your song

hej bloggen.
skoldagen idag var den längsta jag vart med om. hemskt var det! sen har jag vart och tränat. vi var fem pers där. så de blev en vänligt STOR aning för mycket flum. men det behövdes. jag och amanda var jävligt trötta efter lite sömn inatt och vi var helt borta. sen så hade jag ont i huvudet och allt bara snurra så de blev inte så mycket till träning. men jag körde iallafall några dubbelvolter och 1½ skruvar.
Miccan


I like you my dear friend! (i know i am good at english!)

01.00

nu ska jag kolla på en film och sen försöka sova..
/miccan
i love u

life is over

tårarna rinner ner för min kind och kroppen skakar. att jag inte kommer få träffa dig igen är den värsta känsla jag fått i mitt liv. du är ljuset i mitt liv. jag klarar inte det här. personen jag älskar mest är borta. och nu är jag de också. jag älskar dig.
/miccan

Hej

Sitter på eftis sörru. Sedan dans. Vill bara säga att jag älskar dig Miccan grymt mkt !

Jävla sl!!!

Ja.. Alla tåg är sena och massa skit så nu kanske det blir buss hela JÄVLA vägen hem!!!!!!!!!!

?

Vad ska jag tro? Jag orkar verkligen inte igen. /Miccan

taggaa.

snartsnartsnart sitter vi på tåget ner till vänersborg med väldens finaste tjejer. Jag är så taggad som man kan bli och känner mig lite pirrig i magen. Imorse packade jag färdigt allt i väskan, fysatan. Min väska väger nog dubbelt så mycket som mig och jag är den minsta i gympagruppen men är en av dem som har mest packning med mig.
Jag kan inte änns bära väskan från ytterdörren till bilen, haha.
Vi bloggar under helgen eftersom bästa miccan har internet i mobilen.
Ha det så gött så länge. 


Älvsjö

Godmorgon bloggen! :) nu sitter jag på bussen mot älvsjö. Vi ska dit på gymnasiemässa med klassen. Och direkt efter mässan åker gympagruppen till vänersborg. Jag packade klart i morse. Och fyfan vad trångt det blev i väskan! Det kommer bli jobbigt när jag ska hem sen och måste packa igen. Föresten gick träningen igår skit bra. Fast det gjorde ont i ryggen som satan, men det funkar väl! Yey :) / Miccan

GRATTIS BRODER!

Grattis på födelsedag Freddie. 9 år, stor pojke nu! ;)

puuuuuuuuuuh!!!

gud vad skööönt! blev klar med tre svenska arbeten som jag hade rest på idag. vilken lättnad. nu behöver jag ju inte gå i skolan på resten av terminen. woho. eller jo. men nu har jag inget arbete som behöver göras (tror jag?!?!?). tummen upp för mig och lite tummen upp för jennifer! ;)
/miccan


D E J T !

heeej allihoppa. efter en lång dag i skolan ska jag nu på dejt med Kajsa på Berghamras pizzaria! mys.
vi hörs senare, Miccan.



dum av dig

Nikon D5000
-Mikaela

hur mysigt?

Tjobree bloggen. fyfan vad det snöar och stormar, våran familj ska alldelles strax ut i snövädret för att bege oss upp till norrtälje för att vi ska resturang och kanske kolla bio. Hur jävla fucking mys låter inte det igentligen?
Sitter och snackar med moisen, jag gillar den bruden något enormt!
Nej nu måste jag fixa mig, hejsålänge.
/Jennifer


hela december...

Hej sötnosar, idag är det exakt en månad kvar tills julafton och det börjar bli lite stressigt. Helgen Rc i Vänersborg helgen efter det uppvisning i SPC och några dagar efter det är det dansuppvisning helgen efter det Gävleborgscupen och mellan allt det här så ska man hinna vara med kompisar och betygen sätts samtidigt samt ska jag köpa några julklappar också, hur i hela friden ska jag hinna? Men som sagt jag tycker om december och jag älskar gympa så att det kan ju inte bli bättre. Skolan väntar för min del, hur är det med er?
Ha det bra sålänge.
Hejho, lets go / Jennifer

Min familj, Min andra halv, Det är er jag mår bäst med.


haha detta kallar jag stress!

hej bloggen.
duschade nyss och jag tappade min telefon i handfatet när kranen stog på. men mobilen funkar som den ska ändå. haha great.
idag har jag iallafall gått i skolan. vi var och kollade på någon skit dålig teater. sen åkte jag till träningen. men träna inte såklart. sen gick jag till naprapaten med min rygg så han knäckte och klämde lite på den. sen tillbaka till träningen och kolla lite sen hem. sen gick jag till skutan och var med söta kajsa som fyller år idag. sen hem och duscha. men oj. fuck. nu kom jag på att jag glömde äta middag. fan då. äsch de får bli en stor frukost imorn.
PUSS!! /miccan



jag. vill. ha. sommar. igen.


