Jennifer är hemma !

Hejsan sötnosar ! I have miss you.


Hem kommen från en mysig rolig resa, 2 besök på donken på vägen hem, asgarv i bilen, fullgubbar på båten, dans, vunnit 100 kr, mascara, mkt godis, asgarv,pinsam släkt, badat & duschat, ätit, rengört piercingen, klätt på mig kläder haha okej nu på slutet blev det lite mycket..
det har varit en super resa med mycket garv. haha. Kom i alla fall hem med en mascara mycket godis hundra kroner och ett stort leende på läpparna, jag har saknat mina söta kompisar. På hem vägen när vi skulle av båten skämdes jag utav bara helvete var så arg/generad att jag skulle viljat slått till min pappa och min låtsas morfar, men jag behöver väll inte ta vad dem gjorde ? haha, PINSAMMMMT !! Men påvägen hem så stannade vi på donken 2 gånger med 5 minuters mellanrum, ja man kan ju undra, men det är ju svin gott.. sen har jag bara kollat på tv.
Men resten ac sportlovet ska jag:

♣ Jobba Lite
♣ Sova och åka skidor med olivia och Ebba
♣ Sova hos Madeleine och Julia
♣ Träna
♣ chilla

nej nu orkar jag inte skriva mer, puss Jennifer



haha, men nu ska jag åka och träna!
/Miccan

söndag

Godmorgon på er!
Jag och Mathilda har precis kollat på "stepbrothers" haha, den var helt sjuk. Men kul. Nu ska vi gå och äta frukost. Ikväll är det träning. Juste, det var någon som undrade vart Jennifer åkt. Hon åker "Galaxy". Ni vet den där båten. Jag saknar dej lilla rumpungen! Nu ska jag käka,
/Miccan ♥


Grattis Emma på födelsedagen! :D

00:59

Jag och Mathilda kollar på "Flickan som lekte med elden". Eller jag kollar inte så mycket, för jag tycker den är grymt dålig! haha. Men nu ska vi kolla på "bröllops fotografen". Men jag uppdaterar mer imorn igen.
OVER AND OUT /MICCAN ♥


Hahahhah!!!! Jag & Matilda i torsdags..


Jag, Kajsa & Matilda busade heela dagen i kopiatorrummet :P

HEJDÅ !

Hejdå Berghsamra ha det så kul utan mig, fast jag vet att ni inte kommer ha det ändå :D
Miccan skrover i stället för mig, jag älskar dig miccan remember that  !
PUSSKYSS Jennifer

pengar någon?

Hej allihoppa,
är med mathilda, vi kollar på film. Jag kollar runt på telefoner, måste ju köpa en ny. Någon som vill ge pengar till en flicka i nöd? har lust att slå sönder något.. jag skriver senare,
Kyyyyyyyyyyyyyss / Miccan


Sundsvall  -09

CONGRATZ ! :D

Tjäääääna !
Idag är det pappas födelsedag och Jacks födelsedag så jag säger GRATTIS till dem.
Just nu laddar jag mina älsklingar, Ipoden och Kameran. Mikaela Sjöman har inte uppdaterat på länge, men då är det tur att ni har en annan som gör det under tiden jag tror att hon är med Mathilda :)
Jag uppdaterar senare.

-Jennifer

sportlov

Hejsan allihoppa !

Jag ska dra om fem minuter för att jag ska in till norrtan med mamma och syster yster.
dagen har varit bra och guld, om en halvtimme är det SPORTLOV det kommer äga sönder.
Men nej nu måste jag logg aut.
pss J

Inte min dag idag..

Jag sov 4 timmar inatt iallafall. Engelskan är inte helt klar än. Men mitt rum ser hyfsat ut. Men min mobil har gått sönder nu igen. SUCK!!! och hela morgonen var jag tvungen att skpringa runt som en jävla dåre och leta efter ett usb-minne. för internet funkade inte, och jag behövde skicka min engelska grej till mej själv så jag kunde få tillgång till den i skolan. men nu ska jag jobba med den här jävla SOn. Men jag tror inte att det blir några fler inlägg från min sida idag. Efter skolan ska jag in till norrtälje sen hem till Hannah på tjejmiddag. Sen skutan.

HEJDÅ! /Miccan

idag är det exakt 6 månader kvar tills jag fyller..

