sista dagen i maj.

Hejsan alla bloggläsare, how are you ? Jag är hemma idag, är sjuk. Men det ska inte påverka bloggandet. eller det kanske det redan har gjort ?  solen skiner utomhus och jag sitter och svettas inomhus hur kul är det igentligen.
Om jag blir piggare framåt kvällen ska jag nog klippa gräset. det börjar lukta pengar i Jennifers plånbok nu, lovely.
Grönan om en vecka och skolavslutningen om bara några dar, jag tror jag svimmar av. OMG ! sommmmmmmarlov.
hoppas det blir mer bloggande idag, puss.
Italien 09 saknar't !
Foto: självutlösare
sony a200 my babe.

home sweet home

godkväll!
Jag kan börja med att  gratta broder på födelsedagen och mamma på morsdag!
Kom hem idag vid 18 eller något. Tävlingen i helgen gick bra för mej. Alla var jätteduktiga men det blev en del onödiga missar. Förträningen var iallafall grym! Jag har haft jätte skoj i helgen. Men jag orkar inte ladda in bilderna nu. Det får bli någon gång i veckan. Just nu laddar jag in ny musik i mobilen. Tummen upp för det. Nu ska jag kolla runt på facebook lite.
/miccan ♥
n ♥ m

What ?

Tjejerna var jätte duktiga,verkligen värda en final plats som vi aldrig kniper. Men det kommer ska ni se, miccan mådde Inge bra igentligen men körde Sten hårt. Sitter nu i bilen på väg hem från katrineholm dåra. Jag, olivia och Helena ska på bio sen vid klockan nio det blir SEX AND THE CITY 2. Kommer hem om någon timme så vi ses då troligtvis :) jag tror vi ska fota mkt till middag bli det grillning, juste jag åt räksallad som jag inte visste om att jag åt, jag är allergisk mot det not good. Aka ska låta er sluta läsa,puss o kram Jennifer

29maj

tjojolololo, jag är färdig är du ? vi drar snart till katrineholm vilket kommer bli gryyymt kul. Om du kniper en final plats så so sover vi där och ingen uppdatering denna helg vilket är det första helgen någonsin som inte kommer bli uppdaterad. Ska kolla om jag har det sista i min packning. så vi ses och ett stort LYCKA TILL till NGF !
eller marknadsafton var askul, jag skriver mer om det sen. puss
En random bild, hej ofokus.
Olivia kommer inte hinna skriva så ett hejdå från henne här.

om

katineholm idag! naaajs. men sakna min älskling som kommer hem när jag åker. så jäla typiskt.
vi ska iallafall åka klockan 16.00. Jag packade imose istället för igår kväll. haha, alltid är jag så sent ute.
Nu ska jag jobba SO! vi får se hu myket bloggning det blir i helgen. Kanske några från mobilen.

kyyysssN /miccan ♥


haha, jag där med röda shorts och glajjor ! ;)
bild frå frida !


Ny mobil !

Jihaaa, ni ser ju rubriken. Jag har fått en Sony Ericsson Vivaz. Grymt!
Åker ju till Katrineholm imorn. Måste packa! har inte gjort det än.. oups. Massa saker att fixa. Så nu måste jag dra, men det blev en liten uppdatering iallafall.
/miccan ♥


let it be

Jag är i skolan. Har svenska. Är klar med mitt arbete nu. Det ska bara redovisas för lärarn nästa vecka. Imorn ska vi ha världens största och svåraste musik prov. Man behöver 70 poäng för att få G. Och jag har räknat ut att jag kommer få 4 poäng.. hur ska det här gå?! Efter skolan blir det träning. Så kommer inte ha tid att öva på provet. Men jaja. Ikväll får jag ny mobil också. Najsnajs.
puss på er, miccan ♥


tummen upp för dagen !

Hej. Sitter och kollar på mr.bean. Det är så jävla bra! Haha. Idag var jag ju i täby c. Det var as kul. Mycket skratt och så fick jag med mej massor av kläder hem! Underbart. Det var verkligen min dag idag. Och så käka vi på donken såklart. Nu ska jag fortsätta kolla på mr.bean.
/miccan ♥


@ skolan....

hääääj.
var nyss på hälsokontroll hos skolsyster. Det gick väl som det gick. Hon vill hjälpa mej med stressen. haha. Efter skolan ska jag åka till Täby C med brudarna. As naajs.
/miiiiiiiiccan


En länkning :)

Minitävlingen var inte så svår med Emma Eriksson (oooh fett skillat namn, jag gillare (aa) *Klick*
/ JenniferEriksson

Grattis Olivia ! :D

GRATTIS OLIVIA SOM FYLLER ÅR IDAG, MIN LILLA 12-ÅRING. JAG ÄLSKAR DEJ !

