 00.00 hm.. vad ska jag hitta på idag då. Ska kanske till Åkersberga och handla skor. Naaaaaajs. Men idag så stänger playahead.se ner oxå. haha. Men nu ska jag kolla film,
Kyyyyyss /Miccan ♥


Grattis Hannah & Jojjy på födelsedagen! ♥
(Sorry, hade ingen bild på dej Jojjy..)