Jag är uppe, härligt. den här morgonen har inte gått så bra jag hittade inga kläder, det är fucking otroligt jag har en hel garderob full med kläder och jag tycker allt ät fult. det är konstigt.
Föräldra mötet i går var kul efter sprang jag och Malin ut och gjorde en show för min syrras klass utomhus, vi badade i snön, det var skit kallt. När jag sedan skulle gå kände det sig som att jag kissat på mig, hah mina tights var blöta från tårna upp till huvudet. inget mer med det.
Over and out Jennifer


många bilder på olivia men hon är så fin.

jag lär ju vara uppe hela natten..

saker som MÅSTE göras innan jag vaknar imorn..

• städa HELA rummet... (iallafall nästan..)
• skriva en uppsats om en uppfinnare på engelska. 4 sidor (!!!)
• fixa min farmville
• packa lite grejer till imorn
Det var nog allt, men rummet och den där engelska grejen kommer ta sjuuukt lång tid! Aja, vad ska man göra lixom.. ?! skolan tar död på mej.
/Miccan

Färgar håret!

Hallå där,
Just nu sitter jag med färg i håret. Äntligen. men resultatet kommer senare.
Idag har jag verkligen inte gjort nånting speciellt. Skrivet 1 rad engelska. Så nu har jag bara 3 sidor kvar.. suck!! Måste hinna städa mitt rum innan imorn. Mathilda ska sova här då tror jag.
Men nu måste jag gå och tvätta ur färgen, skriver senare.
/ Eder Mikaela Sjöman ;D


...

Är i studiegården eftersom vi väntar på att få komma in och tala inför hela folket i klassen.
Just nu taggar vi, haha skoja bara nej men vi dunkar musik och pratar mellan allt bland himmel och jord.
Maria våran lärare kom in med bullar och kakor till oss, jätte gulligt.

Det var någon som skrev en kommentar:

Anonym fint de blev med piercingen, vart tog du/hon den nånstans ?

Svar : tackar det var snällt. Jag tog den i norrtälje hos Istvan heter han.

KyssN / Eriksson

Råttor

Jag är rädd :s
Malins råttor är galna, och dem har kissat på mig femhundratrettiosju gånger, det lunktar bläää...
Juste vid matbordet så skickade vi in ett mail till NRJ om att vi önska en låt, så nu lyssnar vi hela tin på kanalen.
Mikaela har laddat upp en videobloggbomb. det kommer mer tror jag.. Malin och jag kollar på när jag piercar näsan. Snart blir det föräldrar möte. Men nu ska vi gå.
BESSO JENNIFER


Världens sötaste.

VIDEO-BOOOOMB!

Alla videos är från förra veckan.

BUSSEN

Kebabhaket 2

JENNIFER PIERCAR NÄSAN

duscharna

Malin babe idag ! :D

Helllloooooo

morgonen har varit perfekt inget bråk med mamma eller syster och allt har flytit på mycket bra.
Idag så blir det skola och efter blir det Malin :DDDDDDDDDDD fan vad kul. efter det åker vi till ett föräldramöte och ska tala med alla fina föräldrar *host host * Men det kommer i alla fall bli kul. Hmm.. vad mer ska jag skriva. juste kanske uppdaterar om jag hinner annars får ni stå ut.

PUSSSSSSSSSSSSSSSN Jennifer

BTW förlåt för att det inte blir ngra bilder från min sida, men är på mammas data.


§

Godmorgon,
Jag gör ingenting speciellt nu på morgonen. Måste gå och byta om nu egentligen. Men idag blir det skolan, sen träning sen hem och skriva någon engelska skit. Suck. Men hoppas ni får en bra dag,
KyssN /Miccan


Haha, Jennifer & Jag xD

:*

Chacha bloggen!
Har nyss duschat & ätit pannkakor. Mums. Men idag har jag vart i skolan. Hade idrott, roligt. Sen så har jag vart och tränat. Det gick bra. Sen har jag vart på skutan. Gjorde lite allt möjligt, kom hem för typ 1,5 timma sen. Nu sitter jag och messar, och kollar runt på datan lite. Men nu ska jag fortsätta att göra inget. Haha :P
♥/Miccan


Hahahaha xD

Är skit sur och glad ..

