vad är kärlek?

vad är kärlek?

när det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka

när du fnissar som en liten flicka

när man känner något man can't deny, when the eagles fly over mountain high

när all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen

när man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik vill du hångla

om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut, då ser man galen ut.

det hör egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra

när jag dansat med elin en sommarnatt lång.

och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.

när elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans

våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går

vad är fegt? vad är mod? what is love? baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Dikt av Björn Gustavsson. Haha han är skön! /Miccan


F**kin' perfect

Sitter här och bara gör ingenting. Är fett trött och har ont i huvudet. Var ju uppe till efter tre inatt så inte så konstigt att jag är trött nu kanske. Men jag började städa rummet. Har inte tid med de på dagtid så det var ju bra. Ska nog slå på en film och bara ligga i sängen och glo. Har vart i skolan idag. Hände inte ett piss. Gjorde inget heller eftersom två av lektionerna hade vi äckliga vikarier. Sen efter skolan gick jag till eftis ett tag och bara skratta. Haha de var kul de. Sen hit. Där jag alltid hamnar. 

/miccan



09.36 En skoldag!

Tjobree bloggen!
Sitter i skolan med en jobbig huvudvärk till kompis, jag sitter själv i ett eget rum beacuse dem andra kollar på en film som jag inte vill se.
Morgonen flöt på mycket bra eller bra och bra hittade verkligen inga kläder så jag gick naken.. eller?
Men det ända vi snackar om i våran familj är vad vi ska packa,köpa,hur många dagar det är kvar, hur kul vi kommer ha det, och hur bra vädret är! Jag längtar alldeles för mycket, få komma bort från allt, så grymt skönt!
Och sen så är jag grymt sugen på att fota, jag tror jag ska ta min syster för det idag, om hon är på förstås annars blir det liv i luckan.

aja, ska försöka gå!
Hejsvejs / jennifer


p.s jag vill börja på gitarr


p.s2 jag har en underbar besteven


 DU HUR ÄN BÄSTAVÄN ÄR, OCH DU GÖR DET PERFEKT!


när alla andra sover...


... sitter jag här i min ensamhet och tänker för mig själv! 

Miccan

solsidan <3

Jag säger bara att solsidan är helt klart bäst! Har precis tittat på de, duschat, ätit tacos. Fett najs. Har vart på träning innan det också. Imorn är det skola igen. Fett tråkigt. Har ju fortfarande inte gjort allt jag missa i Sälen. Kanske dags att göra det? Nä. 
Miccan


siamesiska sexlingar!

Skönt

Har precis kommit ur duschen. As skönt. Sov tolv timmar inatt. Fyfan vad skönt och behövligt det var. Känner mig bättre i huvudet också. Ska titta på en film nu och bara ta det lugnt. Jag borde jobba klart allt som jag missade förra veckan i skolan för det är arbeten som ska lämnas in.. men vi får se hur det blir med det. Är inte så sugen på plugg direkt. 

/Miccan

Jag i Sälen! Saknar det redan..

nått är fel

Nu gick Kajsa precis hem. Vi har ätit på pizzan och efter det gick vi till macken och tog bussen till Norrtälje vid åtta. Då gick vi till Flygis och handla godis och sen satt vi på donken i två timmar. Haha as kul var det. Sen åkte vi med David till Bergshamra igen. Så har vi suttit i mitt rum och nu drog hon.
Har skit ont i huvudet. Värre än någonsin. Har ont i ögonen. Kan inte läsa. Nått är fel. Ser inget. Äsch, Godnatt.
/Miccan

sveriges huvudstad

Heeeeeei, hur är det där hemma på landet? Själv sitter jag i sveriges huvudstad hos min farfar och skriver på den här jätte stora datorn, gal1. Vi ska alldeles snart bege oss till mina kusiner för att fira deras mamma. GRATTIS LOTTA! Dagen har varit helt okej, hälsade på min farmor.
aja, nu ska jag bege mig bort härifrån.
/Jennnnnnifer
p.s stockholm är fint!

Öppethus

Kom precis hem från Norrtälje. Var på öppethus på Roden gymnastiet. Det var as najs. Vet bara inte vilken linje jag ska gå. Antingen media eller bygg. Det är as svårt. Får beslutsångest. Men det var iallafall jätte trevligt. Jag var ju där med Fille och vi gick runt och titta sen käka jag korv med Fanny och hängde med Musse, Rasmus, Kalle. Yeah. Sen åkte jag med grabbarna till donken så var vi där ett tag och sen tog bussen hem. Ikväll blir det att hitta på något galet med Kajsa! DET GILLAS!
Puss Miccan



klassfotot. Jag på raden längst ner längst till vänster för er som inte ser det!

vindruvor!

Satan vad trött jag är. Det kan inte vara nyttigt att gå upp så tidigt för skolan. Idag har jag iallafall vart i skolan såklart. Det var fett chill för några från gymnasiet kom och hade sexualkunskap med oss och så fick vi kondomer. Och sen hade jag lite andra lektioner.
Efter skolan åkte jag med Kajsa till Norrtälje. Vi gick runt lite på station men sen åkte vi till donken. Där träffa vi Wille som vi fick skjuts av till Bergshamra. Då går vi till ica och tänkte köpa daim. Men bara för att vi ska bli lite nyttigare så köpte vi ett paket vindruvor var. Fett stolta vi blev. Sen gick vi till skutan. Var där ett tag och tog sedan bussen till Norrtälje fram och tillbaka för att vi hade tråkigt och då hängde Fille med. Haha. 

/Miccan

Lite bilder från dagen! :D




21 dagar!


Heeeeeeeeeeei alla människor out there.
Har nyligen varit ute och fotat den grymt fina himlen och ska snart gå och fota igen, batteriet laddar söru.
Idag är det exat 3 veckor tills jag åker, 21 jävla dagar. snälla låt det gå fort i alla fall.
Här ovanför är det 17 uberseriösa nytagna webbcam bilder, i hope you like it.
Ikväll blir det egen gjord pizza, den kommer bli asgod!
Uppdaterar med nya bilder sen, pusshej!


Är as pigg och kan inte sova :( hur ska ja...

Är as pigg och kan inte sova :( hur ska jag orka gå upp så tidigt imorn? /miccan


HEEEEEMMA !!!