åååååååååååååååååh vad jag saknar´t ♥

GRATTIS SÖTNOS! <3

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Kajsa Lundquist födelsedag HURRA HURRA HURRA!
GRATTIS ÄLSKLKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING !
fjortis, hur känns det?


HÄLSNINGAR MSJE ♥

uääääk.. :O

asså shiiit! kolla mitt hår! :O fan vad ljust det var! här hade jag blonda slingor i. ussssch!! /MICCAN

on the studsmatta with jennifer!

Haha, film jag hitta på youtube från i Maj som jag tror vi glömde att lägga upp? ;)

wherever you go

Kom nyss hem från Norrtälje. Var där med mamma och farmor och handla lite. 
Nu håller jag iallafall på och laddar ner lite program till datan och redigerar bilder. 
Så jävla skönt att vara ledig idag. tummen upp för det!

Miccan


haha fråga inte om bilden. RANDOM!

massage

heypådey!
nu sitter jag i en massage stol i mitt rum. kunde inte träna idag pågrund av min rygg. ASSÅ SKIT! kunde inte änns jogga eller hoppa hopprep för det gör sjukt ont. och på lördag ska det tävlas! då SKA jag vara HEL!

/miccan
Steffie & Jag! Bild från Kajsa L! :D

Hat till vuxna!

Hej bloggen. Är så konfa och det är både kul och tråkigt. Men måste bara säga att jag verkligen hatar vuxna människor. Asså dem är alltid så jävla seriösa och förstår verkligen inte ungdomar. De har väl också vart ungdomar en gång i tiden? Och ändå får man aldrig ha kul.. Hat till dem! / Miccan

HeyHO!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeydär! Nu sitter vi på konfan och har precis tältat upp våra sovställen.
Datan hängde med och miccans kamera hänkade på henne. Här ska det bloggas! Jag vet vi är bäst!
I KNOW YOU LOVE US!


konfa nurååå

godmorgon! fast jag har redan var vaken i två timmar. idag ska jag på konfa. det blir övernattning i rialas spökhus. fast jag har ju ett eget spökhus här hemma.. det räcker väl med det? :( haha, seriöst min affisch är borta och et spöke har tagit den! :O men jag har iallafall packat allt som ska med. snart kommer jennifer och lotta och hämtar mig så ska vi åka. men tills dess blir det - facebook & musik! 

MICCAN


det spökar i mitt rum :(

ja ni ser rubriken, kan berätta vad som hände idag.
Jag bor i ett eget hur på tomten. så de sitter inte ihop med det vanliga huset men iallafall så hade jag en affisch på min dörr på insidan. och den har suttit där i över ett år. och idag när jag ska gå till skolan så låser jag dörren och går. sen efter skolan när jag kommer hem och låser upp SÅ ÄR DEN BORTA!! och den har inte ramlat ner. jag har letat och jag hittar den inte någonstans! jag snackade med min familj och INGEN har vart där. plus att den försvann under dagen och då var det ingen hemma på hela dagen. 
VART FAN HAR DEN TAGIT VÄGEN?!?!?!?!?

Mikaela

ratta-ratta-rej

tjaaaaaaa!
nu sitter jag på skutan med trevligt folk. men det här är en ganska seg fredag. vill att de ska hända något men här ute i landsbygden händer inte mycket inte. men det är iallafall skönt med fredag och helg. plus att det inte är skola på måndag! kan det bli bättre? :D NAAAAAAJS!