Godmorgon, hurricane i mina öron, ska till praon snart och sen ska vi kolla på världens sötaste bebis.
ska drao, hejhå !

shut it down

kom hem från skolan för typ 30 min sen. Har bara bytt om och legat här i soffan. Är ganska så trött. På hemkunskapen gjorde vi rabarberpaj med vaniljsås. As gott. Och eftersom vanlijsås är det bästa jag vet så dränkte jag hela tallricken och åt typ allt. As gott. Nu ska jag försöka komma upp härifrån. Sen blire träning! Tävling i helgen!
/ miccan
schteeeeeek

haha, soo cute !






/ MICCAN

läskigt :o

Fokusera på pricken i mitten. dem andra försvinner och det blir bara en grön som åker runt :o

haha ! / MICCAN


sommar where are you ?

Redigering av mig Jennifer och tagen med min kamera ! copyright !
Ingen sommar utan reggie, nej det verkar inte som det när jag kolla ut genom fönstret och verkligen anstränger mig när jag försöker se ngn sol maybe ? Grönan med klassen snart 8/6 tycker jag ska bli skitkul ! ska till skolan om en kvart också.  sista dagen i skolan sen ska jag praoa. nu tänker jag kolla på mina sår ;) haha.
puss J

schteeeeeeek

Jag och Jennifer i tisdags förra veckan.
Nu ska jag kolla på film! puss miccan ♥

minitävling

Who is this eyes ? Den som gissar rätt först får länkningar ! :)
// Jennifer

Redigering/Collage

Photo by the biatch you know !
Sony a200 my lover
kitobjektivet

köttsår ?

Hej mina vänner. Min katt har en skada i huvudet, jag är helt seriöst för att den hoppade på mig i morse så nu har så sår på båda benen och jag kan knappt röra dem. stackars mig säger jag bara överdriver kanske en aning i övertexten. Jag tror jag ska lägga in mycket bilder idag. Det blir väll bra. Puss änsålänge

2 hands 1 family

Heeeej
har so. Men vå lärare är i berlin så vi har vikarie. Vi fattar inte vad vi ska göra så det blir mest facebook. haha. Efter skolan ska jag vaa med mathilda. mycket najs.
Hare gött! / MIKAELA ♥



Jag & Ida. Lika händer :O ♥

MM

Hallå där,
ska snart gå och sova. Skola imorn. Tråk men snart är det över. Underbart.
Tror att jag ska vara med Mathilda imorn. Hoppas det. Det var verkligen länge sedan! Saknar det!
Nu blir det sängen, sov gott. / Miccan ♥
Jag & Mathilda början av 8an :)
Älskling åker till Berlin imorn. Kommer vara utan honom en hel vecka. Kommer dö :(

tråk

dumma tråkiga söndag! Inget att göra. Ska åka och träna senare. 
Skulle blogga igår när jag kom hem från martin. Men var så jävla trött så gick och kolla på film och sov. Gick och la mej tidigare än vad jag brukar göra på vardagarna när det är skola lixom. haha. Nu ska jag gå och käka lunch.
/m


italien - 09


NGF !

KOLLA TIDERNA ! :)


5 av 5 toast !- Jennifer

Jag är med och tävlar om en Sony Ericsson Vivaz hos www.ammis.se ! :)

tröttnat !

Hej mina små vänner, jag är på dåligt humör säger jag bara. Jag har tröttnat as mycket, vet inte varför. pallar bara inte. aja, puss

22maj

Hey mina små turturduvor. Mkt har hänt i mitt liv idag, jag paoade lite granna, klippte gräset och gräsklipparen började brinna, såg en groda jag började gråta. outch. Fotade lite granna igår dem ploppar nog upp här i bloggen  så snart som möjligt. Jag skulle vilja vara med i någon fototävling där man kan vinna ngt, dem som har en kan gärna lämna en kommentar till detta inlägg. Jag ska nog blogga ganska mkt ikväll, i hope so. Nästa veck ska vi också kolla på söta Bonnie, ville bara säga det till alla så ni får en känsla av bebisar. - PUSS

godmorgon!

