LIKA SOM BÄR

/Miccan

Busunge

Hello bloggisch!
Just nu städar jag rummet. Mamma gick in i det idag och skulle lämna en grej. Så om jag inte städar drar de ut internet. Oooops! Men träningen idag gick bra. Men nu måste jag fortsätta städa så jag blir klar någongång.
/Mikaela
Jag saknar´t

Imorgon får jag min ipod :D

Nu sitter jag i mitt rum efter en tt ! ni förstår .. sitter och chattar med folket i världen, kollade precis hur mycket alla mina bilder tog, ni vill inte veta -.-, det var otroligt ! Imorgon ska jag syster och mamma in och köpa våra Ipodar !
läängtar som in i helvete ....
ska gå //Jennifer ♥'



Lata !

Godmorgon bloggen.
Jag och Miccan vaknade för ungefär någon timme sedan, vi har ätit en mättande frukost och så ha vi bestämt att vi ska lata oss med pyjamasarna och datan i sängen, men knullruffs i håret och bara lata oss till gympan börjar, mysigt.
Nu fixar vi med lite headrar till kompisar och syster. berättade jag att vi kollade på "min stora feta grekiska semester "! verkligen att rekomendera för er mellan 11- äldre dem mindre skulle nog inte förstå allt, jag och miccan tycker den var kul ! nej nu ska vi rocka loss med calcutta !
Lots of Love ♥ / Jennifer


En somrig bild !

käära, ohyeas !

Jag och miccan är såå käära i en kille i "min stora feta grekiska semester " ! gaah, hjälp mig, han var ortoligt sööt !
//Jennifer & Miccan !

VIDEOBLOGG

Vi just nu! ;D ♥
jag har jennifers blonda löshår, men de syns typ inte på videon..

extremt kort inlägg !

nu är miccan här, ska mata hunden,ut och gå sedan VIDEOOOOOINLÄGGGGGG !!

Äntligen funkar blogg.se och snart kommer syster yster !

Hejsan alla läsare !
Blogg.se har varit helt jävla damp, jag och Miccan fick utbrott. Snart kommer hon till mig, äntligen. vi kommer ha fett kul. Uppdaterar och videoinlägg kommer senare, vi lovar. Och visst tycker ni att Miccans Hissar och Dissar är snygga och riktigt bra ?! Tycker jag !  Lyssnar på NRJ Live såklart med hög volym ! Detta gillar vi !
Pussismosis på er ! ♥


Foto; Jag
Snöggwe : Mikaela !

Miccan hissar & dissar

• Jag ska sova hos min älsklings Jennifer idag! och det betyder också videoblogg! Alltså blir alla nöjda och glada :D

• Spotify! Ooooh, i love it.

• Jennifer! Väärldens bästa människa! Jag älskar henne så otroligt mycket ♥



• Läxor, skolarbeten som man måste göra hemma. Hela min förra vecka bestod av det. Blä

• Jag kanske ska få glasögon.


Nu ska jag gå och käka middag. Sen åker jag hem till Jentan! :)

bloglovin

Tryck på ikonen här brevid som ser ut såhär;

nanana

http://www.secret-loves.com/index.php?test=1723276

:D

lalala

Halloj!
Jag sov 11 timmar i natt, hur skönt som helst! Men just nu sitter jag och lyssnar på musik. Åt frukost nyss. haha. Men nu ska jag äta bullar med kusinerna. 
Kyss / Miccan


Jag och Jennifer hade kul i leksaksaffären. Älskar dej sötnos!

ett litet inlägg !

Godmorgon sunshiines !
vaknade en timme innan väckarklockan skulle ringa igentligen, trodde klockan var jätte mycket men som sagt inte.
ska jobba idag, så jag kommer hem senare men  vad var det jag tänkte på hmm... Juste jag kanske skulle vara Med Miccan om hon kunde ! HoppasHoppas, det var så länge sen vi var, okej det var igår men i alla fall, nej nu ropar pappa och mamma !
LOTS OF LOVE JENNIFER ! ♥



Foto ; Jag


spöööktimmen

Heej!
Kom hem från skutan för typ en timma sen. Nu sitter jag här i mitt rum och dricker cider och käkar godis. Mums! På skutan var jag mest med Amanda och Matilda. Skit kul! Snacka om gamla minnen från när vi var små. Haha. Men nu ska jag kolla på film. Imorn så det bli så jävla skönt att sova ut verkligen!
P&K / Miccan ♥


I´m a rock star! Yeaaaaaaaaah

Information !

Har precis ätit en god mättande middag, om några minuter blire mys framför tv med familjen. jag kommer vara osocial, datan såklart ! Själv sitter jag och lyssnar på musik, whatcha say- Jason Derulo !
Mikaela är på skutan, åååh !!! BAJSUNGE  !! Jag älskar er verkligen, ni besöker ju otroligt mycket vi älskar det !
Men vi ses senare
Puss på er ! Jennifer ♥
gillar dem bilder !
Foto : Jag


ooooh jag är kär i dej

Hooola!
Just nu sitter jag as hungrig och väntar på middagen. Efter det blire att dra till skutan (en fritidsgård). Idag har jag lurat min brorsa på pengar föresten. Jag och Jennifer köpte en kladdkaka för 27 kronor. Sen så vill emin brorsa ha, då fick han betala 30 kronor. Haha. Vad tycker ni om vår videoblogg föresten? Kommentera! Vet inte om de blir så mycket mer uppdatering från min sida eftersom jag kommer ha fullt upp hela kvällen.
Kyss/ Miccan ♥


Haha, oj vilken charmig bild x)

Norrtälje gymnastikförening Hopp !

