deadline

Gaaah! Jag vet inte vad det är med blogg.se och ladda upp bilder. Det finkar bara inte!

Doktorn idag gick iallafall jättebra. Var där i cirka 5 minuter och dem hitta inget i halsen. Så det var bara att gå därifrån glad. Efter det gick jag på stan med mamma. En t-shirt blev det. Skulle byta storlek på en tunika också. Men det fanns ingen i XS. Får väl ha en förstor då. Sen gick jag och fika med mamma, mia och kusin. Mycket trevligt. Macka & negerboll blev det för de som vill anteckna. Nu sitter jag och dricker iskall mjölk. Kan det bli bättre? Ska ta och plugga lite moppe teori nu också. Ring om ni vill leka!
/miccan


Midsommar, Nässlingen # 1

'
Första fotona av våran mysiga misommar det kommer mer  !
Copyright på dem och dem är fotade av mig Jennifer

shopping

1. Bikitrosor från Kappahl         2.Bikiniöverdel från H&M                    3. Bh från Lindex
Bikinitrosorna har mamma precis fixat hon tog ut det fula snöret och ska sätta dit nitar istället 129.-
Bikiniöverdelen är jag riktigt nöjd med, det var meningen att jag skulle köpa en som ungefär som miccan har men jag blev förälskad i den här på H&M som tur tog jag den sista 129.-
Bh kommer från lindex och är riktigt snygg och det var super skön, 100.-

Det här köpte jag igår, jag ska iväg på en sak i några dagar så jag kommer att försöka att blogga ! ni får veta när jag kommer hem. Puss -Jennifer

CALLING OUT

Nada bild because blogg.se not fungerar. Suck. 
Men det är inget att vara deppig över. Man ska se på det positiva!
Skulle ju fixa design idag också. Men eftersom blogg.se inte fungerar så får det blir imorn eller något istället.
På tal om imorn, då ska jag till doktorn i Norrtälje klockan 9 (!!) på morgonen. Alltså måste vi åka härifrån 8.30 och då måste jag gå upp 7.30. FYFAN! Vill inte änns tänka på det. Gå upp halv 8 på ett sommarlov .. ?! Uschabuscha!
Ska dit för att jag var ju hos doktorn för typ en månad sen när jag hade ont i halsen. Då fick jag allergi tabletter mot ögonbesvär & snuva. Nu har jag fått en kallelse till öronmottagaren också... HAHA ! Aja, får väl göra som farbror doktorn säger.
Skulle egentligen jobbat imorn. Men eftersom jag ska dit så får det bli på torsdag istället. Great!
Nu ska jag sitta här ganska länge till och sen blir det film i think! 
Kyss /miccan

renovering under någon timme..

Bloggen renoveras just nu så det kommer se lite hackigt ut kanske. Vi testar bara om den färgen är bra annars ändrar jag den på en gång!
Jag har fått en massa färg idag, solade som sagt med miccan idag på stranden. det var skitmysigt och as varmt i vattnet, vi snackade en massa också och det var verkligen jätte skönt ! Shoppade också en snabbis lite viktiga saker har fotat dem också så dem kommer troligtvis upp på Bloggen sen !
medans jag inte skriver gör jag en hemlig sak ! oups.schh !
Jennifer !

28 juni

Hejsan bloggen !
Jag har inte drunknat, men dator vi hade med oss var seg !
Midsommar var otroligt mysigt, vi dansade runt midsommar stången  och var med i tävlingar, maten var inte fel heller ! Föresten har jag berättat att jag äter som en häst å sjön. Jag älskar sjön, mitt favorit ställe efter hemmos miccan såklart ! Jag laddar in några bilder senare maybe ! provade på att göra en design, blev faktiskt lycka för att vara mig. aja, ska sova lite. By : Jennifer ;)