Åkte hem till martin igår efter skolan och sov här. Så nu vakna vi nyss. Vi ska åka och kolla på ko-utsläpp hemma hos albin, där jag praoa. Kul va? rå najs ju. Vi får se när jag kommer hem, men ha en underbar dag! 
/ MICCAN ♥

simpsons

ohhhhhyeeeeeeeeeeah, jag är cooool ! I KNOW  !

sommarlov solen lyser skönt.

friday im in lööve. skola dåra var helt okej, myser för det mesta med alla kompisar innan sommarlovet som jag längtar galet mkt till. ska nog ut och fota lite granna. Puss jenniferthebadupdatern.

fredag

Yeees, fredag idag! skönt det ska bli med helg. Gick upp kvart i 7 idag bara för att gå in på datan, haha. vi har idrott idag i skolan, jippie. Det gillas! Men nu ska jag gå och käka frukost så jag är taggad hela dagen lång.
pusshej, miccan ♥

=)

hallå i stugan, jag ska snart sova tror jag. är väldigt trött. träningen gick bra idag. så det är bara att tagga för RM nästa vecka. strålande väder idag, höll nästan på att dö av värmen. men det känns toppen. aja, godnatt /MICCAN


titta vilken bild jag hitta på sofias blogg från när jag var och bada i onsdags.

haha

trött på det här jävla islamarbetet! det funkar inte. blä. fattar inte änns varför jag ska göra arbetet, varför ska jag veta något om muslimerna lixom? jag bryr mej inte om dem. aja, jag har iallafall rå ont i huvudet. Och så har jag bränt mej på näsan.
HEJDÅ ! / MICCAN

wonderful day

© m.s
kom ganska nyss hem från martin. Åkte dit efter att jag hade vart vid mora-badet med trevligt folk.
Som jennifer skrev så var skolan as najs! Jag ägde ju på volleyboll och blev helt plask blöt i vattenkriget. Dock fick jag mycket skäll av lärarna för att vi hade vattenkrig. man får ju aldrig ha kul. Men jag sket ju i dem förstås. As skönt väder idag, och det kommer bli ännu varmare imorn! vi ses då, puss miccan ♥

olivia hatje

-vet hur du har det är att gå igenom det, och vi ska klara det tillsammans.

ilikeitenough !

riktigt jävla otroligt bra dag idag, skolan var som huliganer. Vi hade vollybollturnering och det roligaste av allt hade vi vattenkrig. HOLY SHIET ! ingen lektion alltså, heltunderbart - vilket barn som helst skulle vilja ha så. Tog också mitt första dopp, svinkallt. men jag övdelevde. Vi hade supermysigt. Förlåt för inga bilder, men jag är inne på min syster data. jag lovar er ! puss

yellow and blue

träningen gick väl som den gick. Jag tog det väldigt lugnt, eftersom jag har ont i hals & huvud. Kom nyss ut ur duschen och snart blir det väl film eller sova. Imorgon ska vi ha volleyboll tunering i skolan, najs att slippa lite lektioner. Jihaa. föresten så var det strålande väder idag, det gillas !!
Vi höres imron !
/ MICCAN
© miccan
nikon d5000

so baby you are my only.

Hemma från träningen som var super kul =) Jag är riktigt glad just nu och sitter med ett happyface i soffan men jag kan inte säga varför, det är inte riktigt spikat en med hoppas. Vollybollturnering imorgon ska kötta på som fan ! Kläder ? aja, det får bli som det blir. Ska göra mig fin och i ordning för att kudden väntar. PussJenniferEriksson

rååå najs.

home from scool :) Träning nästa i detta väder, solen skiner idag med. I skolan bestämde vi om Grönan eftersom vi ska dit dagen innan skolavslutningen, rååååå najs. Jag skå åka Tilt ! när jsg har åkt den så har jag åkt allting på the hole grönan,´, jag är stencool ! ska stoppa in min mat i ugnen. Puss JE


@ datasalen

Sitter och har svenska. Vi skriver om Islam. Det går inte så bra. måste hitta på en frågeställning som jag ska redovisa redan på fredag. Ajdå. Föresten var jag så grymt trött imorse, när jag vakna av alarmet vart jag så jäkla chockad, jag trodde ju att det var helg. Hahaha. Nu måste jag fortsätta. Efter skolan blir det träning, men jag har lite ont i halsen. Men den ska vara borta tills dess !
/ MICCAN


glass i stora lass.