RM TRUPPEN HOPP ! VI KAMMADE HEM GULDMEDALJEN OCH FICK VIRTUOS
( DET BÄSTA POÄNGEN MAN KAN FÅ ) ps. vi vill inte ha låten, grymt jobbat tjejer !

Lots of Love Jennifer ♥

(:

Ny kategori! ;) klicka in där för att se alla våra videobloggar och videos vi lägger upp!

VIDEOINLÄGG!

Och som sagt, mobba inte!
men nu åker Jennifer hem. Blä. 
Puss / Miccan & Jennifer ♥

Massor!

Hejsan alla pluggisar !

sitter med Kajsa.E inne i uppehållsrummet,ska snart in på lektion, engelska ska igentligen ha förhör men våran engelskafröken är sjuk, så det blir inget. najsnajs.. efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, ska kolla med ngn :)!!!!  ända dagen i veckan man kan vara med ngn typ. men nu kommer våran vikare.
puss puss
Lot of Love Jennifer


är inne på denna söta fliccas inlåggnig, så en fin bild på henne ! <3

tjugoniondeiförsta -tio

Godmorgon världen vilken underbar dag !
Ja juste, idag är det äntligen fredaag och då blir det alltid roligare i skolan eller hur ? :)
satt precis och kolla på min och Miccans sjukt coola videoblogg, asso fyfan vad vi är muppar asso. Men i alla fall, besök mera, we love you just so you know. Vad ska alla göra efter skolan då `? Jag ska hmmmm... jag vet inte, gud vad boring. jävlar måste coola på engelska glosorna oups ! inte bra jennifer ! Men vi ses senare.
Lots of love Jennifer ♥



godmorgon fredag!

Godmorgon allihopa!
Vaknade inte för så länge sen. Idag är det äntligen fredag som jag längtar så mycket efter. Men jag har inte så mycket att berätta än att jag ska gå och klä på mej nu.
/Miccan ♥

Fotograf; Jennifer.
Från fotokursen.

28 januari 2010

Hellooo!
har precis duschat. Träningen gick ganska bra. Men idag har jag vart i skolan, haft SO-prov, de gick skit bra. Men vet inte resultatet än. Men alla rätt skulle jag tro ;) Sen fick jag reda på vad jag hade på lästestet på en bok som jag inte änns har läst. Haha. 16/44 ahhaha ! mobba inte, jag fick iallafall G. Men efter skolan åkte jag till optikern. Jag schelar (STAVNING?!?!?!??!). När jag läser tillexempel ser jag dubbelt av allt om jag inte anstränger ögon jätte mycket. Och när jag anstränger ögonen får jag ont i huvudet. Så ska åka till danderyd och göra någonting. Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av "Andra Avenyn" som jag missade..
Puss & Godnatt :) / Miccan ♥


Saknar Sälen grymt mycket!

Hemma :)

Hejsan :D
Hemma från en härlig träning fast jag har ont i mina benhinnor, jag brukar alltid få det vid den här tiden. så oont.
Chattar och väntar på duschen, upptagen. åååh, hjälp. Imorgon är det fredag vilket är otroligt underbart ! ska ni hitta på då då ? nu blev duschen ledig så
puss hej leverpastej / Jennifer ♥


jag och emma ;)

Tors-dag !

Godmorning idag är det Tors-dag ;)
Vaknade 07.00 idag och var helt konstig, kände som jag var spagetti i hela kroppen. snart blir det skola och en vanlig tråkig dag lixom. Fast vi har Elevens Tid !  Nu sitter jag faktiskt och spelar farmville, ett beroende framkallande spel säger jag bara. Måste gå !
Puss Lots of love Jennifer♥

Ingen bild idag !

Godmorgon

Godmorgon!
Idag gick jag uoo klockan kvart över 6 (!!!!) för att öva lite SO. Så nu är jag ännu tröttare än tröttast. I skolan blir de prov och läxförhör sen ikväll blir de träning. Nu fick jag ont i huvudet också. Gud vad skönt det ska bli med helg snart. Få sova ut riktigt ordentligt. Nu måste jag fixa i ordning mej.
Kyss / Mikaela ♥


Haha, jag och Rosanna är coolish!