ÄNTLIGEN HEMMA efter sju timmars bilresa. Har så jävla ont i svanskotan för att jag har suttit ner så länge. Helt galet. Har jättemycket att göra nu så hinner inte skriva mer. Imorn är det skola igen. Träffa Kajsa & Jennifer igen = GULD! ♥

/miccan

Orkar inte leta efter en bild för jag är hungrig! HAHA

Sitter i bilen påväg hem från Sälen. Vi bö...

Sitter i bilen påväg hem från Sälen. Vi började åka vid tre så har mååånga timmar kvar. Idag har vi vart på äventyrsbad och det var as najs! Kommer hem sent ikväll och då skulle jag behöva göra alla läxor jag fick denhär veckan men har inte gjort en enda :o /miccan


gött

Ligger i sängen och myser. Inatt vakna jag av att jag blödde näsblod igen. Ovanligt? NEJ! Och har blödit näsblod flera gångeer nu under dagen också. Det är fan hopplöst. Aja. Har haft en as mysig dag i backen. Är helt slut nu. Åt nyss lite rabarberpaj med vaniljsås. Grymt gott. Nu på kvällen har jag också suttit i bastun en lång stund. Så skönt!

Kommer nog inte kunna blogga förren imorn när jag kommer hem eller på fredag för vi ska vara ute från vår stuga imorn klockan tio och då ska vi åka och bada. Och efter det ska vi åka hem. Men vi får se. Ska försöka! 

Nu ska jag läsa bloggar och titta på film. Senare blir det sova :D /Miccan



ITALIEN YEAAAAH!!!

VI SKA TILL ITALIEN, VÄRLDENS BÄSTA LAG SKA TILL ITALIEN I ÅR IGEN!!!!!! JAG DÖÖR!
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGFFFFFFFFFFFFFFF!!!


26 januari 2011

Igår kom mina kamerasaker som mamma hade klickat hem!
1 uvfilter och 1 close up + 10, i like it! Och imorse köpte jag *piiiiiip* till kameran, woho!
Hoppas den kommer snart alltså, jag älskar verkligen och köpa kamera saker, det är typ det bästa som finns.


26 januari är det idag och betyder att det är 23 dagar kvar tills jag sitter på stranden och solar järnet! Det är det ända jag faktiskt tänker på, jag bryr mig om inget annat. malaysia,malaysia,thailand,thailand är det ända i mitt huvud! Skolan idag var som vanligt, jag började faktiskt på min saga. High five för mig, den ska vara inlämnad imorgon, ingen high five för mig :(     

jag ska försöka blogga mer, men jag har ingen inspiration alls tyvärr. By the way, så kommer besteven hem imorgon! 

/ jennifer                                     


Bara för att donken är våran grej..                                                                 


Varning, detta är ett rån!



Det är strålande sol ute, men också -20°C ute. Det blåser iallafall inte så de är inte kallt. Kom precis in och äter rån med vitlöksgrej på, jag älskar't! Snart ska jag ut och åka ännu mer skidor. Mamma och Pappa planerar redan en till resa upp hit. Den gången stannar jag ensam hemma. Fan vad skönt! Bara jag som älskar att vara ensam hemma? 

/miccan

Lycka

Det lilla du gör, du anar inte hur lycklig jag blir av det. ♥ Även fast jag inte förstår.



/Miccan

Bandvagn

Bild från imorse när jag skulle plugga. Men jag han aldrig börja innan vi skulle ut i backen. Aja, de är tanken som räknas ! :D

Godkväll. Sitter just nu och bara njuter av ledigheten! Så jävla skönt att vara här uppe i Sälen. Utan alla idioter där hemma. Saknar förstås vissa. Men det är jävligt få personer! Idag har jag åkt skidor för fulla muggar. Awesome! Nu på kvällen åkte vi bandvagn upp till toppen av en backa och åt middag där uppe. Sjukt gott. Sen åkte vi bandvagn ner igen. Det var råkul! :D 

/miccispiccis

Underbart

Sitter ny bastad med Sälen-tröjan på och har det allmänt chill här uppe i Sälen ! :D

Har åkt skidor hela dagen och det har vart underbart! Jag har det bättre än bäst! Just nu sitter jag och äter vindruvor. Fett med gott. Nu ska jag titta på film. Upp tidigt imorn och ut i backarna! 

/Miccan

jag är så dålig och tråkig!

Hej bloggey!

Sitter och fiksar med "min" och jossans gympagrupp! Vi har fått 3 stycken nya söta små gymnaster!
Så söta som karameller allihoppa!
Jag har inte bloggat på grund av att jag har tränat hela helgen och igår kväll så gjorde jag en nouppgift som skulle in idag! Jag måste börja men en saga som ska in på torsdag, jag dör!
Jag vet att alla mina inlägg är tråkiga men jag ska förbättra mig, mer bilder och allt!
Men det ända jag tänker på är hur mkt jag vil utomlands NUUUU!!
hejrå sålänge / Jen


AHAHAHAHAHAH, JAG DÖR! ANTE I MIN KLASS HAR RAKAT AV SIG HÅRET MEN GLÖMDE LITE!!!!


HERRÅÅ

Nu ska jag ut i backen och åka skiiiidor! TAGGAD! Vi hörs senare :D 

/MICCAN

relaxed

ääääääntligen kom jag in på blogg.se ! Ligger har i stugan uppe i hundfjallet. Det ar grymt har !! Raka trycka pa nagon knapp precis sa kan inte skriva de tre sista bokstaverna i alfabetet. FAAIL! 

Det tog typ 10 timmar att komma hit men det var for vi stanna och at frukost, tanka, kopte godis, var pa stadium. Dar blev jag helt kar i en jacka sa var tvungen att kopa den. hihhiih. Nu ska jag bara njuta av min ledighet. Ha det sa bra salange. 

PUSS MICCAN

SÄLEN!

NU ÅKER JAG TILL SÄLEN !! HA DET SÄMST MEDANS! ;)



Vi har inte hittat vårat bärbara internet. Men när vi kommit till stugan vi ska bo i så kan man köpa internet där. Grymt. PUSS /Miccan

Ombytt och laddad för träning!

img_7543 (MMS)

Ombytt och laddad för träning!


panik

Haha kom på nu att jag ska åka och träna om en timma och jag har inte fixat iordning mig än. Har massor att göra. Har lixom inte ens packat för Sälen ännu. Kommer hem vid elva ikväll och då har jag också massa att göra innan det ska sovas. Ohshit. Nej nu måste jag göra någon nytta. Fast det gör jag ju i och för sig. Laddar ner musik till mobilen. Men kom på nu att jag inte vet hur man för över dem. Fakk. 