Bild från igår
© miccan

Fyfan vad jag älskar vädret. Men mitt på dagen, då gick det fan knappats att vara i solen. Så jäkla varmt. The summer is here! Har vart med Martin idag. Vi gjorde väl inte så mycket, käka glass, lite vattenkrig, mm. Haha, jag har käkat 3 glassar idag, och ska nog snart ta en till. Men jag failade lite i morse och gick med jeans till skolan. Snacka om att det blev varmt! Never again. Snart så ska jag kolla på tv. Inte så mycket mer händer väl idag.
puss miccan ♥

brunmedsol :)

solen skiner som in i helskotta, nu kan man ju glömma tights. Jag gillar det verkligen, ska bada på onsdag med några från Bergshamra, mysigt. Ska ut och sola. puss / JE

trois

© miccan
Här har ni iallafall tre bilder från idag.
Träningen idag gick bra. Efter det har jag bara duschat, käkat och suttit här. Martin kommer hit snart. Mys.
Det är skola imorn, och vi får se om jag kommer orka gå upp. Jobbigt värre.
Om det funkar kommer det upp några videos alldeles strax.
/miccan ♥

min glasspinne smakar salami.

Halloj,
Vi har precis vart vid affären och köpt glass. As gott. Fast min glasspinne smaka salami, as mysko! Fint väder idag iallafall. Och vi har filmat när vi hoppat studsmatta och fotat massor. Det får ni se ikväll när vi kommer hem från träningen. Vi ska åka snart, så vi måste byta om och massa nu.
KYSSSSS / MSJE

WOW !

gomorgon läsare ♥
Ja, vi somna inte förens klockan tre igår, vi var skiträdda i alla fall, fast jag garvade. Nu tänker vi bege oss ut i solen och hoppa studsmatta och fota, vi skriver sen. Puss

chickenchill

Hellooo,
Nu är vi hemma hos mej (miccan) . just nu gör vi inte så mycket. vi ska börja lägga oss i sängarna för att sova strax. Träningen gick väl som den gick. Jag har ju vart sjuk så mycket, så det är väl det man får räkna med när man inte tränat på 1 månad. Men för Jennifer gick det bra tror jag.
Bild från idag. Det är jag & jennifer med våra kompisar. Vi chillade rå hårt.
// MICCAN & JENTAN

FOTOUTRUSTNING

MICCANS
Kamera: Nikon D5000
Objektiv:
Nikkor 18-55 II f/3,5-5,6
Nikkor 30mm f1.4 EX HSM
Övriga tillbehör:
10+ closeup-filter
UV filter
4GB minneskort
kamera väska

JENTANS
Kamera: Canon eos 500D
Objektiv:
Canon EF-S 18-55mm IS f/3,5-5,6
Canon EF 50 mm f/1.8
Övriga tillbehör:
2x Uv filter
2x 8GB minneskort
2x kamera väska
RC-6 fjärrutlösare
stativ
Macrofilter (close up +10)
3 st Diffuser till blixten
Jennifer´s nästa inköp:-

Tjooooo! Är hemma hos martin och lanar. So...

Tjooooo! Är hemma hos martin och lanar. Sov här. Bloggar mer när jag kommer hem. Kyss'Miccan


solsolsol !

solen skiner som attans, jag ska sola idag, bloggning ute kanske idag? verkar väll mysigt. Fota ska jag också göra !
Idag är det också träning, rånajs. är taggad, måste öva till marknadsafton  !
/ jennifer

Utkast: Maj 14, 2010

fixade till designen. så hoppas att den ser rätt ut för alla nu. Ska bara göra en liten ändring sen så den ser ut som när micaela gjorde den till oss. Kommentera gärna om det ser fel ut. Nu ska jag fortsätta kolla på talang.
Puss /m ♥

PH cs5

Jennifer har fixat photoshop cs5 på svenska, jag hoppar av gladhet

riktigt najs

Riktigt najs.

hemkommen från Täbban !