HolaHola amigas/amigos :D
Läste precis några bloggar, jag blir lite arg faktiskt när jag läser dem för några är lite WB andra bloggar. varför inte hitta på sitt egna ord eller sitt namn bara ta och för att dem andras blogg verkar så bra för att dem skriver så eller ?

aja skit samma.
nu har ni en glad tjej. har dansat och duschat och tvättat piercingar och messat och ätit ja jag har hunnit med ganska mycket under någon timme. Imorgon är det torsdag och jag ska inte på gympan, och malin din skitköörv du måste messa mig nu !!!!! Vi måste bestämma om imorgon nuu !!!!!!!! haha. tråkiga lektioner imorgon förutom svenskan för där brukar vi ha datorn. Nu tänker jag gå.
pussN Jennifer

Onsdagen idag :D

Hejjjsan cupcakes :D
Igår kväll orkade jag inte skriva men som tur var hade ni miccan som sitter uppe på nätterna och skriver och allt möjligt, det är det som är så praktiskt att vara 2 stycken som bloggar då får ni uppdatering hela tin.
I alla fall idag är det typ spanska -.- so -.- och gympa :D sen efter det ska jag dansa. LÄÄNGTAR !!
Men i alla fall nu så måste jag packa. Det här är vårt 201 inlägg :D
KysssN / Jennifer


I like this picture ! :D

Onsdag

Godmorgon,
Vart vaken i en halv timme nu, ovanligt pigg denna morgon. Skit skönt. Dagen kommer vara ganska fullproppad idag. Efter skolan är det dans. Jihoooo. Längtar! Men juste vi har idrott i skolan idag, måste packa kläder. Juste, detta blir vårt 200 inlägg ;)
KyyyyssN /Miccan ♥


Från fotokursen i höstas.

Muuuums

Tjäääänna underbaringar!
Har precis hoppat ur en vaaarm skön dusch! Jag var helt frusen! Fyfan vad skönt det var. Har vart på skutan idag. Ruuuligt. Nu ska jag föna håret och fixa min farmville.
Kyss /Miccan ♥



Norrtan

Häääj!
Kom nyss hem från norrtälje. Köpte hårfärg och var med när Mimmi och Hannah skulle pierca sej. Jag var med när Mimmi tog. Det var skit läskigt, för hon svimma när hon hade tagit det. Ögonfärgen blev helt grå/vit istället för blå. Men det blev bra tillslut. Skit snyggt vart det. Juste, är inte på träningen idag för jag har ont i halsen. Om jag hinner ska jag färga håret idag, annars blir det imorn. Najsnajs. Nu ska jag käka!
Puss /Miccan


@ DATASALEN

Hejhopp!
Försov mej i morse igen. Så jävla typiskt mej. Men just nu har jag svenska. Skriver om "Leonardo da Vinci". As tråkigt. Jag ligger lite efter så jag måste fortsätta skriva nu.
Pusshejj! /Miccan ♥


Typ inga bilder på skolans data :P


23/2 2010

Godmorning :)
I am happy today. sen kan jag inte så mycket mer på engelska, haha skoja. men jag gillar inte engelska och vi har det idag engelska med Kissekat som vi brukar kalla henne. eller miccan brukar ! Gympa Träning idag A-vecka innebär grunder -.- fast det är bra men hur (kul) som helst, fast jag kommer bara idag på gympaträningen för den här veckan på torsdag ska jag och Malin vara med på ett föräldramöte och informera vad klassen vill. och då kom jag på en briljantisk idee, eftersom jag och Malin är där på icke skoltid då borde vi få sovmorgon dagen efter eller hur ? alla andra klasser får det när dom tillexempel har haft teatrar och musikaler. ntnt..
men jag tänkte gå nu.
Over and Out Jenniferiksson :)


Jag är en PRINSESSA ! :D

nöff

Heey snyggingar!
Ligger och lyssnar på musik som vanligt. Men ska snart fixa min farmville.
Har inget mer att berätta men..
Byyyyee/Miccan ♥


Jag i somras.. :)

Burr

Halloj!
Sitter i mitt rum och dunkar musik. Jätte varmt här, hur skönt som helst! Jag var så jävla nära på att frysa ihjäl idag asså. Så galet kallt ute. Om det är de imorn blir det mycket kläder säger jag bara! Men skolan idag var kul, förutom att alla idiotiska lärare är så idiotiska hela tiden. Efter skolan var jag och några till i Studiegården. Gjorde typ inget men. Vill hitta på något, men vet inte vad... hm..
Aja, Kyss /Miccan ♥


Början av 8an :P <3

..