/miccan

By the way..

bilderna där under är otroligt, fina! Vill bara tillägga att jag har världens bästabästavän! jag älskar dig!
Imorgon drar min plutt till Sälen, kommer typ sakna den bruden för mkt! Och sen när hon kommer hem är det typ 2-3 veckor innan jag åker till Malaysia/Thailand, och jag kommer inte ha med mig min mobil, dör lite grann!
Vi kommer överens om att hon ska vända på dygnet på sportlovet så vi kanske är inne samma tid på dygnet!

By the way, så har jag och livia åkt i kvisthamrabacken skämt ut oss totalt och varit riktiga slalom åkare!
Vi råkade bränna sönder en påse som låg över ett ljus, ramlat,fastnat,skrickit,hoppat ja allt man kan komma på!


Ikväll är det träning, är as taggad eftersom torsdagsträningen gick över mina förväntningar!

Ha en fortsatt bra dag!
Over and out / Jen

knubbisar

hahahha, sååå heta! Älskar dig ♥

Godmorgon. Eller jag har vart vaken i två timmar men endå. Till er alla nyvakna, godmorgon! 
Sitter just nu och bara chillar. Borde egentligen packa eftersom att inatt åker jag till Sälen. Fyfan vad skönt att komma bort från allt! Ikväll blir det träning. Sen är det bara att sova några timmar och sen sticker jag!

Mamma och Pappa hade ju sagt att jag inte fick ta med datan. Men fick reda på att det var på skoj. Puh. Jag var lixom nära på att stanna hemma för det. Hahahaha. Men den ska med så det blir bloggning så mycket det går! Woho! 

/Miccan

just nu


Haha Kajsa sitter och spelar på min iphone och jag läser lite bloggar!

Vi har vart hemma hos Hannes men kom hem ganska nyligen. Vi satt och chillade mest. Men nu ska vi ut! 

/Miccan

coola brudar

Nu kom Kajsa precis och vi ska med bussen om 20 min mot Norrtälje. Så ska vi köpa lite gött där och senare ta bussen hem till Hannes. Där är Olivia också. Trevlans. Sen får vi se vart kvällen för oss. 

/MICCAN


jeg elsker mine bruder ! ♥

nöjdarn

chacha. 

kom nyss ut ur duschen och nu taggar jag ner lite granna. Träningen idag var GRYM! Var så jävla taggad och det gick as bra. Skit grymt verkligen. Så jävla nöjd. 

Haha, måste bara berätta en grej jag och Kajsa gjorde idag. Vi åkte in till Norrtälje efter skolan och gick och köpte munkar. Sen satt vi vid Ica Kryddan och gissa vad alla som gick in i affären skulle köpa och vad dem hade för underkläder. HAHAHAHAH, jag vet att vi är helt störda i huvudet men det var kul. Haha så där satt vi typ i två timmar kanske. HAHAHA SKÖNA BRUDAR! 

/miccan



Grubblar!

Hejhalå!
Här sitter jag och grubblar på hur bra vi igentlogen var på gymnastiken idag, alla klarade något nytt idag!
Så härligt måste jag säga! Så kul att alla var så glada :p
Samt grubblar jag över vad jag ska packa tills imorgon, jag ska sleepa hos en mkt fin vän Olivia, fan vad mysigt vi kommer ha! FOTAFOTAFOTA!
ville bara säga att jag lever, jag har inte kunnat blogga p.ga. att min dator fick virus (igen) men mamma fixade det!

Over and out! / Jejja


Snygg chheey!


in tha datasal

chacha. tänkte bara säga det. herrå :D / miccaan

Godmorgon på er!  Nu är jag färdigfixad oc...

img_9438 (MMS)

Godmorgon på er!  Nu är jag färdigfixad och ska äta lite frulle.  /miccan


serioustalk

Har precis borstat tänderna, tagit bort smink och sånt man brukar göra innan läggdags. Är as trött och har ont i ryggen. Ska lägga fram kläder till imorn så jag kan sova länge. GULD. Har vart med Mathilda somsagt. Men sen gick vi ju till skutan och hängde där. Men Mathilda åkte hem efter inte så lång stund så då var jag med alla andra trevliga människor där. Hade även serioustalk med Hannes. Mycket allvarligt. Jag säger inget mer än att jag HATAR rykten. Kul att man inte fick reda på dem förren nu också...........

/miccan


två år sen ;)

grey

Sitter här med Mathilda brevid mig. Hon sitter och spelar på min iphone och jag läser bloggar. Mys. Vi har faktiskt inte gjort något speciellt. Typ bara ätit lite. Snart blir det skutan också. Skoj.

/Miccan

Få försöka att..

Jag vill helst inte bli påmind hur mycket jag gillar dig!
Helst vill jag komma bort, vara hos en kär vän förlivet som håller mig kär!
Eller i alla fall något som gör att jag får börja glömma honom och så smånigom blir ett minne blått.

Det är därför jag läntar tills jag & min familj drar utomlands i nästan 3 veckor, få komma bort och försöka glömma!

/eriksson

Godnatt bloggen. Hihi tänkte bara berätta...

Godnatt bloggen. Hihi tänkte bara berätta att första halvan av träningen gick bra men den andra halvan inte lika. Men vi har ju bara tränat en vecka så snart kommer man väl igång. Har lagt fram alla kläder jag ska ha imorgon så jag kan sova några extra minuter. Känner mig jätte duktig och ansvarig. Hihi, godnatt :) /miccan


jävla huvudvärk

Jävla huvudvärk! Vill aldrig försvinna. Har haft det i flera dagar. Kanske dags att börja använda mina glasögon? Tar aldrig med dem till skolan och det händer några få gånger att jag tar på mig dem när jag sitter vid datan. Men från och med imorn måste dem användas. Orkar inte med konstant huvudvärk.
Nu ska jag byta om inför träning. Vi ses! / Miccan



jag är galen!

Hejhejhejhejhej och hemsk mycket hej eftersom jag har varit borta rätt länge!

Jag är på fotohumör, gal1 mkt! Men jag måste få någon exemplarisk ideé, eller?
Sitter hemma i våran lilla stuga som jag snart ska lämna för att ta en tripp till norrtälje, ikväll blir det träning!
TAGGA GAL1! Haha, jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men ngt är det i alla fall!

FÖRESTEN SAKNAR JAG ITALIEN SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MKT!


in fucking school!