Har precis kommit hem från täby med en massa kläder, jag ville verkligen ha sommarkläder och det hittade jag.
Träffade även Julia och Bella där, vi kramades och gjorde grimarser med varandra på donken. Bilder kommer säkert någon gång hoppa upp som gubben i lådan här i bloggen.
Miccan och jag tycker vi har sänkts i bloggandet, det blir allt färre inlägg. vi vet inte hur vi ska göra.
aja, vi får jobba på det hära.
/ Puss jennifer

JUST NU


pannkaka av alltihop

Freeeeedag idag, fast jag vet inte vad jag ska hitta på än. Har inte gjort något idag hitills, bara käkat frukost. Har inget mer att berätta.
Sorry för att detta inlägg bara blev en pannkaka..
/mikaela ♥

Täby Centrum

Godmorgon cupcakes ! Idag ska min mor och min syster och jag in till Täby C förhoppningsvis om vi inte hittar på något annat. Inte så mycket bloggning från min sida, men i alla fall så kommer det kanske upp en video när jag hoppar studsmatta också. Haha kolla på youtube och sök på gympatjejerna (ngf) haha,Olivia,jag och Ebba gör en massa volter,failar och ja.
-J
ps- jag saknar mikaela sjöman

eemiin

- jag och emilia från dansuppvisningen ♥

Heeeeey,
just nu sitter jag och lyssnar på musik. Kolla på tv nyss. Vi tog upp våran studsmatta idag, men jag kunde inte hoppa för jag är hostig. Ska iallafall kolla på film eller hitta på något nu.
/m

hey,soul sister

hey, soul sister



klubbpinne.

Halloj
måste bara säga att det är uber skönt att det inte är skola idag. Jag är så jävla trött. Och förlåt att jag inte hann skriva igår. Men hade fullt upp hela dagen. Först så hade jag ju dansuppvisning på morgonen i norrtälje. Sen åkte jag tillbaka till skolan. Där hände det väl inte så mycket. Ganska chill dag. Sen efter skolan så fixade jag och jennifer oss inför kvälls-dansuppvisningen. Och fota lite granna. Så åkte vi till uppvisningen, det gick bra. När jag kom hem efter sen duscha jag, käka .. sen kom martin hem till mej och sov här. Mys. idag så har jag bara käkat frukost typ, efter det åkte martin hem. Så har bara suttit här. Är väldigt trött. får se om det blir träning ikväll, hoppas på det!

13 maj :)

godmorgon alla töttisar.
jag är typ sjukt trött efter igår, det var fullsatt på kvällsföreställningen och det gick prima för oss. Jag kommer sakna dansen men det är klart att jag fortsätter nästa termin om inget händer. Just nu sitter jag och pratar med Olivia, vi webbar och och pratar om photoshop, klantiga jag avinstallerade mitt för att jag skulle installera CS5, haha så nu har jag inget, men jag ska ladda hem det vilken dag som helst. Igår kom våra filter, haha det är fett kul. Bilder kommer.
Ska ut och fota sen, så bilder kommer.
Puss Jennifer


roses.

olala..

Tjaaa  !
jag har otrolig ont i mina tänder, jag kan knappast äta med dem. en liten parantes bara :p
showen gick asbra ikväll är det en till så alla är välkommna att komma och kolla på Mevalins dans och gymnastik show klockan 19.00 i rosagskolans aula. Jag har precis slutat skolan, eftersom vi hade gympa. Troligtvis kanske jag går hem till miccan och är där medans eller så minglar jag runt lite, juste våra filter har kommit OHMYGARD, i lööööveit. Så närhetsbilder her we come. hehe. Avslutar inlägget  kort, Ha det bra i den fina sommarvärmen så uppdaterar vi snart. Pusspåererapuddingar.


fot-inlägg

by  mikaela sjöman

@ max

Sitter hemma hos max. Han och Tim sitter bara och spelar TV spel. Osociala jävlar.. haha. Skolan var väl helt okej. Hände väl inte så mycket. Jag snacka med kuratorn. Om stress typ. Nu ska jag hitta på något.
KyssN /miccan
yeyeyeyyeyeyeyyeyeyeyeyyeyeyeyyeyeyeyeyeyyeyeyeyeyyeyyeyeyeyeyyeeyy

this is not goood mina vänner :)

tandställning på plats nu och jag känner mig riktigt storkäftad, jag kan inte prata heller, låter som en rumpaaaaa.
Sitter här med Olivia och har svenska rast, jag ´har läsförstålse det suger jagvetintevad. aja, uppdaterar med bilder sen.
/ jennifer













..

vilken sekund som helst drar jag till tandläkaren så nu kommer det sista en ful tandställning på min tänder framöver.


Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Tisdag idag, vilket innebär tråkig skoldag. Svenska, franska, engelska, no. Blä! Men nu sitter jag och äter frukost. Ska gå och leta kläder nu,
puss /mic' ♥

Details.




Foto ; it's me biatch 
Sony a200 copyright.
Detaljer !

Jennifer Pluttan Eriksson,

jag kan ta skit ja kan ta smärta
för ja har Jennifer i mitt hjärta
Jag kan ta svek med mod
för jag har Jennifer i mitt blod
Jag kan förlora ett öga
jag kan krossa en tand men Jennifer kommer
alltid att komma i första hand <3


jag kan ta skit ja kan ta smärta
för ja har ***** i mitt hjärta
Jag kan ta svek med mod
för ja har ***** i mitt blod
Jag kan förlora ett öga
jag kan krossa en tand men ***** kommer
alltid att komma i första hand <3
/MIKAELA FANNY SJÖMAN

KONFIRMATIONS BILDER

Glömde ju att berätta vad jag fick också. Men kan berätta lite fort. Jag fick massor av smycken, presentkort, kläder, pengar, moppehjälm, moppekurs. Kommer inte riktigt ihåg, haha. Men det KANSKE dyker upp någon bild på något.
/Miccan ♥

close up +10 filter

2st såna här godingar klickade jag och miccan hem, close up filter +10 grymt bra. Så dem kommer till posten snart hoppas vi, då jävlar kommer det närbilder ska ni veta. Istället för att köpa ett macroobjektiv för 5000 kr så kan man spendera pengarna på en filter som är nästan lika bra som ett objektiv som bara kostar någon hundralapp. VI ÄR GLADA !

Mikaela Fanny Sjöman ! ♥

Mikaela är en fin vän, en speciell vän, helt enkelt min bästavän.
Du är otroligt underbar och jag älskar dej min superbästa pocahontas.
Du är alltid där i alla lägen, det känns skönt att ha en vän som du, jag kan precis snacka om allt
till dej, jag tror jag inte har en ända hemlighet för dej. Du är som min syster.
Du är dej själv och jag känner ingen som är som dej, alla andra vill vara som sina
kompisar för dem inte vågar ha sin egna stil/personlighet, men du gör det verkligen.
Jag har den bästa kompisen i universum och hon är min så alla andra jävla FALSKA ungar kan dra,
för hon är min, så ni vet ;)
JAG VILL BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR DEJ MIKAELA FANNY BÄST SJÖMAN !
♥♥♥♥♥♥

info

hejsan bloggen, här sitter lilla jag i datasalen och söker om snöleoparden på no, sista lektionen sen drar jag till eftis eller till miccan, fast det vet hon inte men skitsamma. Denna vecka ska jag blogga mycket och det kommer komma BILDER, jag har spritt i fingrarna. Måsta fota, efter jag har varit hemmos miccan irl på eftis så ska jag FOTA ! imorgon sover jag hos m försten. Puss


let´s dance

Halloj,
Sorry för uppdateringen igår. Men vi hade fullt upp hela dagen. Först var vi ju på min konfirmation. Det gick väl bra. Sen åkte vi hem till mej och fota och fika med farmor lite. Sen åkte vi till dans repetitionen inför våran show på onsdag. Det var kul. När jag kom hem var jag as trött. Så gick och la mej ganska tidigt. Rå-skönt. Men nu ska jag byta om och sen dra till skolan. Ha en bra dag! 
/MICCAN ♥

Hejsan bloggen, vi drar till Konfirmatione...

Hejsan bloggen, vi drar till Konfirmationen. Skriver sen <3


NU ÄR JAG KONFIRMERAD

Hejhej!
Idag blev jag konfirmerad. Fick massa fina presenter. Jag skriver mer och lägger upp bilder sen!
/MS

Rockycupen.

take a breath jennifer, jag är nervös. fast det känns ändå inte som det men innan jag går ut på golvet och hör alla jubel så får jag panik men visar det genom att smile-a inför domarna.  Man går till final i den här cupen som går av stapeln i bålsta klockan 14.00 någonting, eftersom vi går till final så kommer jag hem runt åtta tror jag då ska jag duscha, packa och skriva ett kort till miccan. Imorgon blir det repetionsion på dansen eftersom shower hela nästa vecka. Men skriver ett inlägg innan jag åker om jag hinner. Lycka till till oss på ROCKYCUPEN !
en otrolig bild på en av mina finaste vänner olivia !