Miccan



hahahah, old pic!


här går det fort.

asso shiet vad vi inte bloggar. Men vi har faktiskt gjort en massa annat eftersom att vi inte har bloggat, som tillexempel idag så har vi varit jätte duktiga med en sak men mer säger jag inte. Igår träning som gick jätte bra för mig och ja hela vecka har lixom varit skitfull. Imorgon blir det konfa, jag ska busabusabusabusa.
MOHAHAHAHHAHAHHAOAJAJAAHAHAHAH!!!! ;D
/jennifer


när man rasar ut då tar det slut.

har vart med hos martin efter skolan tills för en timma sen. myys! och såhär på kvällarna har jag sjukt ont i ryggen och allt vad det är så orkar inte änns sitta upp. så nu ska jag sova! ska också upp tidigt imorn för att duscha. haha.
Godnatt. Miccan



sjöman

Har so just nu. har haft engelska på morgonen okså. har as ont i typ övreryggen/nacken och revbenet idag :( så kan inte träna. men ska fan ta och bli HEL till söndag!

/miccan


felåt.

Förlåt så gal1 mycket! Jag har haft fullt upp, min syster fyllde år vi fick en massa gäster och hade helt okej.
Men bloggningen kommer bli bättre. Just nu så är jag i skolan, vi har svenska och jobbar om medeltiden.
Medans jag jobbar så får ni ha det bra.
Pusshej.


no face

jag tror nog att jennifer har gått och skaffat sig ett liv eftersom hon inte bloggar lika mycket längre :( HAHA!

Har vart på skutan hela kvällen. var med kajsa och olivia. dem är söta! vi snackade en hel del kan man säga och massa. men nu har jag så förbaskat ont i ryggen och nacken så nu ska jag stänga av datan! 

/miccan



röntgen

har vart på röntgen för någon timma sen. Doktorn trodde att det kanske var någon spricka eller något i revbenet. men resultatet från röntgen kommer jag få reda på senare. men bajs kommer ju inte kunna träna imorn :(

Miccan



TIDSFÖRDRIV

Min mentala ålder testet!


[ ] Du vet hur man kokar kaffe
[ ] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[ ] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant

totalt: 1

[ ] Du kommer till skolan tidigt varje dag
[ ] Du har alltid en penna på dig .
[ ] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[ ] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan

totalt: 0

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig.
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet


totalt: 3

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[ ] Du kan skriva snabbt


totalt: 1

[ ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme,
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] din garderob har inte rensats på ett tag
[ ] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta
[x] Du räknar ut allt det här i huvudet

total: 4

Min mentala ålder är: 9

HAHAHAH !!!!! YEEEEY JIPPIE! :P eller inte... :P

Miccan

Dumma rygg!

Har bajs ont i ryggen så ska ner till vårdcentralen klockan 14. Skolsyster tyckte att jag borde rönka mig men vi får se hur de blir med det. /Miccan

JULSHOW!



KOM OCH KOLLA!!! :D

:( !!!!!!

FAAAAAN.. hur lyckas jag egentligen? Skulle köra sträckt med 1,5 skruv på trampet med kör sträckt med ½ skruv tror jag (minns inte) och landar rätt på ryggen i trampeten. Det ända jag kommer ihåg är när jag hoppar i trampeten och gör något och sen ser jag hur jag är mitt över trampeten påväg ner mot en krasch. Sen kommer jag bara håg när jag sitter på trampeten med två tränare runt mig och kan verkligen inte andas, och där sitter jag ganska länge. Det tog helt stopp. Så nu har jag sjukt ont i hela ryggen och nacken. Det känns lixom som att varenda liten muskel i hela ryggen ligger i kläm. Och när jag andas djupa andetag gör det ont i hela ryggen och revbenen.

nu ska jag sova och vila ryggen.
Puss Miccan


haha, någon dag när jag hade vart ute i det (o)härliga vädret.

Träning!

Just nu går jag mot roslags där det ska tränas! Sorry att jag inte bloggat men igår var jag med martin och i morse var jag skit trött. Men nu ska det tränas och jag är taggad! Speciellt efter guldet i helgen :-D /Miccan

GULD !

GULDGULDGULD TJALALALA, GULDGULDGULD TJALALALA.
ja jag vet att jag är efter men det har som sagt varit en gympahelg med mycket skoj i.
2 guld medaljer och 2 st 4:de placeringar, riktigt bra kämpat alltså. Båda Mamma och jag har fotat en hel del så att det kommer så fort som möjligt. Ska ladda in bilderna på datan nu.
vi ses sålänge.
hejhej.