Just nu sitter jag i musiksalen och har musik. Dunkar musik. Kan det bli bättre?! Vi gör en låtanalys. Där ska man välja en låt och svara på massa frågor och sånt. SOFT

MICCAN

STOP


Hahah okej ?! :P /Miccan

smilieeee

Vill bara att klockan ska bli mycket så man kan få gå och sova någongång. Och då tänker ni ja men du kan väl gå och göra det nu? Men då blir svaret på det att det går inte alls för jag är inte trött redan. Haha. Har sjuuuukt jävla ont i huvudet också. Det gör ju inte saken bättre. Imorgon måste jag verkligen fokusera på lektionerna och jobba. För jag måste jobba dubbelt så mycket eftersom jag är i Sälen nästa vecka. Ojojoj hur ska dethär gå? 

Miccan



Har matte just nu.

img_6297 (MMS)

Har matte just nu.  Och så har jag ångest över att inte jag inte har internet i mobilen. Asså jag har ett visst antal gb i månaden som man kan  vara inne på internet men nu har jag andvändigt upp allt på två veckor. Panik. Tänker inte åka till Sälen på söndag utan internet!!!  / miccan DETTA SKULLE UPP FÖR NÅGRA TIMMAR SEN NÄR JAG VAR I SKOLAN MEN DET FUNKADE INTE DÅ! MEN INTERNET I MOBILEN ÄR NU LÖST ;)


Let's go bananas!

Sitter här nyduschad. Och innan det tittade jag på solsidan såklart! Jag älskar det. Sjukt bra. Och innan det var jag på träning. Roligt. Det gick faktiskt bra. Nu ska jag bara sitta här och softa innan det blir dags att sova. Skola imorn. Får inte glömma. Får inte försova mig. Haha, det lyckas jag alltid med!
/Miccan

sooooooommaren 2009, soft

Har färgat håret nu och det blev super! Nu...

img_0778 (MMS)

Har färgat håret nu och det blev super! Nu ska det klippas :)  /miccan


Rock star

Woho. Ska färga håret och klippa mig. Så nu ska jag gå och göra det och så skriver jag väl sen.

Miccan


Gammal bild på när jag precis hade färgat håret. Höhö!

nedräkning!


/Jen

16 januari

Hej! Sitter här i soffan och slöar gal1 mkt, laddar ner låtar till min ipod om det fungerar, hoppas på det!
Kollar på en hemsida på internet där vi ska köpa en sak till Malaysia/Thailand till min kamerautrusting, fan vad kul!
Ni få kanske veta.. mohahahaha! Fan vad jag längtar!!!!!
hihi,hejdå! / jentan

proppmätt

Nä fyfan vad dåligt jag mår. Har ätit sjukt mycket mat och sjukt mycket efterrätt. Så nu mår man väl som man förtjänar. Fyfan har lust att ta självmord. Vet inte om jag har vart såhär mätt någongång förut. Det är helt galet.

Nu ska jag iallafall träffa tre härliga prickar på en liten bil åktur. Trevligt.

Miccan

Putte

Lille putte fick en hemmuppgift från sin fröken. Han skulle anteckna de första orden familjemedlemmarna sade till honom.
- Imorgon är det din tur, Putte. Sade lärarinnan.
Putte gick hem för dagen och gick in till sin mamma i köket, som stod och diskade. Putte skrämde henne så att hon tappade en tallrik.
- Fan! Skrek hon. Lille putte antecknade ordet.
Han gick in till sin pappa och började prata om vädret.
- Håll käften! Sade hans pappa, som var upptagen.
Putte antecknade och vandrade vidare till sin systers rum. Hon lyssnade på musik.
- Na na na na. Hon nynnade till låten. Han antecknade det. Han gick in till sin lillebror.
- Batman! Skrek han.
Nästa dag i skolan var det Puttes tur.
- Varsågod, sade lärarinan.
- Fan! Sade Putte.
- Vad säger du?
- Håll käften!
- Nu går du till rektorn!
- Na na na na.
- Vem tror du att du är?
- BATMAN!


HAHAHAHAHHAHAHAH!! /MICCAN

helt slut

Shit vad trött jag blev. Jag skrev ju tidigare att jag och Kajsa skulle åka till Riala. Men vi ändrade oss när vi satt på bussen och åkte till Åkersberga istället. När vi kom dit gick vi runt lite. Sen gick vi och köpte princesstårta och satte oss och käka den. Mega gott. Sen åkte vi hem igen. Så städa jag mitt rum medans hon var inne på datan. Nu är hon hemma hos sig eftersom mina gäster kommer snart. Men dem var försenade. Suck. Kan dem komma någon gång så vi kan äta och sen kan jag dra till Kajsa igen!? Haha. Nu är jag iallafall trött efter allt bussåkande och städande. 

/Miccan


Haha somras. Max och... ? kommer inte ihåg vem näckar!

Riala

Hejhopp.
Har nyss ätit lite frukost och fixat iordning mig. Ska åka till Riala med Kajsa. Haha, bara för att det suger i Bergshamra. Det roliga är att vi inte har en aning om vad vi ska göra där. Typ frysa? Haha vi är roliga vi. 
Ikväll ska vi få gäster så måste vara hemma och käka med dem. Det suger. Fast det skulle komma två killar i min ålder. Uuuuuh, nerrå jag skoja. Eller jo dem ska komma. Men aah, nej nu fattar jag inte vad jag skriver om. 

Nu ska jag gå till bussen men ni får ha det så bra medans. Puss Miccan


Saknar våren! Kan dem komma snart eller?!? Jag och Jennifer satt på en bänk och steeekte. Det var mys de.

Btw .. Har stukat mitt lillfinger för fjä...

Btw .. Har stukat mitt lillfinger för fjärde gången på sex veckor. Det hinner ju inte läka förren jag har sönder det igen. Kul. /miccan


fredag!!

Shit vad trött man är så tidigt på kvällen/natten när man har gått upp sjukt tidigt en vecka. Så det ska bli så grymt skönt att det är helg nu. Idag har jag vart i skolan. 8b var i Stockholm så jag blev lite ledsen. Haha. Nej men då blev man ju mobbad. Aja, sen efter skolan så mötte jag upp Kajsa och vi drog in till Norrtälje. Vi köpte massa godis på coop och satt och käka de där och var med Rasmus och typ satt på donken. Mycket trevligt som vanligt med den bruden.

Efter det tog vi bussen till Skutan och var där med en massa. Och där hände det maaaaaassor som jag inte tänker berätta. Sen åkte vi med David, Cissi och Matte till Norrtälje. Först tanka vi sen åkte vi runt lite i den lilla staden. Så nu är jag sjukt trött efter en lång dag. Det blir nog sängen tidigt idag hoppas jag på.