Finns det någon som jag saknar så här mkt så är det du ! ♥


god dag

hejhej gott folk!
Solen skiner som bara den! underbart. Jag är med mathilda, men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi har cyklat till en strand, men vi bada inte för det blåste som tusan och var skuggigt.
Vi tog upp våran pool på tomten på midsommar. Vi fyllde den med vatten igår. Då var det bara 11 grader, men nu är det 17. Och nästa vecka ska det bli strålande väder så då lär det bli skönt att bada där i. underbart. Vi gick och handla glass för en stund sen. Mumma säger jag bara!
Nu ska vi hitta på något innan dagen tar slut!
pusshej leverpastej /miccan

midsommardagen

jag tror iallafall att det är midsommar dagen idag. Ingen aning faktiskt. Men idag har jag vart i norrtälje med mamma, pappa, farfar och hans kärring. Vi fikade och gick runt lite. Alla affärer var stängda.
Fick reda på idag att mina päron inte kommer vara hemma på min födelsedag. Och mina syskon ska bli passade hos kusinerna. Så jag kommer få sitta här själv på min födelsedag. Elakt. Men en bra grej är att vi kommer fira mej dagen innan så då behöver jag ju inte vänta lika länge. Menmen får väl bjuda hit några andra och ha kalas. Trevligt. Alla är välkomna. haha. not. Men nu ska jag äta godis. Berättar mer om midsommar sen, när jag har alla bilder och sånt i datan.
Puss miccan

GLAD MIDSOMMAR!!


tattoo

Heeej.
Hör och häpna men idag har jag jobbat! Jag har faktiskt fått ett jobb. Och inte vilket jobb som helst, det är på en tattoo i åkersberga. Jag har hand om alla piercingar och ska ta hand om hemsida och grejer. As najs. Dem visste att pappa hade en dotter så då fråga dem mej om jag ville ha jobb. Så där har jag vart idag och suttit och sorterat mest. Beställde massa piercingar också.
Farfar och hans tjej är här. Eller tjej och tjej... tant kanske man ska säga? Eller kärring låter bättre. Dem kom hit från sundsvall och ska fira midsommar med oss imorn.
Måste bara säga att det är så jävla skönt med sommarlov! Det kan inte blir bättre. Men jag saknar Martin och Jennifer massor!
Nu ska jag käka godis med farfar, puss miccan

bildlöstinlägg

Vi börjar bli färdiga här, vi ska bara ner och packa ner allt och sen måste vi bara vänta på pappsen! Ha en riktigt bra midsommar så kommer det troligtivis uppdatering en gång om dan kanske, förvänta er inte ngt ! Om jag inte uppdaterar kanske jag har träffat en heeeet kille, kanske ? haha, eller så har vi gått på grund.
Ska bära in mina saker i bilen.
PussHej, jag älskar er ' ♥

ingen bild den här gången ! -.-

muskulösbrud !

jag är muskulös, jag är fan stark ! det var bara jag som klarat !
Godmorgon ♥ Jag är på topp med ett glatt humör och ett ont öra, det är svullet.  Jag har packat hela morgonen, och nu för 3 minuter sen så kom mina kusiner Wilma & Loke. Hoppas jag kan uppdatera under midsommar skulle ju vara perfekt ! jag saknar bebis like hell ! Ska fortsätta packa innan mamma märker att jag sitter här !
Pussen <3

crazy

Grattis på födelsedagen Fredrik! :) den är slut snart men ändå :P
Har precis käkat middag. Köttbullar blev det. Innan det har jag vart på skutan. Jag och Kajsa ägde på kubb innan matte och tobbe kom och förstörde. haha. Kajsa fattar. Men sen när skutan stängde stog vi utanför i en timma. Fråga inte vad vi gjorde. För det vet jag inte riktigt. Ska kolla klart på en film jag börja på igår.
Juste, imorn ska jag på viktigt uppdrag. Pusshejj /mic i mango (HAHAHA, ROS I RABATTEN FATTAR!!!)

överlycklig !!

Jag är överlycklig som ett barn på julafton, jag har fått min kameraväska. Den är totally awsome. Mohahaahahaahahahah, jag älskar den ! Imorgon ska jag packapackapacka och åkaåkaåka till nässlingen. Kameran laddar nu, så den hänger me ! Hoppas jag kan blogga !
Midsommar vädret ser grymt ut just nu ! hoppas det håller i sig.

