hur vi bor ?!

HejHej bloggen, Jag sitter på jasmines dator just nu för att den hade otroligt sköna knappar.
Prata precis med mamma och linnea i telefonen, dem verkar ha det bra i stockholm. Jag kanske ska berätta hur vi bor, vi bor på ett mysigt botell några meter ifrån hallen, vi är ensama den här veckan som har hallen så vi har den helt själv och tänk det är 200000 redskap, hur nice?! Precis brevid vårat "hem" så ligger BODA BORG, ett äventyrs "hus" skulle man kunna kalla det , eller till och med "Fångarna på fortet" haha.
Duscharna och omklädningsrummen är mycket bra, jag och kajsa.e duschade läängst av alla för vi stod och cp:ade oss, och då menar jag verkligen det.. haha, det var askul.
Klockan 22.00 ska det vara tyst på botellet men tror du att det kommer vara tyst i det rummet jag sover i eller? haha, jag är i pratrummet kallas det.. Imorgon frukost vid 08.00 träning vid 09.00 jag tänker gå upp 5 minuter innan frukosten och gå i pyjamas till matsalen som är 1 meter ifrån vårat rum.
nu väldigt långt inlägg men nu vet ni i alla fall hur det är lite granna och hur mysigt vi har det.
VIÄRNOGDENBÄSTAFERENINGEN !!! (??)
puss jennifer
fulaste bilden ever..

träning!

Hejhej! nu ska vi byta om och dra på träning! as najs. puss miccan



karlskrona !

Heeeeeeeei, vi har anlänt till karlskrona nu ! det är urmyysigt verkligen !
Vi bor granne med Boda Borg och Gymnastik hallen. fyfan.. jag vill träna  NUUU !!
aja, jag skulle bara säga att vi är framme, nu måste jag fortsätta, puss Jennifer

KARLSKRONA !!

HeejHeej ! Jag och miccan och resten av hela gympagruppen är påväg ner till karlskrona, det kommer bliiiii bääst ! Båda jag och miccan har med oss datorn så det kommer bli uppdatering, mohahahah ! ingen kommer får låna ! hhahaha. aja, men vi ska försöka få i oss mat innan vi typ dör av att vi mår illa..
puss / MSJE MICCAN HÄLSAR !


King cool

King cool , i know !
Godkväll. Har precis tagit en skön dusch och fönat håret. Nu ska jag packa klart. Snacka om att fixa allt i sista sekund. Sen ska jag hinna med att sova också. Det får jag inte glömma. Ska upp om 7,5 timma skulle jag tro. För vi ska hämta upp Jennifer klockan halv 9 imorn. Har ont i halsen, inte bra. Vad ska jag göra? Inget hjälper lixom. Fan får panik. Nej nu måste jag verkligen packa klart. 

c-ya 2morrow /m.s

I can be

Hejhopp!
Har lust att skriva på bloggen hela tiden. Men har lixom inget att skriva om eftersom jag bara suttit vid datan sen jag kom hem från Jennifer. Men iallafall så kom mamma hem med 2 trosor och två bhar och en jeans jacka till mej. Jättefint, taaack mami!
Juste, måste hoppa in i duschen också. Oj nu blev det galet bråttom. För efter det måste jag föna håret och packa klart också.
Det här är inte bra, jag blir stressad väldigt lätt. Har massa att göra. Måste proppa mobilen med musik också. Klockan tickar och jag måste dra, ciaaaaaao!

funkar inte att ladda upp bild. Men vi får se om detta inlägget blir det sista för idag. Annars hörs vi imorn!

love mikaela

Our own way

Ignorera mitt super stökiga rum. Ojnej. På tal om mitt ostädade rum så måste jag städa det innan jag drar på läger! Fan. Ojoj, stressad jag blev. Har inte packat klart heller. När mamma kommer hem så får hon hjälpa mej. 

Just nu håller jag på att ladda ner musik och något program jag hitta. As nice. 

Ska iallafall äta middag nu, xoxo miccan

kort uppdatering

Hejhej ! jag jennifer håller på att packa men det går sådär, jag tycker väskan känns förliten men saksamma.
Jag måste stänga av datan för att jag ska göra en *hemlig sak* så när jag har väll tillgång till någon data så tar jag chansen och uppdaterar.. ha det bra ! vi ses snart igen ! haha.
Love Jennipher ♥
im happy ! :D

Jennifer är söt

Bild från ett skol-projekt vi gjorde någon gång. Saknar mitt hår, det var innan jag klippte av hur mycket som helst i början av året. 