/Miccan

Fan vad jag minns den här dagen/dagarna. De gör antagligen Jennifer också! ;)

Redan?...

Har redan börjat kika ut tunna lätta kläder inför semestern från H&M, höhö! Det har gått 4 timmar sen vi fick reda på det och jag har redan börjat kika efter kläder och ska slänga ihop min packlista! Det hemska som jag kom på nu var att vi kommer sitta på det sista flyget i 12 timmar tror jag!Hoppas jag sover typ hela resan då!
Haha förlåt om jag skriver om detta nu, men jag är så grymt gal1 uppspelt inför det där så jag dööör!
och den andra hemska saken är att jag måste plugga igen dem 6 dagarna jag missar, hemskt!

Imorgon ska jag jobba, och efter det ska jag och mamma förhoppningsvis gymma! Vi ska vara fett snygga på stranden i februari, så mamma fick lite press på sig nu!
Nej föresten börjar neräkningen imorgon, den där som jag visade på bloggen, har som sagt printat ut 3 stycken som jag snart ska hänga upp i huset, det är najs!
nej sov så gott nu!
/ Jen


underbara land!


Lang Kawi, Malaysia


Koh lipe


Dem här två ställerna är inbokade i våran kalender den 18 februari till den 7 mars, men där nere bestämmer vi också om vi ska åka någon mer stans, jag längtar som in i fucking helevetet!!
/Jennifer

HERRE MIN SKAPAR, UTOMLANDS BABE!

JAG SKA TIL MALAYSIA/ THAILAND DEN 18 fFEBRUARI TILL DEN 7 MARS, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!! HERRE MIN SKAPARE, FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!
JAG ÄR FÖR GLAAAAAAAAAAAAD

/ JENNIFER

Chacha. Det går inte att blogga från iphon...

Chacha. Det går inte att blogga från iphone så man måste sms-blogga. Så jävla drygt! Menmen är i skolan och har rast. Tråkigt som vanligt. Nu ska jag sätta mig och blogga. /miccan


ko <3

TJA.
Skit dag. Först försover man sig och stressar som fan till skolan. Kommer försent. Sen har massa tråkiga lektioner. Är mobbad. Och sen skolan slut. Skit kallt ute. Går hem. Stressar och packar gympakläder. Åker till Arninge och köper skidor mm. Sen stress till bussen. Åker med den i typ tusen år. Sen kommer fram till Norrtälje. Skit kallt. Går till Roslags. Är typ 1 timma försen till träning. Sen stressa med att byta om. Sen träna. Och sen tar batteriet slut i mobilen. Sen gå till bussen. Skit kallt. Vänta på bussen tusen år. Åka buss. Sen hem. Hopp in i duschen. Slänga i sig middag. Sen sitta här. Och snackar i skype. DET VAR MIN FUCKING DAG!

Höhö. /Miccan.


Saknar mina vänner, Mina RIKTIGA vänner <3

Träningsnarkomanen här !



Heeeeeeeeeeeeey, träningsnarkomanen här! Hemma från en hel galen skoldag med en kär vän Kajsa!
Jag älskar den bruden mkt, väldigt mkt! Jag skulle inte klara mig utan henne!
Imorgon ska vi till sthlm med klassen, kul! Vet inte när jag kommer hem i alla fall, jag o kajsa kanske ska
gå på bio, hihihihihi!
Hade pippilottafläter idag i skolan och en randig "magtröja" och ett vitt linne under samt ett par ljusblåa jeans!
Nej nu ska jag tagga inför träning! Tjofräs!
/Jen

natti

Ont i huvudet och det har jag även haft hela dagen. har vart på konfa också och sen åt jag pizza med Kajsa och fick lite skrattattacker. Sen blev det skutan med ännu mera skratt. Det var ett tag sen man hade så jävla roligt. Satt och grät för att jag skratta så mycket och fick ont i magen. haha underbart.

GODNATT! / Miccan

Webspicture





Tjabatjena!

6 riktigt snygga webb bilder, ovanför! eller? *host*
Ni ser en liten del av mitt rum där faktiskt, mamma möblerade om det i söndags! Det var för fult innan
tydligen! Jag letar efter bilder på mitt rum som jag tagit men jag hittar dem ingen stans! För mkt bilder,
ja!
Dem tre sista bilderna visar också att jag plåstarde om mitt finger för det började blöda, blääää..
Och dem två sista visar mitt super nya och super snygga skal *blingbling* till min teleflon! Det ska komma
4 till som mamma beställde! Tack!
Är på blogghumör, hoppas det fortsätter under kvällen, imorgon är det träning! Längtar gal1 mkt!
träningshumör, toppen!

Ha det så länge!
/Jennifer

two princess

Just nu sitter jag och snackar skype. Har sjukt ont i huvudet och är as trött. Somna vid 5 imorse. Alltså 2 timmars sömn. Och natten innan det dygna jag. Fan vad bra jag är. Not. Måste sova! Men träningen idag gick väl helt okej hade bara sjukt ont i knäna och typ överallt. Nej godnatt på er. Snart iallafall.
/Miccan

haha, på lovet när Jennifer sov hos mig. Hon tar bort sitt smink. Höhö.

ey fyfan!!!!

Jag just nu!

Sitter och käkar vindruvor och sörger denne dag. Den har vart hemsk. Hatar tisdagar. Förutom träningen på kvällen. Första skoldagen idag, ey fyfan! Usch, jag vill aldrig mera tillbaka.

Miccan

Helgen i ett rörigt inlägg!

Blogg.se har buggat för mig hela dagen igår och idag, men äntligen kom jag in!
Igår så åkte jag och moa till olivia vid tolv tiden och satte på oss skidkläderna direkt och åkte till backen!
Mycket skratt delade vi med oss där i alla fall! Speciellt när vi fikade uppe i backen och åt mig eftersom jag är så grymt fokuserad! Hem kom vi efter fyra och satte oss och skratta och pratade, mycket mysigt!
Vi kallas oss för dem "tre muskitörerna", fint namn! Vi hade också en stor ångest, moa och jag var såhäääär nära på att åka pulka i kvisthamrabacken på kvällen, men olivia sa att det skulle kosta oss 5000 .- var!
Sen så höll vi på att dö dessutom på natten, vi trodde vi fick inbrott och alla var sååhäär nära på at döö!
Tack för helgen, det var super kul! Måste göras om snart!
Tack Olivia för kameratröjan jag fick, världs snygg! Vi lämnar helgen!