Träningen var asgrym, det var sketa mysigt ! Från 5 till 3 gymnaster. Körde 1/½ skruv på trampet !
ojj, nu får jag panik. VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ MIDSOMMARAFTON ? JAG FÅR VÄLL STÄLLE MIG OCH GLO ETT PAR TIMMAR I MIN GARDEROB ! Hadetbra ♥ J

mobil bloggar

HEJ BLOGGEN :) HAR VART PÅ STRANDEN MED FRIDA HELA DAGEN IDAG IGEN-. SUPER MYS-! HARR PRECIS ÄTIT YOGHURT OCH NU SKA JAG GÅ TILL SKUTAN. VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER ÄR FÖR ATT JAG SKRIVER FRÅN MOBILEN. DÅ BLIR DET SÅ, VET INTE VARFÖR. KYSS MICCAAN 

butterflies

omg, har du set bilden ? öhm, ja den ser fuck ut
Har precis gått och pussat Olivia godnatt för hon har feber. stackras henne, tror hon såg fram i mot träningen men nu blev det inte så, jag är as taggad. Uppdateringen kommer ikväll tror jag. Måste fråga Julia om hon kan göra designen innan midsommar.
Var precis ute och fotade i det fina vädret så bilder kommer, bilderna kommer snart i think.
men ha en underbar fortsättning så ses vi.
Puss Jennifer

träning idag ! :)

morgon ! klockan är nu 11.06 och jag sitter i pappas t-shirt hos Lindström. Solen steker på som satään och jag gillar det. Har inte träffat miccan på 4 dagar, jag saknar henne som fan. ska träffa henne idag eftersom det är träning, fyfan vad kul ! i alla fall så åker jag imorgon till nässlingen och firar midsommar och kommer inte hem förens på måndag.
Miccan ska vi hitta på ngt när jag kommer hem eller?  något riktigt busigt och kul och annurlunda ? det låter super. Tänkte gå. puss / the biatch you know.

dagen

Hejhej!
Skulle ju vart med Ella och Lisa idag, men det blev inte så för Lisa blev sjuk.
Istället tillbringade jag dagen på stranden med Frida. Mycket trevligt!
Sen gick jag hem från henne. Skönt med sol föresten! Det har vart jättevarmt idag.
När jag kom hem fixa jag en grej och sen så har jag vart på skutan.
Nu ska jag kolla lite grejer på datan sen blir det en film! Puss /Miccan
miss u bebis ... ♥

choklad-<3

Hej mina choklad-♥ !

Har kommit till Ebba & Olivia fast Ebba stack direkt för hon skulle vara med sin klass. Jag och olivia ska väll ut och sola kanske ? jag vill äta på donken men jag vet inte om Olivia vill, tror våran Gympatjejerna kommer upp sen också haha. ska nog fota poträtt sen med ebba. Kyss - Jennifer


-Baby


skyndar mig

Jag tror jag börjar dra mig till bussen nu, ses senare på dagen. puss J ♥

solen skiner

Ph- Jennifer / Kamera: Sony a200 / På bild : Olivia
`
Godmorgon ♥ Kollar på sommarlovsmorgon, ska snart fixa mig för att ta bussen till Olivia och Ebba vi ska på någon invigning någon stans. Sen så ska vi väll fota såklart. Min älskling hänger med.
Uppdateringen kommer bara bra också, så det blir kanoners ! Måste gå. pusshej

movie taaajm

Hej underbaringar!
Moppekursen gick galant. Vi fick köra moppe hela lektioner. Super enkelt & kul. Snart är jag ute på vägarna!
Imorn blir det iallafall flickorna på bilden under. Mycket trevligt! Nu blir det film, puss miccan.

19.57

Tomorrow i will go to Norrtälje to my favorite girls :

byee

Heeeeej. Hade bara tänkt att skiva hejdå för ska på moppekurs närsomhelst. Kommer hem vid 23.00 tror jag. Vi kanske höres då!
hejdå , puuuss /miccan

rain drops

ph-Jennifer  ⁄ sony a200 / rain drops / Copyright

love is in the air

Italien 09. Haha kolla på mej och jossan i mitten! snyggare får man leta efter.. haha! älskar dej ♥
Tjeeena bloggen!
Har haft det underbart med martin, andreas, jossan!
Vi hade snackat om att göra något igår och då var andreas på match så vi åkte hem till han och väntade där tills han kom hem utan att han visste något. Sen åkte vi iväg till largen och grills körv. Sen kolla vi på film och sov hos andreas. Mycket trevligt!
Idag ska jag på moppekurs lite senare. Det är bara det att jag inte vet var vi ska vara någonstans. Men det blir säkert toppen! Nu blir det duschen! 
Ciaaaaaao / miccan ♥

extreme

ps. i miss y bebis
hej bloggen ♥ Igår var jag hos moster eftersom hon fyller år idag, väldigt kul vare. Miccan är med martin tror jag och jag ska åka och jobba nu så inte så bra uppdatering idag ska försöka. Bussen går halv så ska tagga.
pusshej - J