Hallå!
Jennifer håller på och packar för fulla muggar och jag sitter här och redigerar lite bilder. Ska snart åka hem och packa också. Imorn åker vi och jag har gjort absolut ingenting. Men de är så jag är , fixar allt i sista sekund. Speciellt när det gäller skolarbeten. På tal om skolan så börjar vi faktiskt snart igen. Den 17e. Inte långt kvar. Fyfan. Nog talat om skolan! När jag kommer hem måste jag dricka lite hostmedicin och vila så jag inte blir sjuk lagom till lägret. Jag har ju vart små sjuk ett bra tag nu. Jag har typ vart lite sjuk sen i Februari tror jag. Blir aldrig helt frisk. Trött jag blir på det. Nu har jag ont i huvudet, hostig, förskyld och konstig i halsen. Kanske bäst att ringa doktorn. Nej, han är dum. Föresten så ska jag köpa en tandställning. Måste säga det till mamma och pappa när jag kommer hem. Tandläkarn vill inte ge mej någon, så då måste man köpa en själv. Dem tycker att jag har för lite fel, men det tycker definitivt inte jag! 
Känner att jag börjar bli lite rörig och snackar om onödiga grejer, så bäst jag slutar nu.
HEJDÅ ! / MIKAELA SJÖMAN

Godmorgon...

underbara läsare!
Vi vakna för typ en timma sen. Sen dess har vi suttit här i soffan med en varsin data och fixat med Jennifers kamera som de hände något med. Men tillslut så funka det äntligen. Nu ska vi äta frukost. As hungriga!
/ miccan
jag och saknade Renée. rest in peace.. ♥

PACKLISTA




Haha, här har ni våran packlista.
Nu på kvällen åkte vi till Hellströmarna igen. Trevligt trevligt. Mycket moppeåkande fram och tillbaka. Men det är skoj!
Vi har påbörjat en design som är nästan helt klar. Och vi hoppas att vi hinner sätta in den innan vi drar på läger. Nu är det faktiskt imorn vi ska på läger för klockan är över 00.00. treeevlans!!
Nu ska vi stänga av datan.

Puss/ MSJE

Hellströmarna

tjo bloggen!
just nu befinner sej jag och jennifer oss hemma hos hellströmarna.
Innan har vi vart på bergshamras pizzeria och käkat med martin, albin, fredrik. mycket trevligt.
Dem är också här nu. Jossan och andreas har låst in sej på andreas rum, så dem går det inte att hälsa på.
aja, kyss / MSJE

ÄLSKLING

vännen och jag ♥

Godmorgon

Pigg som tuppen, eller inte. Haha. Jag och jennifer gick upp nyss. Idag ska det bli spöregn. Suck på det. Vi vill ha sol! Vi vet inte vad vi ska göra idag utom att Jennifer ska klippa sej hos Denice som jag klippte mej hos. Najs som fan.
picture from midsommar

Anmälning !

(Bilden är sparat fel, det är därför bruset i bilden.skitsamma.)
Information:
Som ni ser på den brusiga bilden så är det en fototävling. Ni får ta precis vilken bild ni vill t.ex. på in söta lilla hund, eller en otroligt vacker blomma eller så kanske du har knäppt ett kort på din kompis och det blivit superbra!
I sånnafall kan väll anmäla er till våran tävling här på bloggen.
Efter vi har fått in några bilder så avslutar vi tävlingen och så plockar vi ut dem 12 bästa sen är det eran tur att bestämma.
Anmälning:
Anmäl dig idag den 29 juli fram till den 9 augusti så får u vara med och kanske bli finalist.
Regler:
1. Du får anmäla en bild
2. Efter vi har plockat ut får du lägga 2 röster på vilka du vill
3. Om du vill vara med så lägger du upp ett inlägg med den bild du vill ha och sen så skriver du varför du just        skulle vinna och så skriver du att det är vi som har den.
4.Skriv sedan en kommentar att u har lagt upp en bild på din blogg.
HA SÅ KUL ATT VÄLJA UT BILDER, DET ÄR SVÅRT  !

jag har det bra idag ELLER INTEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vi just nu o detta ögonblick! *BLINK*
Föresten så har jag alltid velat ha den här frissan typ. Och nu tänker ni: men varför klipper hon inte så då. Men då säger jag såhär: BARA FÖR ATT JAG FÅR FUCKING LOCKIGT HÅR KAN JAG INTE GÖRA NÅGONTING MED DET!! JAG VILL EGENTLIGEN HA KORTARE HÅR MEN DÅ SKULLE JAG FÅ AFFRO!!!!!!!! AAAAAAAAAH GAAAAAAAAAALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
/MIKAELA SJÖMAN

FIRRE

Tjoho!
Jag och Jennifer gjorde ett hastigt beslut om att jag ska sova här hos henne. Så vi tog moppen hem till mej och hämta grejer. Påvägen mötte vi hannes, olivia, kajsa, alice. Så vi snacka lite med dem. Sen packa vi och åkte till jennifer igen, halvvägs börja det små regna sen precis när vi kommer hem börja det spöregna och blixtra. Snacka om tur! Men nu sitter vi här med varsin data och har skoj. Snart blir det pop corn! KYSSHEJ / MICCAN

fett gla..