Har precis tagit en sväng till duschen och är nyduschad! Jag har ångest inför imorgon, skolan börjar!
jag blir verkligen ledsen! Buhuhuhuhuhhu!
Jag orkar inte med det! en hel termin tills sommarlov, not good!

Mamma har möblerat om i mitt rum och fixat det asbra! Skkkkeeet snyggt!

väldigt rörligt inlägg, fick bli så!

Ha det bra bloggläsare!

/ Jennifer


p.s alla mina bilder ligger på en hårdisk och jag orkar inte ta fram den!
pöss

p.s.2 jag är så otroligt glad, har varit det sen i fredags, men kan inte berätta! MOHHHAHAHA!!!!!!!!

HAHAHAHAHH


Såhär kul har jag just nu. Haha. Sitter och snackar i skype och tittar på existenz. Är sjukt hungrig och ska gå och käka. 

MIIIIIIIIIIICCAN

godnatt fanny!

Hej Fanny och alla andra läsare! 
Har snackat färdigt med Fanny och hon ska upp om tre timmar. Lycka till imorn med första skoldagen! haha ;) 

/Miccan

x4

Sitter för tillfället och snackar med Fanny i luren! Haha och hon som ska upp om fem timmar till skolan. Haha, stackare. Inte så mycket mer händer och fötter. Funderar på att städa rummet någon gång inatt när jag ändå inte har något att göra. Det ser ju förjävligt ut. Skulle städat till julafton men det blev ju aldrig av. Busigt. Nu ska jag titta lite på existenz och snacka vidare med Fanny.

/MICCAN




två fula tjockisar



Här sitter jag och fördriver tiden. Ska dygna inatt. Bara för att jag ska kunna gå och lägga mig tidigt imorn. Bra sätt att vända dygnet på. Hoppas att någon är vaken med mig. Det är ju ganska många som redan börjar skolan imorgon. Men vi börjar på tisdag. Soft. Idag har jag inte gjort något speciellt. Vart på konfa och lite sånt. Jag är ju konfa ledare. Nu ska jag äta middag. Det blev sent idag eftersom mamma jobba.
/Miccan

eleven

Gud vad skönt att sovit 11 timmar inatt. Det behövdes. Gick och la mig tidigt igår. Eller ja, tidigt.. de var vid 04.00 men de var tidigt för att bara jag. Nu sitter jag bara och chillar som vanligt. Nu ska jag klä på mig!

Miccan


från tjejmiddagen i fredags :)

ey yo

sitter här nu själv och tråkar. Har vart med lite folk nu på kvällen. Först så var jag med Kajsa och vi gick runt lite i Bergshamra. Eller ja ganska mycket. Sen så gick vi hem till Steffi och var med henne, Rappe, Alice och jag och Kajsa förstås. Sen skulle Kajsa hem så då gick jag också hem.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Puss Miccan


Nya gympasalen och skolan är nerklottrad också. det här en jäääätteliten del av allt.

hundra procent



Haha, fan vad kul jag har! 
/miccan

hejsvejs!

Hemkommen från jobbet, det var riktigt kul! Ska över till grannarna, inget att skriva! Hejsvejs!
/jennifer

volvo

Hej bloggen!
Kom precis ur duschen. Mitt hår luktade volvo så var tvungen att duscha på dirren när jag vakna. Haha! Just nu sitter jag och dricker mjölk som vanligt. Ställde mig på vågen idag också. Jag trodde ju att jag skulle ha gått upp massor av kilon nu på jullovet när man inte tränar och bara slöar. Men jag hade inte det. Tvärtom. Så jag är fett nöjd. Nu sitter jag och spammar sönder Kajsa på sms. Roligt de. Haha.

Miccan


haha, muppar! :)

Å hej vare går!

Har precis kommit hem. Var ute och sladda med David, Cissi, Jompa, Jocke, Vickis, Jimmy. Mycket trevligt. Var borta i två timmar. Från bergshamra till issjö till riala till beateberg till finsta till riala till enviken till bergshamra till hem. Haha. Nu ska jag kolla på film som vanligt. 

Nu mår jag illa. Haha jag blir jättelätt åksjuk. Kan inte änns gunga på en vanlig gunga. Och på gröna lund är åksjuketablett ett måste!

/Miccan


Bra miccan.. Bra.

Bra miccan.. Bra.


snart färdig

Nu har jag bytt om och ska gå och sminka mig + platta håret. Vi hörs senare under kvällen!
Puss Miccan

Hej. Testar att mobilblogga!

Hej. Testar att mobilblogga!


Bowling,skidor. Ingen sport för mig inte?!

Hemkommen från en dag med mamma och syster i norrtälje för att ha spelat en "match" i bowling! Jag tror helt och hållet rännan är min bästavän när det handlar om denna sport, mamma vann överlägset och slog in en strike!
Riktigt trevligt, imorgon kommer jag ha en hel del träningsvärk i fingrarna och armen!
Imorgon ska jag också jobba, känns grymt!
Och söndag ska jag,olivia, moa vara, fyfarao vad kul! Vi ska åka i kvisthamrabacken, eller åka och åka man kan rulla också!
Jag tror ingen annan sport än gymnastik fungerar för mig, det är så grymt svårt!
En liten resume av helgen!
Ses senare, och förresten! GRATTIS BLOGGEN PÅ DIN 1 ÅRSDAG! / Jennifer

seg dag

hellu.
Har suttit i tre timmar och kollat på film som jag ladda ner. Seg men skön dag. Ikväll blir et tjejmiddag hemma hos Matilda i min klass med brudarna. Mys! Så nu ska jag väl hoppa in i duschen och fixa lite. Ska vara där om 2 timmar så jag kan ta det lugnt. Vet bara inte vad jag ska ha på mig. Men jag får väl hoppas att det löser sig. 

Miccan


Bilden är från när vi gick i 7an.

02.06 ?!?!



WTF?! min klocka på datan har stannat?!? Den har stått på 02.06 i en halvtimma nu. Har jag stannat i tiden eller vad är de frågan om ? Hoppas det. För jag är rätt så nöjd med min ålder. De här är mysko.

Miccan

GRATTIS BLOGGEN 1 år!


nyårsafton # 2 [fireworks]

När klockan slog 00.00 så gick vi ut på däck och kollade på dem sjukt snygga raketerna ut över slussen!