19 juni

Jag dör eller jag höll på när vi gick i det skitvarma vädret , haha men jag och sofia har gått någon kilometer idag eller någon ? 9 km, (bara på våran väg mellan oss har vi gått 4 gånger snart en 5 gång) efter jackt på ett tamagotchi batteri men macken och ica hade inget så vi fick gå hem med mungiporna nere vid fötterna.
Bulten simmade för första gången han är eller var en riktig badkruka. men det fixade laffie.
Sofia den sötknoppen är ruulig. Sitter hos mig nu och ska väll snart gå och tillbaka. Sofia kanske sover här.
Men puss på er, J ♥

FAN VAD DUKTIG JAG ÄR

Jag har städat hela rummet ! Tagit ut massvis med grejer. Röjt. Hittat kläder, pengar, presentkort, busskort, och massa andra grejer jag saknat! Jag har också dammsugit och dammat. En stor applåd till mej !! *applåderar* Har haft musik på högsta volym hela dagen så snart kommer väl grannarna och klagar. Haha. Skönt att kunna se sitt golv igen. Nu är jag hungrig!
byyye / miccan
Jag & söta Rosanna på skolavslutningen :)

I don't mind.

jag & min favortit ;)

Godmorgon, eller det var ju typ 2 timmar sen jag vakna men. Vi får se vad jag hittar på fram tills ikväll då jag ska vara med martin. Nu måste jag iallfall röja upp lite i rummet och kasta bort massa grejer. Vi höres senare! 
puss miccan

back to normal






Godmorgon alla tamagotchigalna och alla andra som är normala. Ja som den första meningen säger så har Frida startat en ny tränd eller tagit tillbaka kanske det heter, nu har en massa börjat och jag och Sofia ska gå till macken eller ica och köpa betterier och dessutom så får jag en tamag. av henne för att hon har 5 st sen förut och 2 st av samma sort. Fråga mig inte varför, fråga henne inte heller för hon vet inte heller. Hahah.
dagen blir att spendera med Sofia rååå nice, ska väll köra våran bil sen kanske, (gräsklipparn). Hoppa studsmatta också. Slänger in en bild också på ngt sofia har tagit.
Puss jennifer

BILD SNODD FRÅN SOFIA, en snyygg fotoblogg ! ©

huh

skolavslutningen ! färg vs. svartvitt
Hej på er!
Kom precis ut till mitt rum och gör faktiskt inget speciellt. Kollar runt på facebook och bloggar typ. Ska väl försöka hitta på något att göra nu. Finns inte mycket att göra när man inte är med någon kompis och man har läst alla bloggar cirka fyrtiotolv gånger. Och imorn får jag äntligen träffa Martin igen! Jippie! Det var typ en vecka sen vi sågs, för han har jobbat hela veckan. Ha en trevlig kväll!
/miccan ♥

På tal om att räkna får...

Hej, sitter här med sofia och vi ska strax gå och räkna får haha. Eller vi kanske kör som mr.been när han räknar ! jag älskar honom. aja, men vi hörs imorgon !
Lots of love Je

18 juni

Hejsan mina kompisar! Syster satte på en film på tv nu och det blev Hannah Montana the movie.
Det känns verkligen jätte bra att blogga igen och speciellt med den här designen, den är grym! Juste kommer ni ihåg när jag hade mitt löshår ? inte så speciellt fint och själv har jag inte andvänt den på några månader. Men igår fick jag den brilljanta ideén att klippa av det 10 cm och börja använda det igen,det känns skitbra!
vi har ändrat alla kategorier så vi har nog 4 st nu istället för trettioelva stycken. Bloggen kommer få ett snyggt utseénde inom kort och det känns skönt. Och då kommer vi även ha en massa tävlingar.
Puss Jennifer

VIDEOINLÄGG!


tillbaks från nangijala !