!
PEACE !!!!!!!!!!!!
woho, jag ska klippa mig snart ! Min fina granne Denise ska klippa mig.. Jag ska klippa ny frisyr, det är fett scary. haha. men jag är modig nog att jag vågart. Jag lägger ut sen hur det blev.
jag är fett gla, för jag ska klippa mig, det är sjukt kul! hejhopp! mohoho, jag är cp.
-
Jobbade idag från 11-15 sen kom mamma och hämtade mig sen drog vi in till Norrtälje och shoppade till Karlskrona.
Det blev en ny resväska, ett linne, 2 t-shirt's, Boken " Så långe vi Båda andas " och en kalender !
Det  var det jag shoppade idag, jag kanske tar en tripp till innan vi drar på Lördag.
Planerar lite med josefin om hur vi ska göra med våran grupp vi ska ha i höst, jag är verkligen spänd för det.
Men tänkte kolla lite annat nu, puss Jennifer.

Hello Kitty!

- haha, två bilder från i förrgår. Jag hade ett örhänge i närpiercingen och Jennifer hello kitty som näsa!

Hej på er!
Kom hem från Norrtälje för typ 40 minuter sen kanske. Fick skjuts av en tant från macken så jag slapp gå hem. Haha, jag vet att man inte ska åka med främlingar men hon verkade helt ofarlig.
Fick ett jättefint linne och ett armband av Mathilda som födelsedagspresent. Tack så mycket älskling!
Nu ska jag äta något. As hungrig.
puss miccan

Mathilda

Ska vara med bruden till vänster idag. Snacka om att hon är saknad.
Vi ska åka in till Norrtälje vid 13 tiden, så ska vi gå runt där i lite affärer och så. mysigt.
nu måste jag verkligen börja fixa i ordning mej. har bara suttit här hela morgonen.
/miccan

don't dream your life , live your dream

© Mikaela Sjöman

Here we go again



Vet ni hur taggad jag blir på att blogga när jag läser andras bloggar eller? Tills jag upptäcker att jag inte vet vad jag ska blogga om. Haha! 

Har iallafall haft en skit mysig dag med Jennifer. Vi har ätit, badat, åkt moppe som faaaan!
Har klippt mej också. Bara topparna. Men det blev bra! Tack Denice!
Nu på kvällen åkte vi till gunsjön (bilden där uppe) och bada med Martin, Fredrik. Trevligt värre!
Men nu håller jag på att bli sjuk typ. Hosta, hals, förkyld. Inte bra till lägret nästa vecka...

Juste, vi åker ju på gympaläger på lördag. Vi ska bo på ett botell, haha, har aldrg hört ordet förut. Men det hette så. Och där finns det fritt internet. Wohoo, jag tänker nog ta med mej datan om det inte blir för krångligt. Bra va? :D

en till grej, jag har ju massa pengar sen jag fyllde år och har aldrig vetat vad jag ska köpa. Men nu tror jag att jag har bestämt mej, det blir en mobil. Jag har ju en sony ericsson vivaz nu. Men jag har tröttnat på den totalt. Haha, har haft den typ 1 månad och nån vecka. Men endå. Jag vill ha en ny!

nu ska jag ladda ner musik. busigt. pusshejj miccan ♥

momomomo

Heeeeej bloggish ! jag och miccan ska dra någonstans i think.
vi ses

sho bre!!!

Haha, vi just nu!

Jennifer håller på och packar badkläder sen åker vi iväg med min moppe. Woooho!
Jag och mamma lämnade in moppen på verkstan imorse så dem bytte fram och bak hjulet. Najs!
Efter det åkte jag till Jennifer. Sen hämta vi min moppe när den var klar och så käka vi på macken. Gött!
Och nu har vi åkt runt lite på moppen och nu bär det av till gunsjön. Kul!
Hejdå alla där ute / miccan & jentan. Puss!

ni är efterlängtade !

Hääääääj mina efterlängtade läsare ♥
Jag kan börja med att säga att jag kom hem i Lördags kväll/natt, vi fixade rent husbilen och packade upp allting vi tagit med igår alltså. Jag har tagit fina och fula bilder och dem kommer upp i nästa inlägg troligtvis.
Idag kommer miccan hit askul, jag har saknat en pricken oändligt mycket. Hon ska försöka komma hit till 11 halv 12 så jag hoppas hon är vaken. Vi ska försöka blogga så mkt det går.
Puss Jennifer
Mikaela, du är värd mer än något annat.

I love you more than I have ever found a way to say to you


And where was I before the day
That I first saw your lovely face?
Now I see it everyday
And I know
That I am
I am
I am
The luckiest
And where was I before the day
That I first saw your lovely face?
Now I see it everyday
And I know

That I am
I am
I am
The luckiest

katrineholm 22-25 juli

And where was I before the day
That I first saw your lovely face?
Now I see it everyday
And I know
That I am
I am
I am
The luckiest
det får räcka med bilder sålänge! 