Miccan´s dag

Godkväll!
Dansen idag var as kul. Längtar skit mycket till nästa vecka!!
Men idag iallafall så har jag vart i skolan, de var helt okej. Förutom att jag blev lite arg på några killar, haha de var skit kul. Sen var jag och Jennifer hemma hos mej. Sen gick vi till bussen, men de kom ingen buss. Så jag ringde SL och då stog alltså bussen som vi skulle åka med och vänta på en bärgare. Så hennes mamma fick skjutsa oss. Så vi blev sena till dansen. Så jäkla typiskt. Helt frusna var vi också. Sen när jag kom hem från dansen duscha jag, var på skutan. Och jag kom på för en stund sen att de var ju "Andra Avenyn" idag, men de missa jag. Ska kolla på datan sen. Men nu ska jag plugga till SO prov,
Godnattpuss / Miccan ♥


Början av 8an, de var ett tag sen nu ;)

Andra avenyn om ;)

om 4 minuter börjar Andra Avenyn !! Måste skynda mig i alla fall !
Love Jennifer

Ipod nano :)

Jennifer skriver :
jag är världs bäst, jag ska spendera mina pengar på en riktigt snygg ipod nano 5 generationen hette den i alla fall. läängtar !


fast den 5 generationen :)
men vilken calour ? kommentera ! ♥

tränatränadansdans !

Tjobreeee ;D
En nöjd liten flicka med ett stort leende på läpparna är hemma från en toppen rolig dans, ett av mitt bästa val i livet, okej har precis börjat men det kändes jätte bra alla på dansen var skita duktiga. Idag blir det Andra Avenyn i alla fall, najsnajs. det hände massor med hemskt förra gången, och jag vill självklart kollllllllllla ! Snart blire min favorit rätt, lasange. mhhh...
men skriver senare.
Lots of love en dansande Jennifer ♥




VIDEOINLÄGG!!!

Chacha!
Hör och häpna, nu kommer första videoinlägget ;) Haha, vi fick göra om as många gånger.
Men nu måste vi byta om och käka sen blir det dans!
(Mobba inte!!!!)

Pusss på er / Miccan & Jennifer ♥

Skolan i nu jag är !xd

Hello Gay's ;)
Sitter i skolan brevid pridelurv. Har precis haft matte och det gick jätte bra för ett sånt snille som jag.*host  host*  jag är inte snille om man säger så..
juste grattis bloggen som fyller 20 dagar idag. GRATTIS! Ska snart in på spanka lektion inte den roligaste lektionern, men jag, sara, madde och malin gör en spanska dialog och är i MVG gruppen, vi är bääst.
tänkte dra,
pusseliuss / Jennifer ♥


hemsk bild ....


Grattis!

Juste, bloggen fyller 20 dagar idag! GRATTIS ♥

godmorgon

Godmorgon sömntutor!
Vakna för en stund sedan. Lite tröttare än vanligt. Efter skolan går Jennifer med hem till mej. Så äter vi, byter om och så sen bär det av till dansen. Det ska bli as kul verkligen. Sen ikväll är det "Andra Avenyn" på tv. Men nu ska jag leta fram lite kläder. Ha en bra dag,
/Miccan ♥



:D

Hallå bloggen!
Har precis badat. As skönt. Träningen gick helt okej. Men det var kul. Imorgon har vi idrott i skolan. Yeees! Och matte, där jag ligger efter som tusan. Men så går det när man är ledig en vecka. Nu ska jag ladda ner lite filmer och spela farmville.
Puss & Godnatt till er som ska sova / Mikaela ♥



Gokväll alla underbara

Godkväll
Hemma från en super kul träning, jag var mest med miccan. ovanligt. Men har precis duschat och tagit en skön bastu.. jag och miccan var sjukt flummiga för att vi är så nervösa för imorgon. härligt säger jag bara. Ni är sjukt duktiga på att besöka och kommentera och det är inte vanligt. ett stort + för er.
Sitter och kollar på något jävla skitprogram, måste sköra farmville nu.
Hejdå / Jennifer ♥
we loves you !


franska

Bonjour!
Just nu har jag franska. Vi har datorerna för vår franska lärare är sjuk. Så vi har det fett najs! Idag ska jag ha hemkunskap också. As naaajs. Men nu ska jag ta lite rast ;)
/ MICCAN


Jag är busig

hejsan igen ;)
Sitter i skolans datasal ocj ska jobba om judendomen, häärligt. Svar: Nej. fyfan vad tråkigt asso. ta mig häär ifrån. Sitter brevid Malin och busar. Ska be Emil ladda hem Spotify till min inloggning. Men måste dra..
pussis ! ♥ / Eriksson


Bråttom eller vaddå ?

godmorgon bloggen :)
är precis färdig med allt och har egentligen hur bråttom som helst ! men jag pallar inte..
Idag så är det den tråkigaste skoldagen på hela veckan. buhuhuuuu.. stackars mig, efter skolan blir det träning, jababdaboooo fast det är A-veckor tror jag och då är det grunder men nyttigt kan man ju säga..
men jag måste rusa, puss Jennifer ♥



Godmorgon!

Godmorgon!
Har precis vaknat och håller på och väljer kläder. Jag är jättetrött. Vill somna om. Ska nog sova en stund till. Men efter skolan blir det träning. Så mycket mer händer inte idag. Ha en bra dag!
♥ / Miccan



plugg..

.. det tar aldrig slut! Och det känns som jag är påväg att bli sjuk. Ont i huvudet och halsen. Så jag skulle behöva sömn. Funderar på att vara uppe lite längre imorn och på onsdag också, så slipper jag göra allt nu. Plus att jag inte hittar mitt usb-minne som jag skulle behöva. Aja, nu ska jag fortsätta men sen skulle jag behöva lite sömn.
Godnatt / MIKÆLA
Älskar dej sjukling! ♥

hur ska dehär gå?