En av mina favoritbilder under helgen!

Greenandred

2x spiral

rötthål

Red firework
Silver firework!

2 bilder på syster och kusin i det färgglada yrvädret!

P!!!NK

Slussen!

Slutspurten!

HAPPY NEW YEAR BABE´S!


Canon eos 550D / FIREWORKS/ Fotade av mig [Jennifer] / Canon ef 50mm f/1.8

Vad tycker ni om bilderna?


Bilderna är copyright som i vanliga fall!


nyårsafton # 1

Mamma & Moster, leker fotomodeller
Lelle & Mormor, tyvärr oskarp bild!
Syster & Wilma ( Kusin) 2 riktigt snygga partyprissar!
Jag tar en massa ego pics!
I väntan på 12-slaget!
Lite bilder innan klockan slår 00.00! Alla galna fyrverkerikort, kommer i nästa del!
Håll utkik!
Canon eos 550D / Släkten har blivit photoshootad / Jag [jennifer] lekte papparazzi!

SÄLEN 23 JANUARI!

Bilder från förra året när vi var där.

Nu har vi bokat Sälen 23 Januari. Fatta hur skönt! Lämna detta ställe för några dagar. Kommer bli så skönt att komma bort från allt ett tag. Men kommer självklart sakna mina brudar! 

Miccan

sömnproblem?

Oh shit. Sov så jäkla dåligt inatt. Efter jag legat i flera timmar och hållt på med luren så försöker jag sova vid fem. Så tar det sjukt lång tid innan jag somnar. Och så vaknar jag flera gånger och ligger vaken jättelänge. Sen vaknar jag vid tre. Hela dagen bort soven. Illa. Nu har nyss duschat iallafall. Nu ska jag kolla film och bara ta det lugnt. 

Miccan


Mina brudar!

godnatt

Nej nu ska jag vända tillbaka på dygnet. Ska lägga mig i sängen nu och leka lite med mobilen och sen ta och sova.
Natti ! / miccan


Bilder från idag när jag och Kajsa var på donken! :)

purple


Köpte ett sånt här till iphonen idag fast det var mörklila istället för rosa :D
/Miccan

jag är kär

äääääälskade iphone!! har aldrig vart lyckligare :')

Chacha! Vakna vid tolv och sprang direkt till min Iphone. Hihi. Sen så åkte jag och Kajsa till Norrtälje och så köpte jag ett skal till min iphonen. Sen åt vi på donken, såklart! Sen åkte vi till jysk för hon skulle köpa möbler med hennes mamma. Sen gick vi till bussen och åkte hem. Då gick vi till skutan och umgicks med trevligt folk. Eller ja, jag umgicks med min iphone. Haha. Har inte lagt den i fickan en enda gång. Haha, beroende? 

Miccan

moneymoneymoney!

När min plånbok har fått lite money i sig så ska jag införskaffa mig ett bra batterigrepp till min kamera!
Och det som är bra med det hela är att jag kommer få pengar vilken dag som helst. Jennifer goes Happy!
Längtar! / Jen

tjena, ebba och olivia!

OLIVIA OCH EBBA KOM HEM IGÅR, HUR NAJS?!

saknade dem väldigt mkt!



denna snubbe är bra på.. ALLT!


galen?

KOLLA IN DET HÄR !!! Helt jävla GALEN!! SJUUUKT DUKTIG!



HAHA NAJS !



HAHAHAHHA !!

Men funderar på att ha som mål att gå och lägga mig tidigt idag. Får se om jag pallar ;)

IPHONE 4 !!!!!!!

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !! :D
Pappa kom hem med en Iphone 4 till mig idag. Har jag inte världens bästa pappa? :) 
Men kan inte använda den förns imorn för då ska vi aktivera mitt SIM-kort. Så har ingen mobil tills dess. Så jag känner mig så jävla ensam och naken. Letar efter mobilen hela tiden tills jag kommer på att jag inte har någon. Sen efter någon minut gör jag samma grej igen. Haha jag kanske borde vara utan mobil istället för att skaffa en ny? ;)
/miccan

ÄLSKA ! ♥

VIDEOBLOGG!



Vi just nu! ;)

GODNATT BLOGGEN!



Nu ska vi kolla på "Andra Avenyn" sen blir de sängen. PYSS MSJE

FANNY WALLBERG



Och sjäääälvklart ska vi tillägna ett inlägg till älskade Fanny också :)
Bara för att hon är STÖRST, BÄST & VACKRAST :D ♥


DU ÄR.....

DU ÄR BÄST JASSEMINO! :)
/ MSJE

HALEBOP!

HAHAHHAHA !! Kolla på MSJE's parodi på en halebop-reklam! ;)


hemkommen

Nu har vi vart i Norrtälje och frysit sönder. Fixa ett nytt uttöjningssmycke till mej som var tjockare och köpte rulltårta. Fett med gött ! Så vi har ätit upp halva den. De satt fint de. Nu sitter vi med varsin data och värmer oss. Ikväll ska vi sitta och lana och det blir självklart videoinlägg och KANSKE ny design. 

PUSS MICCAN


Kajsa är den braiga fotografen! ;)

funderar på något sånt här?


inte så långt kvar.. eller?

194 dagar kvar till min födelsedag!
/miccan

en jävla massa folk

Hej
Sitter och smsar och snackar med folk på msn. Najs de. Kan berätta lite om min dag.
Jag vakna och var sjukt trött. Satte mig vid datan. Sen gick jag och klädde på mig och fixa. Sen fota jag lite som ni såg i några inlägg under. Sen så har jag träffat massa folk. Kajsa, Olivia, Jocke, Jompa, Jonte, Fille, Wille, David, Joseph, Mattiz, Madde, Alice, Johanna, Carolina, Josefin, Hannes, Rappe, Andreas. Tror de var alla. Träffa inte alla samtidigt. Men iallafall det var min dag.

Miccan


Kajsa och Olivia ♥ Love to u

2010s personer.

2010 personer.


Personen som funnits där mest för mig:
Mikaela Besteven Sjöman
Personen som inspirerat mig mest: Dem som varit säg själva
Personen som hjälpt mig att glömma onödigheter: Miccan babe
Personen som jag längtat efter mest: Miccan & "han"
Personen som jag aldrig släpper: besteven och "han"
/Jen

bara i dig har min själ sin ro.