JAG ÄLSKAR ER!


En bild från igår :D Bilden är från Cajsa!

/miccan


Jennifer är trött

Hej bloggen :) Nu har jag rast och sitter och äter macka från cafeterian. Jennifer är sjukt trött. Höhö den bajsen. Snart ska jag ha svenska i 2 timmar. Suck! /Miccan

GUUUUUUUUULD!!!!!!!!!!!!!

VI VANN KLASS ÄLDRE SVÅR IDAG !!!!!!!!!! vi var verkligen grymma och jag är sjuuuuukt jävla nöjd !! ska sova nu, det har vart en lååång dag. men jag skriver mer om tävlingen imorn! PUSS MICCAN

Tävling idag!

Idag är det tävling ! Så nu taggar vi upp med pastasallad & vitamin well! :-D önska oss lycka till :) puss

Taggsova

Tjenixen! Nu ska två taggade tjejer sova! Alltså taggsova! :) imorn ska vi tävla. Najs! De yngre lagen kom 4a och 1a idag. Så jävla grymma! :) önska oss lycka till :) /msje

Hejja Ngf!!!

Nu sitter vi på läktaren i jakobsberg. Snart börjar tävlingen. KOM IGEN NU NGF! :-D

TEAM NGF!

nu sitter jag här i min "team NGF" tröja. Jennifer kommer och hämtar mig och 5 minuter. så nu ska jag fixa allt som behöver fixas och åka iväg till Jakobgberg där det är gymnastiktävling. Jag ska inte tävla, det är en yngre grupp i våran förening. Men jag ska tävla imorn. TAGGAD! /miccan

Järfälla!

Godmorgon alla läsare, hoppas ni har haft en riktigt najs natt alltså! Jag ska snart bege mig till Järfälla med härliga Prickar, kameran hänger på så bilder och filmer kommer. Så ni får helt enkelt vänta och se hur det går för våra Lag. Miccan har ju trotsallt mobilsurf så det kommer väll något inlägg. Ha det bra sålänge snuttisar! / Jennifer

Lugg funderingar?

Har suttit fram och tillbaka och funderat på om jag ska klippa lugg eller inte. Det finns verkligen personer som passar i lugg. Miccan tycker att jag ska klippa lugg, mamma tycker att jag ska klippa lugg så. Men När jag sedan har klippt lugg så tycker jag att det är jättefint men sen efter några få dagar så tröttnar jag på det. Hur ska jag göra?

Den här bruden passar riktigt bra i lugg.

Vad tycker ni jag ska göra ? :D <3

/ Jentan

 


pride & kajsa.

ååååååh.. känns som att jag har gått flera hundra mil idag!! har vart i Norrtälje med Pride och Kajsa. Mycket trevligt! vi givk runt som fan kändes det som. vi var på flygfyren, sportcentrum, ip, hela norrtälje, stationen. haha. men de var mys. Och så kom jag hem för ca 50 minuter sen. Väntar på att pappa ska komma hem med.. DONKEN!! och sen ska jag vara med Kajsa såklart. skoj! men vet inte riktigt än vad vi ska hitta på, men det blir väl något busigt som vanligt! :D

Miccan



Helgen a la Jennifer!

Som ni ser så är min helg fullt upp, gymnastikhelg liksom.

åh,det är mysigt!


Lunch

Hej! Nu sitter jag och äter lunch i skolan. Dem har typ tappat hela saltkaret i riset så de smakar skit...! /Miccan

heart

faaaaaan vad ont jag har i mina knän! och i ryggen..
har nyss duschat och ätit. har tränat idag. det var sista träningen innan tävlingen på söndag. y.e.y.
ska snart vakna och inte ha ont någonstans och vara glad.

och det är förfan fredag imorn! NAAAAAAAJS!