-flower power shower

sony a200 photo by eriksson ♥ ©

RM- Gymnastik


Här fick ni några bilder från en otroligt underbar helg med Ngf, det är bara en 1029374 del av de bilder jag tagit men dem får ni inte se. Självklart så är dem copyright och dem är fotade av mig Jennifer !

CONGRATZ ! :D

hejsan bloggen.
besökarna stiger uppåt vilket är roligt att se. Miccan och jag funderar på att ha en liten sak eftersom bloggen fyller fyra månader idag. Men det kommer senare ikväll. Laddar in bilder från Rm nu så det kommer i nästa inlägg tror jag. Jävla batteri är urladdat så det tar nog lite längre tid. Har fått en massa inspiration som jag ska försöka att fixa så att ni kan se det.
Puss

4 MÅNADER!

Shubre!
Sitter och äter mackor. Kom hem från skolan för typ 1 timme sen. Det har vart en jobbig skol dag. Bara massa tråkiga ämnen förutom idrott. Fast där gjorde vi bara redovisningar. Haha, men sista lektionen var as kul när jag och ganska många andra i klassen fick stanna kvar och fick världens utskällning! Det var as kul, ni skulle vart med! :P Men idag är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är as trött.

MEN BLOGGEN FYLLER 4 MÅNADER IDAG FÖRESTEN, SÅ GRAAAAAAAATTIS !! ♥


KyssN /Miccan ♥



Gonorre

Nu ska jag lägga mej och kolla på film. Det kommer ta as lång tid att sova, är så himla hostig fortfarande på morgon och kvällar. Usch. Men hare gött!
/Miccan ♥

SOOOOL

Det var faktiskt riktigt kul på brandstationen idag. Vi fick lära oss massa nödvändiga saker.
Sen när jag kom hem så gick jag och la mej med lite musik i solen. Så skönt! Plus att jag var väldigt trött.
Jag har faktiskt mått väldigt bra idag, har bara haft hosta och ont i huvudet. Det är iallafall på bättringsvägen! =)
Vi hade 30 minuter på oss att gå på stan innan vi skulle ta bussen hem, och då passade jag på att köpa ett par skor. Ballerina. Ni kan få se dem sen när jag har använd dem.

Miccan ♥

Ni får nöja er med gamla fula bilder tills jag tagit nya.

not good.

HEEEEEEJ ! det varlängesenjagskrevettinlägg.
not good i no, men nästa vecka lovar vi att skriva och LÄGGA in mkt BILDER och en massa för båda har fullt upp i helgen. im so sorry. ska i alla fall till skolan nu, pusshej -J


BRANDMAN!

Jag är din brandman, som kommer när du e het. Jag är din BRANDMAN! Han är din, han är din, jag är din brandman!
Haha, vet ni vilken låt jag tänker på? Jag håller på och fixar mej och letar efter o ömtåliga kläder. Jag har faktiskt ganska bråttom eftersom bussen går 08.13 från skolan. Men glöm inte, släck ljusen! HAHA
Pusshejj! / Miccan ♥

last

Har precis kollat på andra avenyn. Sista avsnittet så jag är jätteledsen!
Men när skolan hade slutat kom hon hem till mej så käka vi och lite så, sen gick vi till bussen. Sen hängde jag med till dansen och bara satt och kolla på. Sen fika vi, alla dansare och tränare. Jättemysigt! Det var ju sista dans-träningen för terminen. Och det känns väldigt sorgligt. Tack för denna termin Amanda ♥
Nu ska jag kolla på Sandhamn. Och sen hoppas på att bli frisk tills imorn, då ska min klass till brandstationen. Vi ska rök-dyka. Då kommer vi få krypa runt i ett rum med rök typ.
P & K / miccan ♥


Haha, förra vintern om jag inte minns fel. Vi stog och sålde kakor till våran Italien-resa.

en gång sjukling alltid sjukling

Chacha!
Sjuk idag igen. Så ingen skola. Men klockan 20 över 3 ska jag ta bussen till Norrtälje. Jag ska till Synsam och göra syntest för man behöver göra det om man ska ta moppekort.
Jag har fått ännu fler myggbett nu, men det är ett tecken på sommar iallafall. Något positivt i det.
Måste nog gå till skolan och hämta lite grejer idag. Vill inte änns veta hur mycket jag ligger efter nu.
Nu blir det teven en stund!
puss miccan ♥
aw, saknar!!