TJÄÄNNA DÄR UTE !
Är hemma nu från skolan och eftis, sitter i huset med en varm brasa. Skolan var kul idag, var med Kajsa Egström :P
haha, humor rakt igenom. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir tv, blogga och chatta.
OVER AND OUT JENNIFER





Ingen bild idag

Hejsan alla läsare.
Idag är det en ny vecka och sista veckan innan lovet så det är lite chill faktiskt. Idag när jag kom upp var det 17 grader i vårat hus skit kallt okej bara för att Liv och Emma har 15 grader så är det ju bättre, men det va i alla fall svinoklallt höll på att dö och sen när jag kollar på temperaturen så är det -25 grader ut. HERRE JÄVLAR SÄGER JAG !
jag kommmer  frysa ihjäl när jag ska till skolan.
nej nu måste jag fortsätta.
Pusshejj Eriksson


Måndag

Godmorgon!
Vakna för en stund sen. Ska snart upp från sängen och fixa mej. Men det är så att jag har glömt ALLT mitt smink hemma hos Mathilda. Ojojoj, inte så smart av mej. Men blogg.se funkade inte igår kväll. Så jävla dåligt. Och precis här under har jag lagt in ett videoinlägg. Så kika in det. Ska lägga upp fler videos snart. Men ni får ha en uuuunderbar måndag!
/Miccan ♥



@ KEBAB HAKET


Yey

Nu ska jag fixa allt för träningen, byta om och käka och sånt. Sen åker vi. Men ni får ha de bra ;)
/ Miccan ♥


Haha, var ju tvungen att göra inlägget lite roligare ;)

Hoooome

Tjena!
Här är jag! förlåt för usel uppdatering från min sida men jag har vart hemma hos Mathilda. Åkte hem till henne efter konfan igår. Har vart på gudstjänst idag, ganska kul. Sjöng as fult, och åt kristus kropp och blod. muuums. Sen så fick vi skriva en bön. Föresten har jag kommit på att jag vill ha en hamster. Hade ju en när jag var liten. Men alla bilder på den är på vår gamla data som gick sönder, så har inga kvar..! Men just nu vill jag hem till Jennifer, men måste städa mitt rum lite (eller jävligt mycket men..). Ikväll blir det träning. Det vart ju ingen igår på grund av vädret, bajs dåligt! men jag och Mathilda var ute och lekte i snön istället. Det vart jävligt mycket skratt må jag säga! Och Grattis Ebba ! Fjooooortis! ;D ♥
Men nu måste jag fortsätta, kyss ! /Miccan ♥



Ebbas dag idag :)

Hejsan bloggen. idag är det ingen vanlig dag för att det är min sötaste ebbas dag idag. hurrahurrahurra.
Alla grattar sötebba på hennes fjortisdag idag..
Har i alla fall skottat taket idag, hahah fattar ni hur bäst jag är eller ? sen har det inte hänt så mycket, webbade med födelsedagsbarnet lite granna och nu kollar jag på disney channel, yeeah. jag är så bäst på program så det är sjukt.
Träningen senare. pruttbajstråkigt.. ursäkta men jag tycker inte om söndagarna.
Pusshejjj J

Jag har verkligen städat idag.

Är det någon mer än mig som älskar att kolla på Kalle Anka ? :O

 

 

Jennifer Charlotte Eriksson är en lat brud, haaha eller vaddå ? jag sitter framför Tven och Datorn..men innan jag satte mig städade jag mitt rum, bytte lakan, ränsade garderoben den var proppfull med kläder jag inte andvände och som var försmå, så vi ska shoppa snart för fulla muggar det var en hög nästan lika stor som mig. hömhöm... not so good. Maten ikväll blir stek och potatismos det tror jag blev namnnamn det. men gympan blev inställd som ni kanske ser på tiden för att det var en storm. lite skönt tycker jag. hehe..