Miccan

bild från i somras.

framtids... vad de nu hette!

idag har min klass och alla andra 9or i norrtälje kommun nästan vart på roslagsskolan. det var någon gymnasiesak och den hette framtids... nånting! men man fick gå runt och snacka med olika folk med olika yrken. jag snacka med poliserna såklart!
ikväll blir det träning. och då jävlar ska det köttas!! :D

Miccan


höhö, just nu!

från och med....... imorn!

heeej ! sorry att jag inte har bloggat något men jag är faktiskt en 15-åring som har ett annat liv än bloggen ;)
men iallafall, idag har jag gått i skolan. fick veta att jag hade alla rätt på första delen på matteprovet! YEY! sen så har jag vart på konfa. ska vara konfaledare för 96orna. najs! sen gick jag till ica med jossan och sen skutan med mycket trevligt folk. 
Juste!! från och med imorn har jag internet i mobilen så då kan jag blogga när jag vill! DET GILLAS !!!!!! ellerhur? :D
/miccan



fullspäckad.

Hei out there. Jag sitter och väntar på ett mail från *pip* som ni kommer få reda på senare. Översakning.
Ska till skolan om 5 minuter så ska börja packa i ordning allt. Efter skolan blir det konfa efter konfan ska jag gå över till min granne och ja, en fullspäckad dag helt enkelt. Men jag bloggar så fort jag hittar en dator.
Nu börjar klockan närma sig kvart över.
over and out, jentan



Björnf*tta

bilderna fick bli små, men nu orkar jag inte ändra!

Haha, jag och tim i min klass! ;) Lika? HAHA !

Ska sova snart hade jag tänkt. men säger godnatt nu. så GODNATT! 
/miccan

MOT: SKUTAN!

nu ska jag bege mig ut i ovädret mot skutan! där ska jag träffa gulliga kajsa! mycket trevligt! 
Miccan



MJ TIPSAR

MJ TIPSAR den skjukt goda nya festisen vid namn Anans och Passion. Vi hittade den i söndags och blev snabbt förälskade i den. Och igår köpte Miccan en som hon drack upp på bara några minuter. Den är oemotståndlig rent utsagt. På Pressbyrån kostade den 20 kr och det är den värd, så gå till den första affären och köp den direkt.
Detta tipsar vi!

 





tjocka ord.

fysatan vad det snöra ute och fysatan vad bussarna kommer komma sent och fysatan vad jag kommer stå och frysa. Ordet fysatan säger jag också stup i kvarten så många gånger som Moa säger åh,herreminskapare.
Kom hem från skolan för 1 timme sedan och tvingade min lillasyster att göra varm choklad och det gjorde hon.
Resultatet på mitt matteprov var asbra. Jag känner att skolan går kanon och allt flyter på som det ska nu för tiden.
Och tävling snart också, kan det bli bättre!
Med detta posetiva och fysatan inlägget säger jag hejhopp.
-jennifer

Bilden är tagen av mig, och jag är rätt stolt över den. ingen redigering på den heller.

copyright var det här.


SNÖSTORM ! :D

det är maaaaaassor med snö ute :D och de ska bli snöstorm! Jag gillar´t! :)
Kom iallafall nyss hem från skolan. Halt på vägarna. Jag kunde ju dött. Men iallafall var det en väldigt chill idag i skolan. Matteprovet gick galant! Och ikväll blir det träning. kan det bli bättre? :D

Mikaela


oldiii

vilket väder.

Hej,jag skrev aldrig i morse för att jag inte hann, jag vaknade lite senare än vanligt och fick kasta mig upp ur sängen. Sen när jag kom upp så varnade mamma och Smhi för att det ska bli 20 cm och klass 2 varning i storm i dag. Och då känner jag såhär, skiiiiiiiiiiiiiitkallt. Och när det är klass 2 varning så får man typ inte änns åka bil, så jag hoppas på att vi kan ha gympaträning senare. håller tummarna.
Nej nu ska jag jobba med min jätte intressanta engelska.
hejhå.


haha,kommer du ihåg olivia?


Framtidsvalet



Hej! Vi gör intressetest här i skolan. Och den säger att jag ska gå media. Woho! haha det ska jag ju :) Sen bli polis. grymt!
/miccan


-

fyfan vilken lång dag säger jag bara! Är skit trött.. men dehär har jag gjort:
- gått upp sjukt tidigt
- åkt en jävla massa buss och tunnelbanor
- Ätit donken
- varrt på "elevturné" i sjukt många timmar
- har allvarligt/kul snack med kajsa & olivia :D
- ätit
- vart med Martin älskling
- NU: SOVA !!!!!!!!!!!!!!
miccan


orkade inte leta efter bild så de fick bli den första jag såg..

Dayy.