Kamera: Nikon D5000 | Framför kameran: Jag (Miccan) | Bakom kameran: Ingen (fjärrutlösare) 

just nu håller jag på att testa min fjärrutlösare. Grymt! Här över har ni en bild.

trötter

Fysatan vad jag är trött. Och det har jag vart exekt hela lovet. Har inte sovit ut en enda dag. Jag går och lägger mig så sent och då vill jag inte sova bort hela dagen så måste sätta alarm. Och jag har vänt hela dygnet så kan ju inte sova tidigt heller. Jag är lixom fortfarande pigg 05.00 . hur normalt?!? 

Nog om det. Gör inget speciellt just nu och har inte gjort något speciellt heller. Ska softa ett tag till och sen hitta på något.

Miccan 


no comments...

Jennifer Eriksson.

Kamera: Canon eos 550D / Bakom kamera: -ingen- /Framör kamera: Jag med en Fjärrutlösare!

årets som gått- 2010


Januari
Bloggen startades den 7:de och jag och miccan gjorde videobloggar stup i kvarten!
Var mycket med den bruden också!
Sen så åkte jag för första gången skidor med 2 fina tjejer, Ebba och Olivia. -Jag rullade ner-


Februari

Min pappa fyllde år! Åkte som sagt Galaxy båten då!
Tog hål i näsan gjorde jag, och tog massor med egobilder på mig själv!
Mars


I mars månad tog jag MASSOR av vatten bilder, det var det roligaste jag visste.
Var med miccan väldigt mycket.Kär blev jag också på Earth Hour!
April

Jag mixtrade mycket med ljuset på mina bilder jag tog också!
Slutet av den här månaden  åkte Vi på RM, det var jätte kul!
Maj

Jag fotade min söta lilla granne Agnes som blev socker söt på alla bilder!
Hade gymnastik uppvsning på marknadsafton och bilade ner dagen efter till Katrineholm med Olivia för att kolla på Rm som dem "stora" var med på. Åkte hem samma dag och kollade på Bio med dem!
Juni

Tog Naturbilder här och var, och för varje dag som gick blev det bara varmare och varmare och jag
tillbringade många dagar på stranden och i vattnet.

Juli

Den här månaden var nog den bästa tror jag!
Bästavän fyllde 15 år. Sista veckan innan Lägretveckan så var vi varenda dag, vi åkte moppe hela tiden, och var vid gunsjön på kvällarna. TA MIG TILLBAKA!!!!!!
Sista veckan åkte hela gymnastikgruppen till Karlskrona och köttade på som vanligt, jag utvecklades väldigt mycket under den här veckan och jag tyckte det var riktigt roligt!
Augusti

Familjen åkte ut med båten i en hel vecka, det var den hemskaste veckan i hela mitt liv!
På grund av att, bästavän var ledsen! Fucking skolan började också, hemskt! Började 8:an och skulle få
betyg.
September

Jag fyllde 14 år och fick mycket fina presenter! Bland annat mitt nya rum!
Min syster ställde samt upp på att vara "modell" ! Helt okej bilder blev det! Hösten kom allt närmare också.
Jag började också att fundera på att köpa en kamera. Men det blev aldrig av.


Oktober
Jag gjorde om mitt rum den här månaden och jag blev riktigt nöjd måste jag säga!
Köpte också min nyvarande kamera som jag älskar stort! Jag fotade i princip varje dag här!
Moa & Olivia Sov hos mig en kväll och det var riktigt kul, en kväll man aldrig glömmer. ASGARV.

November

Snön kom hastigt och jag fotade väldigt mycket! Vi åkte på gymnastik tävling på RC 3, det var kul men
ändå skratt retande. Den här månaden blev det första advent och jag väntade med spänning på att det
skulle bli December för att se hur julkalendern var bra.
December

Sista månaden på 2010 var det bara stress men grymt roligt. Jag var med Olivia & Moa och vad hade
såklart lika kul som vanligt. Hade juluppvisning också, teaterapa som jag är! Köpte julklappar här och där.
Kollade på julkalendern varje dag och den var riktigt kul, måste jag säga!
Mina betyg var toppen och mina julklappar med som jag fick på julafton. På nyår åkte jag kryssningsbåt
och fotade gärnet.
2010´s sammanfattning.
NAJS YEAR! / Jen

Tårta & snack

Nu är jag hemma. Har vart hos Kajsa. Vi har vart med Olivia också. Fast hon åkte hem ganska tidigt. Men Kajsa och jag blev sugna på tårta så David skjutsade oss till Norrtälje vid 23 och så köpte vi en daimtårta på statoil. Sen åkte vi runt runt i Norrtälje och Görla och sladda. Sen hem och käka tårta.
Sen satt jag och Kajsa i fyra timmar och bara snacka. Så jävla skönt. För vi båda har vart med om samma saker och det är bara så skönt att snacka om de. Sen bestämde vi ett nyårslöfte också. Det ska vi kämpa för.
Nu sitter jag och snackar i telefonen. Och läser bloggar. Sjukt trött och ska sova snart.

/miccan



1 januari.

Hemma från båten nu, det var riktigt kul måste jag säga! Fick riktigt snygga bilder på fyrverkerierna.
Första Januari idag också, det är mysigt! 6 dagar tills bloggen fyller 1 år!
förlåt, men jag är inte på bra humör! Jag känner mig ensam, ledsen och jag vet inte varför.
Eller jag vet varför, men vet inte vad jag ska göra, dem senaste månaderna har varit ensamt..
Ni har nog inte märkt det, men jag visar det inte..
jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara gråta och skrika tills någon förstår mig..
/jen

chillarN

Godmorgon bloggen.
Gick och la mig vid sex inatt/morgonen och sov tills kvart i två. Skönt. Låg och snacka i telen med *hemlig* så det blev ganska sent. Hitills idag har jag bara hunnit att skotta ut till mitt rum. Inget mera. Men det är så det ska va, bara chill! Tio dagar tills skolan börjar ingen :(
/Miccan


Någon grej från bdb :P

GOTT NYTT ÅR !



Haha snygg bild. Orkade inte lägga ner tid.

Nu sitter jag iallafall förskyld och hostig i mitt rum med huvudvärk. Mår ju inte toppen direkt. 2011 startar bra. Har iallafall vart med Olivia och Kajsa hela kvällen. Vi gjorde inget speciellt. Var i Bergshamra, åkte hem till Hannes ett tag också. Kajsa fick min nyårspuss iallafall. Woho. Fett stolt att jag fick hennes! ;)
Nu ska jag ladda ner en film och softa.

Puss /Miccan


två bilder från kvällen!