/miccan

home sweet home

Efter fyra timmars bilresa så är jag hemma! Men dem fyra timmarna gick fort när vi körde massa super kuliga lekar i bilen. Håller på och importerar alla miljontals bilder som togs under helgen. Så dem kommer i ett inlägg senare. Jag har iallafall haft jätte mysigt. Men synd bara att det blev dåligt regn. Det har vart molnigt hela tiden och så har det regnat lite då och då också. Men vi hade de bra ändå. Nu är jag as trött och det ska bli skönt att få sova i min egna säng. Nu ska jag läsa lite bloggar och så!
puss miccan

Hejdå Bergshamra, Hej Katrineholm!!

© Mikaela Sjöman

Kom precis ut ur duschen och nu ska jag göra det sista innan vi åker. Är skit stressad. Har ändå ganska god tid på mej men jag blir as lätt stressad. Men vad gör man inte för alla underbara bloggläsare. Jag är en ängel, jag vet! Kommer hem på söndag igen. Så vi ses då. Ha det så bra sålänge.
puss och kram / miccan ♥

Watersplasch

© Mikaela Sjöman
Fyra bilder som togs förra veckan skulle jag tro.
Jag måste passa på och ladda upp bilder medans det funkar! ;)

mobilbilder

jennifer & miccan, ett tag sen. saknar dig!!

martin & miccan. i skolan

anton, ida & miccan. på grönan

matti & miccan. på konfaträff

jesper, jossan & andreas. pusskalas

min moppe, med zorro i.
min moppe, wohooo mikaela
jossan & andreas
älskling
martin & andreas. gunsjön
andreas & martin. gunsjön
miccan. by nicole
miccan. midsommar

farlig jag ser ut eller?

det var lite blandade mobilbilder som jag ladda in i datan nyss. puss miccan

Waka waka

© mikaela sjöman

shululu! Fasiken vad varmt det är. Och jag har inte vart ute någonting idag förutom när jag åkte till macken och köpte olja till moppen. Det gick väl som det gick när jag skulle hälla i det i moppen. Har tråkigt, Ingen är hemma och ingen har tid att bada med mej. Någon frivillig?! kontakta mej genast! håller på och tvättar kläder (ALLDELES SJÄLV!!! :O) tills imorn. Då jag åker till Katrineholm. Mamma försökte förklara hur man tvätta på telefonen. Det gick väl som det gick de med.
Saknar Jennifer !! KOM HEEEEM ! 

puss mikaela ♥

I DIIIIID IT F*CKERS !!

Ska börja med ursäkta rubriken!

MEN IALLAFALL SÅ KLARA JAG MOPPE TEORIPROVET IDAG! (det blir igår eftersom klockan är över 00.00!!) MAN BEHÖVDE 52 FÖR ATT BLI GODKÄND OCH JAG FICK 59 AV 65. SÅ JAG ÄR MEGA NÖJD!



Nu kan jag berätta om vad som händer nu. Lyssnar sönder min spotify och känner mej ensam. Är ju ensam hemma. Och katterna är ute någonstans. Så jag är totally ensam.
När jag hade gjort provet och allt och kommit hem så åkte jag runt med moppen lite. Åkte till macken och tanka den. Ja.. det gick väl som det gick. Men det var bra för att vara första gången. 
Nu ska jag på katt-jakt. Dem gör ju lite sällskap iallafall.
kyss miccan


bild från skolavslutningen. svartvitt/färg.

TUMMEN UPP PÅ DAGEN !

OJOJOJ!

ojojoj. snart ska jag åka till trafikverket och göra provet. känns inte som att jag kommer klara det. Men det räknar jag inte med heller. Det får gå som det går helt enkelt. men ni får ha en bra dag, så ska jag göra mitt bästa! puss miccan

approved

Heeej kära dagbok. Haha. sitter just nu hemma hos mina kusiner i Riala. Vårat internet funkade inte hemma och jag behöver plugga moppeteori. Imorn klockan 15.00 ska jag göra provet i Stockholm! Önska mej lycka till. Gjorde ju uppkörningen idag. Blev godkänd! Jippi! Men det var ju inte direkt svårt. Var ju bara att åka runt lite i villaområden och trafik. Familjen har åkt ut på sjön. Så ensam blev jag hemma för jag kan inte åka med eftersom jag ska göra prov imorn. Sen på torsdag-söndag så hänger jag förhoppningsvis med till Jossans landställe i Katrineholm. Andreas och Martin hänger med också såklart. FUN LIKE A HELL !!! Nu måste jag plugga sönder. Får inte glömma att TAGGA TAGGA TAGGA också !
Kyss'miccan

bild på när jag öppnar presenter på konfirmationen. moster i hörnet och min kusin Lowe är med i bilden också.