Jag är skittrött efter en hel sjuk dag och snabba beslut. "föreläsningen" var helt okej, men det roligaste var på tunnelbanan hem med miccan, ni vet hur vi blir när man verkligen inte får skratta. Ja, vi apflabbar i olika perioder i minst 10 minuter åt 3 jävla sjuka person som ser ut som jag vet inte vad.
Och det blev så himla pinsamt, haha. Jag börjar småflabba när jag tänker på det faktisk. Men ska hoppa in i duschen så småning om. Hej så länge gött fölk.


några riktigt gamla webbbilder.

ojojoj..

Fy satan vad tidigt, alldelles för tidigt. Mina ögon ser ut som dem hänger ner till knäskålarna och jag är som en jävla zoombie. Hej stockholm, här kommer en lodare. haha.
oj nu blev det brottom. hejhå <3
/jentan

MÅNDAG!

Godmorgon bloggen! Ja, här över ser ni hur min vecka kommer se ut. Men nu måste jag fixa ioprdning mig för en hel dag i Stockholm med elevrådet. Vi ska typ på någon slags utbildning så ska ta bussen 07.20. Vi hörs sen!

/Miccan

haha med denna bild säger jag: godnatt!


huvudstad

Hej alla nya läsare, och välkomna och vi hoppas att ni stannar och det är klart ni gör.
Jag ska faktiskt sova snart för jag ska upp oändligt tidigt för att jag och några till ska till huvudstaden i morgon på någon elevrådsturne, mitt hår ska bara torka.
Jobbet gick förövrigt riktigt bra, mycket roligt! Nej nu ska jag sussa, hejdå är ett fult hejdåfras.
Goodbye.



king

Nu sitter jag här och har nyss duschat. Så nu känner jag mig fräsch igen. Ska kolla runt lite på facebook och bloggar och sen försöka sova tidigt. Ska bli 110% frisk!!
Var iallafall och tränade idag. Var bara med på friståendet och inte hopp och matta för får inte anstränga mig så mycket när jag är sjuk. Och nu är det ca 2 timmar kvar av höstlovet. Jag tror jag gråter. Fan detta är sorgligt. Men det är väl ca 5 veckor kvar till jullov tror jag?
Föresten grymt med besökare idag! det gillas ;)

Miccan


Jag och min fin fina vän. ♥

Bloggtrafik - mer besökare till din blogg!

Vill du ha mer besökare på din blogg? Bli medlem på bloggtrafik.nu! Och det gör du enkelt genom att klicka på bilden ovanför! :D
Det går fort och är jätte enkelt. Och man får mer besökare till bloggen. Kan det bli bättre? ;)

written in the stairs

Hej!
Skrev ett inlägg förut men det vill inte komma upp på bloggen. Jag har tryckt på publicera och det står att det är publicerat men inget händer. Jaja, just nu sitter jag och letar lite musik, kollar runt på facebook och lite bloggar. Höhö nu var klockan 13.37. yeey! ;) Men idag är det trämning. Och den börjar tidigare än vanligt. Tror jag ska träna idag. Men asså jag är inte frisk men jag är inte sjuk heller. Ska nog vara med och ta det lite lugnt.
Miccan


Titta vad jag hitta! OLD PIC :P typ 1,5 år sen.

LIKA SOM BÄR


Haha, måste faktiskt erkänna att jag är lite lik dendär killen i den filmen. ;) /miccan

Tidsinställtinlägg by jejja.

Godmorgon bloggen, vet inte riktigt om jag hinner skriva ett inlägg så jag gjorde det igår kväll.
Ska iväg och jobba nu och det ska bli råånajs. Jag kommer hem efter 15.00 så vi hörs väll någongång efter antar jag. Ha det bra under dagen!
JE

MSJE 10 MÅNADER!

Bloggen fyller 10 månader idag! Snart ett år, helt sjukt vad tiden har gått fort! Ett grattis kanske? :D
WE ♥MSJE

Från och med du

Nu är klockan över 00.00 och jag drack en energidricka för en stund sen så har sjukt mycket energi men inget att göra. Ingen bra kombination! Men jag tänkte lägga ut lite bilder, och det gillar ju ni! :D
Sorry för kvaliten, men de är mobilbilder! :P
xoxo miccan


sleep tight.