Hur härligt är det inte med sommarlov och att vi inte har någon bloggpause längre ? underbart
Ja som ni säkert har märkt så har vi inte varit så bloggsugna, vi har försökt att göra en avskedsvideo och till och med ta bort hela bloggen men det ville vi inte tillslut för att vi vill kunna läsa vad vi faktiskt har gjort på dagarna.
Vi hade till och med bestämt att vi skulle göra en video och säga att vi hade blivit anmälda eller att vi tyckte att många läsare hade härmat oss, haha. bloggen ska få ett nytt utseende som ni kanske har märkt på våran tillfälliga design, mohohoho. vad tycker ni om våran ekorre med strut ?!
Vi kommer ha flera fototävlingar och en massa.  Ha det bra så ses vi innan eller efter den nya designen.
Pussar / Msje

WE ARE BACK !!

VI ÄR TILLBAKA FRÅN VÅRAN BLOGGPAUS !! NU JÄÄÄÄVLAR !

haha, bra stavat inlägg :p

w-;"/======GENIGGGGGENI AOM JAG Ä SÅ VETGEGENI SOM JAG ÄR SÅ VET JAG HUR MAN OOGGAR IN PÅ ONTERNET I MO ILEM NU-. SKA DUSCHA NU+, PUUUUSS/MICCAN

inlägg på .... NORSKA !

hei til deg. akkurat nå sitter jeg her hjemme hos Martin. mys. det er ingen som ønsker å lage mat til oss i kveld. frivillige er av seg selv til [email protected]! takk og hei! / MICCAN

RM 3 (28-30 maj)

Lite försenade men.. :) /miccan

ajajajaj,

är inte på blogghumör alls den här veckan , vi får se när jag skriver sen, just so you know. Puss J

MOHAHA!

HÄR FÅR NI EN BILD PÅ MIN ENGELSKA LÄRARE SOM JAG HAR GJORT ! :) PUSS / MICCAN


Hej på er.
Näspiercing blev jättebra. Det gjorde typ bara ont i 2 sekunder. Bild kommer imorn eller något. Men jag mår inge vidare just nu. As ont i huvudet det bara dånar i hela skallen och känns som att den ska sprängas när som helst. Not good. Fick ont i halsen när jag träna. Nu blir det duschen!
Puss miccan

inlägg på ....DANSKA !

Hej blog! Nu sidder jeg og har en pause ... Jeg tror alligevel. Ingen idé. Sidste lektion suget, vi var svensk. Læreren er ikke en smule skør. Efter skole blirdet selvfølgelig at tage et hul i næsen. Jaaa! Nu vil jeg drage,
/ M


NÄS-PIERCING IMORN !

Jihaaa, imorn efter skolan gäller det! Då ska jag pierca näsan. Jennifer hänger med såklart. Och efter det så ska vi till träning. Nu ska jag snart gå och sova. Hare gött! puss miccan


älskling ♥

miss

JAG SAKNAR ER BRUDAR !


invigning,

Tjenis penis !
Skolan idag var skoj. Hände typ ingenting. På franskan satt vi ute i skogen och fika. Efter skolan uppträde vi på invigningen av nya gympasalen ju. Det gick bra. Förutom att stackars sofia gjorde illa sej och fick åka till sjukan. Efter invigning bjöd dem på tårta, gött! Nu sitter jag hemma och dricker mjölk. Ska snart hoppa in i duschen och sedan gå till skutan.
pusshejj, m ♥


you are my sunshine

1a juni idag, GRATTIS IDA & LASSE !!

Kom precis ut ur duschen. Träningen idag gick bra, vi övade till invigningen av våran gympasal. Men jag fick jäkligt ont i knäna. Not good. Nu ska jag gå och göra något annat. Haha.

Jag vet att jag aldrig lägger upp bilder nuförtiden typ. Men det är för att jag antingen är inne på skolans eller mammas data. Hinner aldrig riktigt gå in på min. Så blir att jag tar mammas om den redan är på.

puss, miccan

1 juni

Hejsan alla vänner där ute i detta fina väder. Miccan stoppade just in en tjurpenis i munnen okej det var en kycklingklubba som hon daskar i mitt huvud, ahahha nej jag skojar med er. Gymnastiken väntar helt enkelt.
Bloggar mer ikväll, puss ochej ! :)