Chacha.
Har precis kollat på "Spårlöst". Idag efter skolan så gick jag och Jennifer till studiegården och gjorde läxor som hon redan har berättat. men iallafall. Sen åkte hon hem och jag gick hem till mej. Där var jag inne på datan och gjorde lite fler läxor. Har massa prov den här veckan. Det här är den enda dagen jag har tid att plugga på. Så måste vara uppe hela natten och göra hur mycket som helst. Den här veckan kommer bli jobbig. Jag kommer att dö. Jag ska klara det! Men det kommer bli svårt. Ojojoj. Imorn blir det träning. Jihooo. Men jag har träningsvärk i hela kroppen från i söndags .. haha. Men nu måste jag komma på en plan hur jag ska klara denhär veckan.
/ Miccan tha master ♥


Jaa, såhär kan man ju också se ut xD

tack !

Tack alla underbara personer som besöker. Jag och Miccan är skita glad för alla som har besökt/besöker. idag när vi kollade hade vi bra besökare och nu så har det ökat 3 ggr. så vi är riktigt nöjda faktiskt. På onsdag kommer först videoinlägget .... glöm inte att följa ...
Puss på er
LOTS OF LOVE JENNIFER ♥


VI ÄLSKAR ER !

(F)

Hello sötnötar !
är hemma från skolan nu, ja som ni kanske har märkt på andar bloggar så har ju alla slutat kvart i tre men jag och Miccan stannade kvar inne i Studiegården och "pluggade " kanske inte blev så mycket till plugg, men det blev i alla fall ngt.... ska kolla vidare.
Lots of Love Jennifer ♥



Jag längtar gärnet ..

So

Heej gottfolk!
Just nu har jag so, men jag hittar inte mina papper. Men idag så ska jag förhoppningsvis vara med Jennifer. Vi vet bara inte vart vi ska vara, haha. det var allt för mej, nu ska jag på pappersjakt.
Pusshej leverpastej / miccan ♥


Skiiit gammal bild från en gymnastikuppvisning på marknadsafton. Men enda bilden jag har på skolans data ;)


vilken jävla dag..

Hej på er!
Ja, rubriken säger allt. Jag vaknade i prästgården, spruta grädde på mina kära vänner som låg och sov. Sen fick dem den dåliga idén att göra tillbax. Så fick gå runt och lukta spya hela dagen. För visp grädden i håret lukta illa som fan. Men sen så var vi på gudstjänst. Skit tråkigt. Jag somna till några gånger. Sen vart de hem och vända i dörren för att åka på träning. Vi hade extra tidig träning idag, men de visste inte jag. Så jag kom försent. Sen direkt efter träningen så hamnade jag sovandes på soffan i två timmar. Jag var skit trött. Sen vart de vakna och käka middag. pappa hade gjort lasagne, skit gott. Sen blev det dusch, blåsningen, och nu sitter jag här. Det var min dag det. Hoppas ni hade en bra dag iallafall.
looove / Miccan ♥



Juste, kommer få jävligt mycket problem imorn i skolan. När lärarna märker att jag inte gjort en enda läxa jag skulle gjort uppe i Sälen .. oops :O

blåsningen

sitter framför tven och kollar på blåsningen, känner mig faktiskt riktigt fräsch har bastat och duschat såklart, jag älskar't. Det är inte långt kvar tills dansen börjar, har nog aldrig varit så *exalterad* MISSTOLKA INTE ! för något. jag längtar ihjäl mig rent ut sagt, det kommer bli super duper kul.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gympan idag var en tt, (tråkig träning ) i början, men tillslut när vi i RM 1 tränade fristående och fick hjälpa till lite granna var det faktiskt riktigt kul. Jag är inne i en period där inget annat gäller en gympa, okej såklart kompisar och dansen ( när den drar igång ), men jag tycker att mitt liv är perfekt just som det är nu..
men nu börjar blåsningen. Puss på er / Jennifer



Måste rusa !

Godmorgon !
Gick precis upp, hääärligt. Jag måste igentligen gå, ska åka fyrhjulning med Pappa, najsnajs. Så ses senare. tidigare gympa idag oxså. Love <3


Vårat snygga fristående

Konfa

Heeej!
Har inte kunnat skriva så mycket idag. Eller igår blir det ju för klockan är över 00.00. Men nu sitter jag här i prästgården. Vi ska övernatta här med konfan. Men idag har vi typ snacka massa om Gud. Gjort teatrar och allt möjligt. Jävligt tråkigt faktiskt. Och nu springer dem runt och tjatar på att vi ska borsta tänderna och hoppa ner i våra sängar. Suck. Nu kommer kärringen igen, PUUUUUUUSS / Miccan ♥

smisk på stjärten

Goddag!
Så ledsen för att jag inte uppdatera en enda gång igår. Men jag hade verkligen inte tid. Jag bada på äventyrsbad och åkte hem. Så nu är jag hemma. Inatt ska jag sova över med min konfirmationsgrupp i prästgården. Det kommer bli skit kul. Men nu håller jag på att packa. Ska ta med min data, så jag kommer kunna uppdatera. Visst är jag snäll? Men nu måste jag skynda på lite.
Puss på er / Miccan ♥


hah, hade ingen bild.