Godnatt bloggen, nu ska jag gå och prata med min säng faktiskt. Ska upp och jobba imorgon, är faktiskt taggad för det för det var grymt länge sen jag gjorde det. Men jag kör med ett tidsinställtinlägg så blir det väll någon update.
Sov gott i alla fall sötnosar ♥


NY DESIGN!

Vad tycker ni? :D
Jennifer har gjort headern och jag har gjort allt annat. Vi är ett bra team ;)

Miccan är best.

Hello everybody! Hör och häpna gott folk, mitt rum är färdigt nu eller vi ska bara invänta min rektangulära spegel som vi har beställt. Jag skulle alldelles snyss börja filma mitt rum men precis så börjar batteriet lysa rött, så att jag laddar det nu. Sitter och snackar med Mikaela Sjöman också, hon håller på att skicka bilder till mig för att jag ska göra en *pip*, haha! oj, vad svårt att gissa. Jag ligger uppe  här och försöker uppdatera så mkt jag kan.

"123, fanta & Rose 123 kissa i mitt thé" -pappa

miccan kom på rubriken.



vilken kvalite -.-

Tamron AF 90/2,8 DI SP Macro 1:1

VILL HA SKA HA !


4000 :-

/miccan

ajjjjj

får damp på mitt huvud. vill ju aldrig sluta ha ont :( ipren är skit som inte hjälper!
Aja , var ju hos Lisa på tjejmiddag igår och sov där. det var asmysigt och superkul! tack för allt tjejer! 
just nu kollar jag på lite mobiler på tele2.se. tänker fan beställa en. trött på min skit.
nu har jag tråkigt och saknar martin. Ska nog äta middag nu.

Miccan


gulligt...........


Toppenideé !

Hej sötisar där ute. Jag håller på att fixa i mitt rum, inte långt från klart nu, det blir mega fint!
Jag ska ta kort på det så snart som möjligt. Jag vet faktiskt inte vart Miccan är, konstigt?!
Men vi kan väll höras under eftermiddagen? Det låter som en toppenideé.

JIHA!

Hemma efter en otrolig shopping dag. Jag har fått med mig sjukt mycket nya möbler, och dem är så snygga!
Just nu så sitter jag i min säng och kollar på min syster som är en cowgirl ?
Pappa ska mecka ihop grejerna sen för jag fattar fan ingenting. Men vi hörs.
lots of löve jennifer.


BILDEN HAR MOAAAAA TAGGIT! OTROLIGT FIN!

BAKER STREET

Godkväll!
Har vart ute och träffat några. och nu har jag sjukt tråkigt. Har laddat ner hela första säsongen av "andra avenyn" så kanske ska ta och kolla på den? Ska ladda ner lite fler filmer så får vi se vad jag gör.
Skulle ju vara sjukt skönt att sova men är verkligen inte trött. Och jag ska upp tidigt imorn. Ska jobba klockan 9 i Åkersberga. Och imorn kommer det verkligen bli en sjukt stressig dag. Har en jävla massa att göra. Så egentligen har jag lust att bara skita i allt och gömma mig under täcket hela dagen. Men så vi får se om jag kommer hinna blogga imorn. Men så fort jag får tillgång till data lovar jag att blogga! ;)

Puss Miccan



"Hannah Montana the movie"

Nu ska jag och min fina syster kolla på "Hannah Montana the movie", som får 5 av 5 rockbjörnar av mig. Hannah Montana som föröverigt är min stora idol och skulle hemskt gärna mer än något annat få träffa henne.
Ska kolla på den jättebraiga filmen nu.


whats this ?

halleluja, träningen gick superduper bra. Det är skitkul att se. Jag är grymt taggad inför tävlingen som går av stapeln om cirkus en vecka. Då ska vi tävla i Järfälla och det ska bli riktigt najs. Är fett taggad (väldigt mycket taggad) på Ikea imorgon, nya möbler är inte fel. Min fotovägg kommer bli amazing, snyggaste rummet och ballaste.
Bilder kommer senare. pusshej.
Jentan