öland

Vädret är skitfint här på ölands 5 stjärniga camping "köping" (; Vattnet är nog ett av det finaste och hur lång grunt som helst, mitt i vattnet finns det en pir med en bar på också och ett dansgolv. Jag ska fota ikväll och imorgon så får ni se, snart anländer Alva med familj också.
Själv är jag DJ under kvällen och spelar låtar från min Spotifylista in i mina Högtalare och min bas. Snart kommer väll grannarna och klagar men vem bryr sig ?
Eriksson

Hannah Montana !

Waka Waka mina sweet´s ! Jag väntar på att Miccan ska ringa mig och berätta hur det gick på hennes uppkörning hoppas hon blir godkänd och att hon imorgon klarar teoriprovet. Önska henne all lycka till.
Jag har aldrig tänkt på det med Hannah Montana är fett cool jag avgudar henne om jag tänker efter, jag tror hon är en av mina idoler efter Maria Montazami i alla fall. Vi kollade på Hannah Montana the movie påväg till öland vi har stannat för en matpause och en liten shoppingrunda i love that ! Jag återkommer när vi landat på öland men först ska vi över den sjukt långa bron får se om jag överlever då.
puss

jag är lik Hannah Montana jag vet  !


18 juli




Hejjjjjjj bloggen
! Vi kom fram igår vi 18.00 tiden till Västervik och ska ta oss till Öland imorgon där vi möter Alva och hennes familj. Grattis föresten ! Hon fyller år idag.. Vi bor på 5-stjärning camping ofcourse ;)
Jag och Wilma har hittat två riktigt snygga killar och vi tänker hota till där inatt, haha.
Päronen grillar nu så vi väntar på att bli serverade, lovely. Fotat har jag också iallafall så det kommer.
MICCAN HAR FÅTT EN SKITBALL MOPPE, MALMEN HERE WE COME ;)
p.s ska försöka blogga imorgon.
puss J

speedfighter 2

heeeeeeej =)
sitter just nu och äter glass hemma hos andreas . jossan är här också. ska snart hem. får min moppe i8dag också. det är en peugeot speedfighter 2, precis vad jag ville ha! morfar åkte och köpte den i sdmyg igår. världens bästa morfar. fick 1500 kronor av han också. tummen upp!!
ha en bra dag! puss miccan


bild lånad av google . men såhär ser den exakt ut!

15 ÅR IDAG !!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen säger jag bara ! så jag har väntat.. !! Lägger upp bilder på de jag har fått sen. Men funkar inte änns att ladda upp bilder föresten. Aja, har bakat en utsökt tårta idag. Snart ska den käkas upp av mej, martin, jossan och andreas. Hoppas dem är hungriga. NU SKA JAG HA EN UNDERBAR FÖDELSEDAG, PUSS MICCAN ♥

Öland here we come !

heeeeeeeeei bitches ! jag packar som en jävla getingstjärt, det ligger kläder och en massa elektroniksaker all over the floor.
Imorgon drar vi neråt landet för att möta på mina kusiner och alvas familj, men bara för att vi är ute och flänger i sverige så kommer det inte bli mindre uppdatering för det för miniinternet hänger med och min dator samt mina extrema Bas&Högtalare, kameran är i tryckt förvar hos mig så en massa bilder kommer också.
Vi ska vara på öland, det är så grymt mysigt där så det kommer bli grymma bilder förhoppningsvis.
Hemmos miccan igår var det jätte trevligt och hon hade fått hur mycket fint som helst efter det blev jag ännu mer på att det ska bli min födelsedag. Jag fyller år om 10 dagar och 2 månader ;)
men vi hörs senare, puss ! <3
vi fixar med designen också !

abow !

Heei bloggey, klockan är 20.40 och jag tycker det är varmt som satan. Jag har jobbat lite granna på brännan idag nere vid stranden, imorgon får jag träffa min alldelles underbara vän ms (;
Jag slaggar hos henne imorgon efter gympan jag kommer ju inte träffa henne på en vecka sen också.
Juste hon ska förhoppningsvis med mig och min familj ut med båten en vecka efter lägret och innan skolan, det glädjer mig mkt. Just nu sitter hon och kollar på bio, jag ska försöka att inte störa. Nu ska jag bara få min jobbiga syster att vilja bli fotad.
pusssy ! je

uppe med tuppen... eller inte.