Rullandes ner för backen och en skit rolig åktur

Hemma från en skita rolig skidåkning.. Början gick HAHAHAHAHAH !! Jag och Ebba åkte baklänges ner för backen och ramlar, lyckat. Sen på slutet var jag skita bra, jag åkte själv och fort. I början ångrade jag mej och frågade´mig själv vad jag hade gett mig in på ? Men jag ångrar inte än enda jävla rolig stund. Tack Ebba, olivia och Helena och Örjan för att ni orkade med mitg och mitt klumpiga jag .. :P Längtar redan till onsdag och hoppas jag får åka innan också, imorgon blir shoppa i Täby, roooooooooooligt. SES ! Grattis till Alice som har fått hundvalpar, misstålka inte !!
Over and out skidåkaren nr 2 !


Kemi lek :)


tummen upp för...

Tja Tja !

Är hos Ebba och Olivia, vi har precis bytt om till lite varmare kläder, ja som sagt vi ska till kvisthamra backen om ngn kvart. ffan vad kul, dem kommer i alla fall få ett gått skratt om jag säger så.. Men nu måste vi slänga i oss mat. så pussis mosis ! <3
Over and out J

Oliva & Jag redooo !


Här kommer fjoortisarna, höhööhöh INTEE !!

Tummen upp för oss och för skidor !


Snabbt inlägg.

Hejsan bloggen !

sitter och hänger på Joel ska igentligen jobba med svenska men jag pallar inte.. inte bra.
efter skolan tar jag bussen in till Ebba Och Olivia. Vi kommmmmer ha skit kul. Tror att sötis mikaela kommer hem idag. jihoooo.. Uppdaterar senare. Puss på er .... Hannes är bäst ska jag hälsa från honom. -.- <3
Lots of love Jennifer ♥

 


Fanns bara denna fina tant på Joels inloggning...


Borlänge

Heeej!
Nu är jag i borlänge. Här går det fort i svängarna! vi ska sova här till imorn. Men ska kolla på film, skriver imorn. Förlåt för kass uppdatering från min sida!
Godnatt / Miccan ♥

Duscha :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, myysigt...
Jennifer

SKOLA !

Tjo På andra sidan !
Ska snart åka iväg till skolan idag har vi ett prov och massa andra lektioner efter det så ska jag träna, riktigt härligt. Jag kommer busa med Olivia.L på gympan ;) !
Igår kväll var det ju säsong start för Andra avenyn och jag kollade självklart på det,fast jag tyckte slutet var riktigt hemskt... Liv våldtogs. usch fick halft panik och började skrika i hela huset. Men jaja, tur att det inte är på riktigt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så puss och hej älskar dej !♥

DAGENS ROLIGASTE HÄNDELSE

Hallå!
Har precis vart på resturang. jag åt oxfilé, pommes, bea. Skit gott.
Här kommer dagens roligaste händelse medans vi satt på resturangen:
Resturangen låg precis brevid en svart backe (alltså är den väldigt brant). Då kollar vi ut genom fönstret och ser en snöskoter komma åkandes ner för backen med en kille springandes efter. Ner för hela backen sprang han efter innan han kom på den och kunde bromsa. Såg så jävla kul ut. haha, ni skulle sett hur mycket jag skratta asså!!
Puss&Kram / Mikaela ♥
Där åt vi ;)


Några ljus på resturangen ;)

Förlåt ...

Hej alla läsare.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag har varit rikigt soppig på att skriva, men som tur är har vi Ju MIKAELA !!
har precis kommit hem från flygis... ikväll blire bänkning framföt tven Andra avenyn startar, jag är GALEN i det programmet ngn mer? :) Men jag skriver senare, puss !
//Jennifer♥


Sååå jävla ball unge, jag saknar dig !

looooowe

Jag är barnvakt nu igen. Vi kollar på ice age 3 och äter chips. skit mysigt. Puss


kexchoklad

Goddag kära läsare!
Just nu sitter jag och äter kexchoklad. Har åkt skidor hela dagen. Och ikväll blir det kvälls åkning. Jihooo. Jag har sagt det förut, och säger det igen. Det är helt underbart här. Egentligen måste jag jobba matte, men vem orkar göra det på semestern lixom?! Och jag hittar ingen mobilladdare, så snart kommer min mobil dö. Blä. Men ska göra varm oboy nu,
Adjöss! / skidåkarn ♥



några bilder

Lowe. Så jävla söt kusin man har!


Ett måste när man har bastat!


Snutte somna i vagnen, så jävla söt!




Sen har jag ungefär hundra bilder till. Men alla är på Lowe :P
Godnatt / Miccan ♥

Barnvakt!

Just nu sitter jag barnvakt här uppe i sälen till min 2,5 åriga kusin. Han är så jävla söt. Nu ska vi leká med bilar,

Puss! /Miccan & Lowe ♥


Godmorgon!