YOU MAKE IT REAL

© Mikaela Sjöman
Nikon D5000

Vigelsjö

heeej , nu är jag hemma igen. Eller har vart det ett tag. men jag har sovit, duschat, ätit och sånt som man behöver för att leva.
Jag har iallafall haft det jättekul. Det var typ som "fångarna på fortet". Sen sov vi över i Vigelsjö. Har vart jätte trött men nu börjar jag bli pigg igen. Vill hitta på något att göra. 
Ingen träning blev det idag heller. Fortfarande lite sjuk. Det här suger! Ska ju tävla om 1 vecka och några dagar ju..!
nu ska jag borsta håret sen kommer det nog ett inlägg med bilder! :D
/miccan


Frida & Sofia

Sitter hemmos frida och sofia. Kom hit för en timme sen kanske och ska snart bege mig på gympan som jag är sjukt taggad för riktigt kul.
Imorgon ska jag troligtvis till ikea med min fina mamma och vi ska handla massor med saker till mitt rum. Men vi hörs efter träningen. Hoppas miccan uppdaterar.
je.

tuersday (?)

Hej allesammans!

jag vet inte vad jag ska skriva. i alla fall så känner jag att jag är väldigt trött, en sån här dag när man bara vill vara inne. Fast jag är väldigt taggad till träningen ikväll, snart tävling! längtar.
Imorgon ska jag och mamma till Ikea och shoppa lagom mkt till mitt rum som börjar bli färdigt.
Jag kommer ha snyggaste rummet i världen i alla fall.  Men vi hörs under dagen.
pusshej jennifer.


17.29 onsdag.

Hemma från norrtälje nu. Det har varit en riktigt rolig kväll med dem där brudarna. Dem gör liksom allt så sjuktkul.
Jag är trött som ett arsel och vet inte vilket som är höger eller vänster.
Fotade gjorde vi också riktigt kul, bilder och filmer kommer. Lekte väldigt mycket med olivias fjärrutlösare som jag blev förälskad i rent utsagt.

p.s jag saknar miccan.


onsdag!

heeeeeeeeeeey :D
idag ska jag på utflykt med skutan (fritidsgård). vi ska till vigelsjö tror jag att det var? vi ska iallafall sova där med andra fritidsgårdar också och ha skit skoj, woho!  bussen går 10.35 och fram tills dess måste jag packa och massa. Mathilda sov här inatt också. Så vi ska klä på oss, käka och massa. Men vi får se om jag kommer kunna blogga något. jag vet inte riktigt när jag kommer hem imorn.
/mikaela

Old pic! :)


Lovely guys.

Sitter med finaste flickorna just nu. Vi ska ha världens bästa kväll. Popcornparty,blogga,fb,fota,gapflabbs och en massa mer. Så beskrev Olivias mamma hur våran kväll kommer se u, Och det är faktiskt sant. Vi kommer ha det riktigt kul. Hoppas jag hinner blogga mellan våra gapflabbs.
p.s träningen gick super. Även fast båda jag,Moa & Ebba var fast beslutna om att vi var uber trötta efter våran eftermiddagslek "badhuset", men jag taggade till och det gick faktiskt bra. Nu ska vi fixa göttgött, ha det!
love jennifer









tisdag

Tisdag idag. men är sjuk så kan inte träna. bajs! jag vill ju. sorry för att lag inte bloggat. men från i förrgår till igår var jag med jossan, andreas, martin. och från igår till idag var jag med martin. men han åkte hem för en stund sen. jag är så glad att jag har dig fina pojke ♥ love u
men idag ska jag leka med Mathilda. great. har verkligen saknat henne! Vi ska sova hos mig eller henne. tror det blir här. sen imorn ska vi åka till täby! mys. jag snackar med henne i telen just nu. än så länge har vi snackat i en timma.
men vi hörs senare :D /Miccan ♥


M ♥ M

Photo by jennifer












Canon eos 550D / ph: Jennifer / Redigering: nejtack / Copyright: Ja tack ?
Här är några riktigt Vinteriga/Höstiga bilder som jag tog för några dagar sen!  Jag tycker alla är riktigt fina!
Så fina färger, jag gillar dem. Vad tycker ni ?!

10.32

Hey bloggey, vi är snart uppe i 1100 inlägg. Så fortsätt besök så kommer det gå på ett "ögonblink" ! Snart fyller bloggen 10 månader också. WE LIKE!
Ska i alla fall till Frida nu, så ja. Vi hörs under dagen. Lovee.

jag vill göra en renovering på bloggen, Vi satsar på våran 10 månaders dag :D !