Haha.. godmorgon! det märks att jag knappt sovit på hela lovet. Bara sovit hemma några få nätter och så. Men igår - idag har jag sovit tills nu. Rekord typ. 14,5 timmar. Har skitbråttom till jobbet. Men vi höres snart! Puss, ms ♥
jag älskar dej jennifer ♥

Du & Jag Mikaela, you and i ! <3


-sommarn 2009  Jennifer & Mikaela
-vintern 2010 Jennifer & Mikaela
-sommarn 2009 Mikaela
-Italien 2009 Du & Jag
-Tullinge truppcup 2010

ja det här är några bilder från några av våra underbara minnen. Jag tror vi har dem mest roligaste i hela världen.
vart fan har det här tagit vägen ?! snart inte sätt's på över 1 månad och det händer inget.
Det vi hade, alla dem stunder, alla dem fucking underbara minnen vi hade känns som det är inte finns där.Den saknaden jag har är obeskrivlig att inte få  träffa någon som jag älskar över något annat och veta att du inte står där. Du är den ända jag kan prata med dela allt jag har med, men inte nu.
Datorn kommer nog att gå sönder snart för att det rinner ner tårar från min kind när jag skriver det här.
Fyfan den här känslan är äcklig. Du sa att det skulle vara vi föralltid och jag önskar att det kan vara så också.
Att gråta sig tills sömns varje natt och vakna med att kudden är våt är läskigt.
Vart tog vi vägen, alla mina helger var uppbockade med den sötaste tjejen i hela världen, not now.
Alla undrade hur vi orkade vara med varandra så mkt, att vi va som syskon. nu istället undrar dem varför vi inte är med varandra. ;''(
När jag ser tillbaks blir jag glad inombords, allt det vi har gjort kommer alltid vara hos mig.
Sommaren 2010 ha varit den mest långsammaste sommarn i universum, vi sa att det skulle bli vår sommar, MSJE´s sommar och ingen skulle komma i mellan den. Just nu vill jag bara gräva ner mig i ett hål och vänta tills du kommer och gräver upp mig igen. Alla våra dagar är så underbara att jag får ett utbrott.
När du ser det här så måste jag prata med dig ensam för det här fungerar inte längre.
Mikaela Fanny Sjöman jag älskar dej över allt och alla, du är den ända riktiga bästavän jag kunnat litat på.
jagälskardejjagälskardej. den dagen du behöver prata står jag vid din sida.
JAG ÄLSKAR DEJ !

norrtälje här kommer jag ;)





Heihei, drar in till norrtälje nu för lite träning i denna otroliga värme. jag återkommer med ett inlägg när jag kommer hem. puss Jennifer

12 juli

dra åt helvete va varmt det är, har precis kommit upp från bryggan. Jag och Linnea hade tävling på bommarna, ju längre ut man kom ju mer sänktes den ner i vattnet. Jag och syster ska ner och fota sen troligtvis, hoppas den där lilla råttan kan slita sej från tven så att vi kommer någonstans.
pusshej J

Italien is the shiet !


flummiga Sofia,Moa, Ebba och jag ¦ foto ; Jag

Hei
, fyfan vad varmt det är men ändå ingen sol på himlen. Jag sitter i trosor och bikiniöverdel och dör snart i denna värme, jag vill åka ring efter båten. Jag har också städat rummet som en tok så det är ytterst fint samtidigt fick jag se hur mkt hår-hud produkter jag har det är mer en 100 st, jag är sinnessjuk skitsamma.
Har sett en massa bilder från Italien lägret också som våran tränare har klippt ihop, jag satt och grät för att jag saknar det så mkt asso, JAG VILL DIT IGEN JAG FÅR DAMP !!!!!
hejdå -.-

What if

Hallå,
Har precis vart och näckat i Gungsjön. Ytterst trevligt må jag säga! Klockan är över tolv så om 5 dagar fyller jag år. Hur najs !?!?!??!
Fan vad glad jag blir när jag tänker på det. Men annan grej är att jag ska göra mitt moppeteori prov på måndag, dax att börja öva lite mer om jag ska klara det här !!! Någon måste verkligen säga till mej på skarpen. Jag ska jobba imorn. Men inte så länge som tur är. Tror det är från 9-16. Jag kommer typ bara foto smycken som ska ut på hemsidan så det blir ju inte så tråkigt. Great. Nu blir det sängen bums! Hur ska jag annars orka jobba? 
kiss & hugs / miccan ♥

P!NK !

i like my hair !
Heei my lover, jag har verkligen träningsvärk i armarna till och med så är det jobbigt att skriva.
Jag har ju varit nere vid bryggan idag och åkt kneeboard och ring efter en av våra båtar, det var asnajs..
Gårkvällen var urtrevlig, det var verkligen skitkul jätte bra organiserat och god mat. Därför den inte så bra uppdatering för the both day's. kollar på något cp program.
seya, puss ♥

sommarmustasch

jag börjar gråta snart. funkar inte att ladda upp bilder och då är det inte kul att blogga. för jag hatar att läsa bloggar utan bilder. Så det blir inge kul utan. Bajs. Nej, jag är inte i kissochbajs åldern. Nu är jag med martin iallafall. Vet inte vad vi ska hitta på. Men det blir något antar jag. Hare gött! / mic

10 juni


Bild från nässlingen, photo by: Eriksson the master.