Godmorgon på er!
Har precis käkat frukost och nu byter jag om till varma kläder. Ska ut och åka skidor nu. Så ni får ha det så bra!
Puss / Miccan ♥

Måndag

Hejsan allihoppa!
Kan ju börja med att berätta min dag. Jag vaknade av att min lillebror hoppar på mej och skriker att vi ska äta frukost. Sen bar vi oss ut i backen. Det var skit kul. Sen blev de lunch och mer skidor. Nu på kvällen åt vi middag i stugan brevid. Där min moster och hennes familj bor. Spagetti och köttfärssås. Det var gott. Sen blev det chokladbudding. Mumma! Och nu sitter jag och äter popcorn framför teven. Jag har inte kagt in bilder från dagen in i datan än. Men det kommer!
Kyss / Miccan ♥

Då jävlar !

Tjaba Tjena Hallo !
Här sitter jag i mitt rum och inte gör någonting, har precis plockat upp mina saker från golvet, idag var det vanlig skoldag var med Alexandra Muppen, och Maja lärde mig början på en Twilight sång, dem är underbara. Längtar eftter min micccccan som bara göttar sig uppe i sälen, ser inte ett dugg mysigt ut, *NOT* ffaaaan, vill också jue. Ikväll tänker jag fota tror jag...
puss och kram skumbanan Jennifer ♥

När älskling kommer hem då jävlar ska jag vara med dej ! :)

Lunchtaaajm

Heeej!
Har precis vart ute och åkt skidor från klockan 09.00 i morse. Men nu gick vi in och ska käka lunch, sen blire ut igen! Det är så sjukt kul. Men såklart saknar jag alla muppar där hemma. Men jag har inte hunnit fota idag, men de kommer säkert bilder senare. Shit, nu kom jag på att min telefon ligger i torkskåpet :O
Puushejjjjj!  / Miccan ♥

MilkMilk :) mmmmmm....

satt bänkad framför blåsningen, seriöst var den sjukt kul garvade ut i helskotta, speciellt när "Meltzer" blev blåst. längtar tills nästa vecka . Nu kollar jag lite på Johan Falk men tycker det är tråkig, så tänkte ta något riktigt kallt att dricka, like miiiiiiiiiiiiiiiilk..... mmh !
/Jennifer

Lika som bär

 

Mycket gammal bild på miccan, men sööt !

/ Jennifer


meningslöst meningslöst ....

Hello cupcakes !
sitter i soffan och väntar på att blåsningen ska börja, den värkar skit ruuuuulig. Har jobbat idag, trött nu. Igår var jag hos kusinerna och gratta Tove och Lotta, vet inte riktigt vad jag ska skriva, meningslöst inlägg.......
Puss J



TANDÅDALEN

Heeeej :D
Är framme i Tandådalen, som ligger i Sälen. Eller vi har vart framme ganska länge men ändå. Påvägen hit så lyssna jag på musik, sov, skratta, åt frukost på statolil, peka finger mot fartkameror. Det var skojs. Men jag var nyss ute och åkte skidor. Huset vi bor i är skit najs, de är as stort. 3 sovrum. Så jag fick ett eget, jihoo! Vi har bastu till och med. Så nu ska jag gå och duscha och basta! 
Tjingeling! / MÌÇÇ∂Ν ♥


En del av mitt rum ;)


Vårt hus (undervåningen)


Utanför vårt hus precis ;) 30 meter till liften :D


Kom hit vettja ! ;)

Klockan 04.00 åker jag till...

Vi ska åka bil i 7 timmar... fan vad boring! Men jag har lagt in 100 låtar på mobilen, så de e lugnt ;) Men hade tänkt att sova, men kom ju på att jag kan sova i bilen sen istället. Haha. Men godnatt alla som ska sova :D ♥
/ MIKAELA THA MASTER !!!!

Bara för att jag har kul...

... tittar jag på Pippi Långstrump! :D

Trött & sliten

Goddag underbaringar!
Vi hinner inte åka till Sälen idag, så vi ska göra det inatt/imorgon. Men iallafall känner jag mej väldigt trött och sliten just nu. Vet inte varför. Just nu håller jag på och packar, men ska nog kolla på en film snart.
Aja, tjingeling på er! / Miccan ♥


Haha, Länna skola år 2002 ;)
Jag och pappa flög helikopter.

FotaFotaFota !

Godmorgon läsare.
Har precis varit ute och fotat (Y) det är det roligaste som finns verkligen ! ska åka till jobbet snart, och efter blir det hem till kusinerna som fyller år.  Jag tror att miccan har åkt nu, nää. hemskt. sitter och chattar med Olivia.L www.lindstromen.blogg.se som vill att jag ska göra en header. hmmmmmmm..... Har sjukt ont i nacken härligt. Juste jag måste dricka ngt flytande varje morgon och kväll, ffan vad det smackar äckligt !  Stackars mig ! uppdaterar senare.
Over and Out Jennifer ♥


humår :)

Hemma

Hej!
Kom hem för en stund sedan. Jag har vart på skutan. En fritidsgård för de som inte visste. Men där gjorde jag inte så mycket. Så har väl inte så mycket att berätta antar jag. Just nu laddar jag ner filmer och musik. Måste ha massa musik till den långa bilresan upp till Sälen så jag inte blir alldeles för uttråkad. Haha. Men det var väl allt.
Må gud va med dej! / Miccan ♥


Haha, bilden e humår!