Hey ya!

Bild 1. Jag och Max i våra kåpor. Max försökte likna Jesus. Tycker ni han lyckades?
Bild 2. Jag

Där har ni två bilder från idag. Var på konfirmations grejs i 1,5 timma. Fick inte gå därifrån även fast jag var sjuk. Jag tänkte bara gå dit och ta foto lite snabbt och sen gå hem och lägga mej igen. Men nejnej.
Nu ska jag fortsätta kolla på gårdagens avsnitt av topmodel 13!

face splasch

Tjululu!
Ingen skola idag heller. Fortfarande sjuk. Det vill ju aldrig ge med sej. Men vid 3-tiden ska jag gå till kyrkan och ta konfirmations kort iallafall. Men ingen träning för mej ikväll. Det var ju as länge sen jag träna nu. Saknar alla i NGF! Föresten så är jag jätte godissugen och ska gå och käka frulle nu!
/mikaela\
haha, för ca 1 år sen. Vet inte vad jag höll på med. Var iallafall med Mathilda.

mobilbloggning

godmorgon alla,jag är så himla trött att det inte går att beskriva. Time four school i alla fall. Puss Jennifer

hemma.

hejsan bloggen, kom hem igår klockan halv tolv och hoppade ner till kudden på direkten. Idag har jag CHILLAT JÄRNET ! alla bilder kommer imorgon eller onsdag, nu blir det holywoofruar, mitt älsklingsprogram. J

HUR SER DEN UT FÖR ER?!

HUR SER DESIGNEN UT FÖR ER? KOMMENTERA FÖR VI BEHÖVER VETA !!
såhär ser den ut för mej vilket är rätt:
Men för jennifer ser den ut såhär vilket är helt fel:
/MS

Myggorna is back !

Blir gaaalen, jag har ca 25 myggbett!! Det kliar som fan asså! Fick dem på valborg. Men jag såg inte en enda mygga. Bara jag som fått galet mycket myggbett?
Sitter och kollar på tv. Och idag har jag verkligen inte gjort någonting. Mamma åkte och köpte lite mera medicin till mej. Men som det ser ut nu blir det ingen skola imorn. Men vem vet, kanske vaknar upp imorn och mår prima? Men jag ska iallafall gå och ta kort för konfirmation. Kvällen kommer jag tillbringa framför teven med godis. Busigt.
Miccan ♥


När jag gick i 2an. Detta skolfoto är det som jag är nöjdast med genom åren.
©

du kommer med solsken till mej

Ni lär ju inte bli förvånade när jag säger att jag fortfarande är sjuk. Aldrig blir det bättre. Orkar inte göra någonting. Och imorn ska vi konfirmander mötas i rosenlundskyrkan och fotograferas. Great. Känns så jättebra. Suck.
Men något som är positivt är att det är sol ute. Ska nog gå ut en stund sen. Kan behöva lite frisk luft. Men vi får se om jag orkar. 
/M


haha, bajsful bild. men orkar inte lägga tid på att hitta någon
©

1

sorry för ingen uppdatering från min sida igår. Jag hängde med mina päron till Ikea. Sen när jag kom hem mådde jag inte så bra så jag låg på soffan och sen gick och la mej klockan 22.00. Jag är fortfarande inte frisk, och det har gått en vecka nu! Jag får ju ryck snart! Idag ska jag ligga och vila hela dagen. För imorn ska jag för f*n vara frisk. Det är ju massa som händer nästa vecka! På måndag är det studiedag. Skönt. Föresten har jag näs-spray i halsen.. fråga inte hur jag lyckades med det. Men det är iallafall as äckligt!
>miccan<


Hihi, jag & Emma

ATTANS !

attans, vi var snubblandes nära en final plats och var defenetivt värda en, VI ÄR JU FAKTISKT BÄST! 
med 0.5 poöng ifrån att komma till finalen så får vvi nöja oss ooch det är vi såklart, det var 50 lag som var med så det var skitbra. men denna gång rekte det inte till men nu ska vi ladda om inför Rockycupen och RC i oktober och då jävlar ska ni få något ni aldrig kommer att glömma. NGF (L)


Jag saknar min andra halva där hemma, ÄLSKAR DEJ !  
/ jennifer