Hääääi Bruws & Boys !
Hahah, miccan är helt cp i huvudet ! hahaha, fyfan jag har inte fått en daglig dos av henne det får mig att känna mig cp, woho ! hahaha. Var hos grannen igår, Snälla Denise och Nicole fixade mitt hår mkt fint. Denise klippte mitt löshår perfekt, i love it !
Har också vart nere på stranden ett litet tag med Sofia & co ! Ska hoppa in i duchen nu, kanske kommer ett litet avskedsbrev sen.. hahah, ska ju på "fest" haha.
jagälskardejmiccan.

you give love a bad name



GODMORGON BLOGGEN! 

Käka nyss frukost. Martin är här. Idag har jag ingen jävla aning om vad som händer. Ja, inte så mycket att berätta förutom att Jossan förlora på Fia med knuff igår. HAHA. Jaja, vi höres. kiss miccan

escape me

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER !!!!!!!!!!!!!!

iallafall nu när jag har varoit borta har jag bland annat vart hos Nicoles farster landställe. Hade det mycket skoj! Kom hem igår och saknar henne redan. Fan vad jag älskar bruden!

Nu är jag med martin, jossan , andreas. Jag har precis duschat och nu sitter vi och lyssnar på musik. Snart blir det freeeeeeedags myyyyys !!!! GREAT

puus miccan ♥

fyfan vad kul !



Godmorgon mina ♥
Miccan verkar ha tappat bort lösenordet på något sätt, ja sånt händer.
Idag ska jag göra en sak i norrtälje, jag är jätte nervös. Jag har gjort det förut men nu ska jag göra det på ett annat ställe. Det är en hemlighet, mamma får inte veta! haha. Men ni får se ikväll, oh herregud ! jag är spänd som en slangbella. ehm?! Uppdaterar när jag har en data i närheten.
Puss Jennifer

torsdagkväll

Häääei bloggish !
Jag har inte så mkt att skriva faktiskt. Vad gör man en Torsdags kväll? Jag känner att jag vill åka någonstans men hur ska man ta sig dit liksom bah? haha.
Imorgon ska jag troligtvis till Malmen och steeka och bada, jag har faktiskt aldrig badat där för jag inte vågar det känns liksom som att det finns 100-tals med fiskar där men jag ska bekämpa min nördhet. haha.
kanske kan lägga in några bilder ikväll, jag vet inte.
men ha en skön kväll !
hejdå - Jennifer

stranden med faster

Jag sa ju att jag inte skulle sitta framför datan idag men vafan? klockan är tio över ett och jag ska snart begé mej ner till stranden med min faster, jag tror det är hennes första dopp i sverige faktiskt! Det ska bli kulkul, jag ska nog putta ner henne i vattnet.
Men vi hörs senare mina vänner.
Puss Jennifer


8 juli 2010





Godmorgon Sistah !
Sitter och snackar på msn men några coola personer.. Har också precis kollat lite i photoshop, det är skitkul !
Solen skiner och det gillas grymt kanske ska försöka ringa någon och kolla om vi kan åka till malmen eller jagvetvällinte frågaintemig. En sak vet jag och att jag inte ska sitta framför datan hela dan.
så hejssvejs lingongrejs.

Redigering

Hejfaen !
jag är aspigg jag har nyligen tagit ett bad nere vid mora badet !
Robert var jätte snäll han lärde mig en massa om photoshop och lite av kameran. Ett stort tack till honom.
Jag fick ju låna ett Ph av honom och jag håller på att mixtra med hela tiden typ det är askul ! glad idag.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra ): Jag tror jag kanske är med någon ! hoppas på det..
tänkte kolla hur det står i matchen !
Puss
jag ska kolla om jag kanske kan lägga ut några redigeringtips, skulle det vara något ? ♥

7 Juli, 10 dagar till min födelsedag!

Hej! Nu funkar det att ladda upp bilder så det firade jag med att visa er 4 sjukt snygga bilder på mej och Räkan!

Kolla på klockan nyss och såg att den var 14.00 ,jag tänke va ? för jag trodde det var kväll, HAHA ! Fail på mej. Snacka med mamma nyss och hon kommer hem snart och då kan hon skjutsa mej till Nicole, Underbart! Saknar bruden så in i helvete. Hon är på hennes landställe ganska nära här. Men vi får se när jag kommer hem igen. Det brukar inte bli som man tänkt sej. Men jag har packat allt nu och sitter och dricker Fanta Tropic och dunker musik, yeah! 

Designen är uppe nu också. Jennifer har gjort headern och jag har gjort resten. Vad säger ni? 

Kanske kommer upp ett till inlägg innan jag åker. Men om inte, puss miccan ♥

13.34

Tjänafaen !
Ska Dra snart till www.robertbjork.se ! kolla sidan en sjukt mkt fina foton !
Medans jag är borta får ni sitta och glo på denna bild.

HOLLAND-URUGUAY

1-1 står det jag hejar såklart på holland eftersom jag är 25 % holländare det ni ;)

skaka rumpa !