Piller hit och dit !

Hej !
Är hemma nu med mitt löshår gud äntligen är det mitt mohahaha. Dunkar musik nu, heartbroken. skolan var ruulig förutom att Jag krama sönder miccan som drar imorgon jag kommer gråta vare natt. Vi hade något prov i svenska idag som var jätte lätt så det är lungt! Mamma har köpt piller till mig, något med min förbränning och näringskit och det kostade inte lite heller . imorgon ska jag jobba, roligt som fan. Provade steffis mamma Iphone idag, när jag har fått ihop några tusenlapar blir det en sån :)
Puss och kram älsklingar !
Lots of love Jentan !♥


Heartbroken ! <3

Skoldagen

Halloj bloggen!
Kom hem från skolan för typ ganska länge sen. Blev sönder kramad. Haha, av mina kära vänner som kommer sakna mej nästa vecka. Kommer sakna dem också. Men skolan idag var helt okej, blev mycket rast för min del. Idag måste jag packa allting för Sälen. Gud vad jobbigt. Vi bokade lixom resan i februari förra året, och imorn åker vi. Kommer bli underbart. Har laddat ner lite filmer jag kan kolla på om jag får tråkigt. Nu måste jag verkligen börja packa,
Puuss/ Miccan ♥


Några snyggingar i klassen ;)

På andra sidan data skärmen ! :)

Halloj där å andra sidan dataskärmen ;)
Är nu färdig och ska snart bege mig av till skolan, men först kolla igen engelskan. Igår kunde jag typ allt vilket var otroligt bra.Visste faktiskt inte det, hoppas bara det håller till förhöret, efter skolan tänkte jag dra till mamma och kolla hur dem klippte i löshåret :D ! spännande. Miccan hinner inte skriva ett morgon inlägg idag, men hon får ju välja när hon vill skriva bara det att båda brukar skriva morgon och kväll. I helgen är det ingen gympa söndagen, men det skriver jag om då.
Over and out Jennifer ♥


NGF ♥


Go´kväll

Hallå där!
Har precis duschat och så. Träningen var kul, men det roligaste var styrkan tyckte jag. Haha. Men nu så måste jag egentligen öva engelska, men jag orkar verkligen inte. Men imorgon blire skolan och sen hem och packa. Vi ska åka en dag tidigare, alltså lördagen. Börjar bli lite smått stressad. Men nu måste jag tvinga mej själv att göra engelska. Kommer aldrig funka!
Godnatt på er som ska sova! :)



Jennifer :)

Cha cha !
Jag skrev ett jätte långt inlägg i morse om vad som skulle hända i dag, och självklart stänger datorn av sig. underbart. Ny duschad och smsar för fulla muggar. Imorgon är det skola, härligt med fredagar tycker jag. Inte så många tråkiga lektioner i alla fall. Idag så fick jag mitt löshår, jippi huray !! Blev super glaa. Frisören ska klippa pytte ytte lite så det inte är så konstigt där nere. Nej, nu måste jag öva lite engelska.
Puss hej till alla söta som läser bloggen !
Lots of Love Jennifer ♥


I ♥ Y

Klar

Godmorgon!
Har precis fixat klart mej och ska alldeles strax gå till skolan. Efter skolan så ska jag på träning. Inte så mycket mer än det händer idag.
Pusshej/Miccan ♥


Bara jag som saknar somarn otroligt mycket?

I ♥ U


skriver senare ikväll !

Hejsan bloggen !
idag gick skolan bra, kul. Jag har inte riktigt lust att skriva nu, i am saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ! skriver senare jag lovar !

Yeeeees!

Pappa har köpt sånt där bärbart internet som vi kan ta med till Sälen! :D

Dagen

FAAAN, först skrev jag ett inlägg. Men det försvann. Då skrev jag ett till. Och det försvann också. JAG BLIR GAAALEN!

Tjenixen!
(för tredje gången)
Dagen var ganska kul. Matteprovet var plätt-lätt. Idag vet jag inte vad som händer. Läxor&läxor&läxor kanske, it sucks. Har skit mycket jag måste göra helst innan vi drar till Sälen så jag slipper göra det där. Missar ju 4 skoldagar. Men nu ska jag fortsätta med att klura ut lite matte.
Puss&Kram


Haha, typ i somras ? :P

Godmorgon x2

Godmorgon tötisar !
Är färdig med nästan allt måste packa gympakläder till idag. Jag ska satsa mycket på gympan, eftersom att jag tycker det är kul, men nu när vi går i en liten skola i Bergshamra så måste vi åka in till norrtan varje gång, sportcentrum. säger bara en sak... INGA REDSKAP . så det är inte så kul faktiskt, men man får stå ut tills våran gympasal kommer efter sommarlovet, vi får hoppas att ingen förstör den på kvällarna eller något sånt ! Idag efter skolan ska jag nog till mamma och jobba där :) pallar inte åka hem. Mitt löshår kommer kanske idag. Jippie ! HoppasHoppasHoppas ! Men det borde det göra. Men nu måste jag packa.
Over and out Jennifer ♥




Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Har precis klätt på mej lite kläder. Så snart ska jag bara sminka mej och käka frulle. Matte prov i skolan idag, men jag tror inte att det är så svårt. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer än. Juste, måste packa idrottskläder också.
/ Miccan ♥



Tisdagen

Chacha, Miccan här!
Skrev ett inlägg efter skolan idag, men precis när jag skulle trycka på publicera så la internet av. Jag blev skit arg. Men iallafall så har jag precis duschat. Träningen gick sådär, de var ju första efter juluppehållet. Jag var skit stel i hela kroppen. Nu ska jag packa lite saker för imorn. Juste, har ju matteprov imorn också. Skit mycket med skolan den här veckan. Men det är väl bara att stå ut.
Pussshej!


Underbar bild, på underbara tjejer.

tjugoitio

Hello Biatches !
Jennifer här, väntar på att mamma ska göra färdigt mellanmålet te och mackor. Skolan var helt okej, för att vara skola. Första gympadagen idag, var rättsliten och stel som jag vet inte vad, stackars mig.. Gympan var sådär man var ju trött och det var ju inte den roligaste träningen eftersom det bara var grunder som är väldigt nödvändiga när vi ska upp på högre nivåer menmen sånt är livet. Miccan åker till sälen på söndag, ffan vad jag kommer sakna henne, eller hon kankse vill skriva det själv att hon skulle det ? förlåt i sånna fall. Juste skämde ut mig för en lärare idag i skolan, men det kan jag inte förklara här på bloggen. Nej nu tjuter tevattenkokaren och mamma ropar. ha en trevlig kväll så ses vi later !
Lots of love ♥



Vi är godkända !

Hej cupcakes !
Pratade precis med Miccan i telefonen, vi ansökte ju om videofy.me och då skulle dem kolla igen våran blogg, och idag på morgon så kollade jag mailen och där står det att vi är godkända. Yeeeeess !
Ska åka till skolan snart, tror det blir helt okej lektioner faktiskt ! Och i kväll så kanske jag inte kommer skriva ska träna från 5-9, stå ut. Men nu måste jag skynda mig.
Lots of Love Jennifer ♥

Lugg -.-

Kommer aldrig orka gå upp imorn...


Gymnastiken börjar imorgon

Hello Bloggen !
Sitter i rummet har precis ätit en ur äcklig middag. Har varit hos Mikaela hela eftermiddagen, vi hade jätte kul. Vi gjorde allt möjligt till bloggen. Och dem sakerna får ni reda på lite senare, tack så mycket för julklapparna Miccan, jag fick en hel rada med örhängen och en rosa näsesär (?) .Gulligt av dej. Just nu snackar jag med M och hon skickar New moon till mig. Gud vad najs. Kommer ligga varje kväll och kolla på den älsklings filmen, men sjöman den busen HATAR den rent ut sagt, fattar inte hur hon kan ? men alla har ju sina åsikter. Men nej nu tänker jag faktiskt spela farmville.
Lots of love Jennifer ♥


Jag saknar verkligen gympan, och imorgon börjar den ! överlycklig ! ♥

LIKA SOM BÄR

Jennifer?                                   Skurt?

Dagen

Hej!
Jag och Jennifer har precis ätit mellanmål. Vi fick äta allt mellan bullar till frukt. Vi bygger om vårt kök, så det är inte så enkelt att hitta. Skolan idag gick väl bra förutom att jag blev utslängd lite här och där. Fröknarna behandlar alla som särbarn, förutom mej. Nu ska vi fortsätta leka.
Juste, skit snygg design Emma!
puss
Vänd på skallen, latmaskar!

På tal om skolan !

Godmorgon !
ska åka till skolan snart, idag är det bara dem tråkiga ämnerna typ som Matte,So,No och syslöjd. Boring. Men om inte vi hade haft dem fröknarna som vi har nu hade jag nog tyckt att nästan allting var helt ok. Förut tyckte jag att matte var kul, men nu i sjuan suger det som sakt. Har faktiskt funderat på att byta skola, har gått i samma skola sen från lekiz typ. Men jag skulle ändå aldrig kunna slita mig från min älskade vänner i Länna. Dem är hel mysiga verkligen. Juste för att Miccan inte bloggar är det för att hon är hos en kompis nu och inte har någon tillgång till någon data. Men så fort hon kommer hem kommer hon att göra det har hon sakt !
Lots of love Jennifer ♥




Nya tag och en otroligt fin design !

Hejsan bloggen !
Nya tag fast nu inte lika dant nu sörni, Jag och Mikaela Sjöman har nu en blogg tillsammans, som här kommer skrivas om skolan,gympan,dans,fotografering och vänner. I alla fall hoppas vi att ni kommer följa den här bloggen till 100 %. Tack så mycket Emma Ljunglöf för den otroligt fina designen, du är super bra !
www.oil.blogg.se kolla in vettja !
Lots of love Jennifer ♥

Välkommen till min nya blogg!


GOTT NYTT ÅR !