Fyfan vilken rolig natt asso. Vi tältade med Julia, Bella och Malla ! fyfan vad jag garva hela natten eftersom vi dygna och om en halvtimme har jag inte sovit på 36 timmar, jag är fett ball. Klockan 04.00 så gick vi upp och satte oss vi roslags för att vi trodde kanske att hallen var öppen men det var den inte så vi satt där och pratade.
Bilder kommer imorgon hoppas jag !
Imorgon ska jag nog bada kanske till klockan 13.00 för 14.00 så ska jag hem till min gamla dagmamma, hennes son är skitbra fotograf ;) Han ska hjälpa mig med photoshop med redigeringar och så ska jag få träffa två gudomligt söta tvilling-bebisar. Men vi hörs nog senare.
PussPuss
Designen håller på att fixas, miccan ska göra´t eftersom jag icke kan !


pussellipuss


just för tillfället är jag hemma hos denna man.  med räkan och martinmorning. Mycket trevligt. Vi åt glass nyss och nu vet jag inte vad som händer. vi ses en annan dag. bajbajs ! /ms

tälta !

Hejsan, förlåt för att våran blogg ser ut som fean!  men jag har inte ti just nu igentligen. Ska packa för att jag och miccan ska in till norrtan och tälta med julia&malla&Bella ! råånajs. så bloggen kommer inte vara så aktiv tror jag. men våra kameror hänger med i alla fall  !
PussEN J
Jag älskar dej syster !

hälgän!

bloggen bloggen blogge.. förlåt. men kan inte göra något åt saken, vårat internet är pajjko sajjko! jag börjar nästan gråta bara jag tänker på det! funkar fortfarande inte att ladda upp bilder heller.. suck !

kan berätta om min underbara helg med martin, jossan och andreas. Vi var hemma hos mej hela helgen eftersom jag var ensam hemma. skönt! inga föräldrar inga sysken, yeah! Vi har iallafall badat, badat, badat, käkat popcorn, schteeeekt, spelat spel, kollat på film, åkt moppe. haha, på tal om att åka moppe måste jag berätta om när vi gjorde det igår. Fredrik, Linus, Tim, JP kom hem till mej på mopparna och ville att vi skulle hänga med till donken i norrtälje. Så klockan kvart över 23 så börjar vi åka! när vi är halvvägs så går typ jossans moppe sönder. Den jag och hon åker på. Så vi åker in på kanten. Så fixar tim med moppen och efter ett tag så funkar den, men då åker vi hem igen. Haha en moppe fortsatte till donken men vi andra orka inte. Plus att vi var super mätta, haha ! Har haft en super mysig helg. Och nu ska jag kolla om vi har godis. Ikväll blir det kvälls/natt bad. Det gillas!  
kiss m ♥

hejdå så länge

Nu ska jag och olivia vara morsor i några timmar ! JAG ÄLSKAR ATT BESTÄMMA ! haha. men ska blogga så mkt jag hinner om inte barnen tagit över mig eller ngt ! *misstolka inte *
p.s jag vet inte vart miccan tagit vägen ?! jag har messat henne asmkt men svarar inte. varför ?
Puss Jennifer

skara sommarland !

haha, olivia förra sommarn ! ©
Hej bloggen  !
Jag är hemma från 3-dagars på Skara sommarland det var suveränt mysigt! mamma, linnea och jag var där med mina kusiner. Alla vi bodde i en stuga ganska nära parken, vattenlandet var det roligaste tycker i alla fall jag. Jag åkte allt förutom frittfall alltså på vattenlandet. Jag stekte i solen som feeean. Jag har blivit brun och lite röd eftersom jag aldrig använder solkräm typ. men det bryr jag mig inte om. Jag har fått färg i alla fall och det var lätt, bara att ligga och sola i några minuter jag gillar mitt "pigment". Vi träffade ju Sofia&Fridas familj och Moa&Max's familj det var asnice ! Idag ska jag vara barnvakt med Olivia Hatje min sötnos ! Jag kommer uppdatera mkt !
Ska gå puss J

in my head

MAMMA FIXADE MINA NAGLAR IDAG =) JAG HAR JOBBBAT OCKSÅ, TJÄNADE 509, INYETE DÅLIGT. OCH NIU PÅ KVÄLLEN HAER JAG VART OCH BAFDAYT MED MARTIN, JOSSAN OCH ANDREAS. AS VART MMT I VATTNET. VFICCK CYKLA, MEN JAHFG KOM DIT DFÖRE MOPPARRNA ÄNDÅ. HAHA. NU SKA JAG LÄSA LITE MOPPE TEORI. KYSS / MICCAN

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Kan bara inte sluta skratta när jag tänker på Jossan. Vi har haft en riktigt kul kväll! 
Fick så jäkla ont i magen av att skratta så mycket! Haha älskart!
Ska upp och jobba tidigt imorn , så nu blir det sängen för mej!
Btw, funkar fortfarande inte att ladda upp bilder. Men det konstiga är att det går för jennifer och alla andra. Men inte för mej..?
Aja, godnatt. /ms