Lots of love j '

 


Dagens roligaste.

hejsan alla sötungar.
idag ha jag inte varit på humör, dagen började med att jag inte hittade mina täckbrallor så jag fick ta min gamla lilla overall, så jag får ett utbrott. för jag och nea skulle ut och skotta av våran söndertrasiga studsmatta som det var 56978 kg på så där stog jag i 1 timme och skottade för fulla muggar. Jag och linnea började bråka hahah, det var fett kul men i alla fall så efter en stund började jag gråta för att jag tyckte det var fruktansvärt tråkigt och jag frös, när vi hade skottat halva hängde jag med pappa upp på taget och hoppade ner i snön. efter det har jag inte gjort så mycket..
men jag kommer med en uppdatering senare
Besso Jennifer '
Dagens roligaste :
Jennifer- Allvarligt talat Linnea du får hjälpa till nu.
Linnea- men jag..
Jennifer- Cpo
Linnea-öhh. pappa Jennifer sa Sexmänniska till mig.
Jennifer- va ? jag sa inte sexmänniska jag sa Cpo.
Linnea- Jaha.
ASGARV haahah.


xd



Ohyes

Heeej!
Jag och Mathilda kom nyss från Norrtälje. Vi har ingen prao än, men snart så. Vi har i iallafall frusit som små grisar. Så nu har vi på oss våra nya mysiga sockor. Mina är i storlek 31-33 men dem passa perfekt! Haha. Men snart ska vi käka och sen dra till skutan. Har köpt en hårfärg och godis idag också. Så snart blir det ny hårfärg! :D men vi får se vilken dag de blir. Men nu ska vi käka middag.
Pusshejj / Miccan ♥


Haha, idag på Willys :P

Hahahah ;D renstjärt ! we liiiiike!

I AM IN LÖWE IN THIS SONG ..

Det är Matte i min parallell klass som har gjort den, den är sjukt bra. I AM IN LÖÖWE !
/Jennifer

mihihii

Hello, själv sitter jag och dunkar musik och suger på en clubpinne, det är myysigt tycker jag. *host * skolan var kul idag, var inte så speciellt jobbigt.. Imorgon tävlar Ngf's UT grupp i (?) jag vet att dem kommer ta hem guldet. eftersom ngf är bäst.. Miccan är i norrtälje och jag saknar henne apamycket. blir inte så mycket mer.
ses ikväll JenniferEriksson

mihihi..

Massor med känslor som bara vill ut ...

Hejsan :)
idag har ni en trött Jennifer faktiskt.. skulle vara med Olivia men det gick inte -.- ffan. jag saknar våra tider tjejen.
Men i alla fall dunkar musik, "Fight Fight for this love " den är riktigt bra. Just igår blev jag förälskad i en ny yougurt.
I AM IN LÖÖÖÖÖWE !! jag menar det verkligen, speciellt när man kan göra pruttljud med den,det är mysigt.
Jag är riktigt trött på några, jag vet inte om jag pallar med dem längra, det gör mig bara ledsen......
Skolan sen då klassråd, bild,ma,eng,sv :) ganska härlig dag förutom matten och Engelskan.
Men nu tänker jag gå
LOTS OF LOVE JENNIFER ♥


bilden är härlig, mamma tagit den med mobilkamera -.- ;)

Kiropraktorn snart..

Godmorgon!
Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Sen ska jag fixa mej och sen skjutsar mamma mej till kiropraktorn. För min nacke ni vet. Men efter det blire att åka till skolan. Fast jag missar några lektioner. Efter skolan ska jag och Mathilda åka in till Norrtälje för att leta prao plats. Och ikväll drar vi till skutan. Men ni får ha en underbar fredag!
Puss /Miccan ♥


HAHHAHAHAHAHAHA!!!! Jag & Mathilda lite mer än 1år sedan.

Goooddinatti

Just nu sitter jag och spelar farmville. Efter det ska jag sova. Skönt att komma i säng i tid för en gångs skull. Men ska städa lite innan jag somnar kom jag på nu också. Men nu får ha det gött!
Godnatt /Miccan ♥


HAHA, jag just nu - den bjuder jag på! mobba inte :P

Låten säger ALLT..

/Miccan

Visste du att...

Jag vill ha sommar

Jag lyssnar mest på musik

Jag pratar hela tiden

Jag gillar inte lärare

Min bästa vän är bäst

Jag avskyr när folk ... hm?

Kärlek är *tummen upp*

Jag gillar att umgås med kul folk

Jag kommer alltid att vara den jag är.
Jag är hemligt förälskad i .. lalala ;))))

Sist jag grät var skiiiit länge sen.

Min mobiltelefon är en av mina bästa vänner

När jag vaknar på morgonen sover jag lite till eller går in på datan ;D

Innan jag går och lägger mig spelar jag farmville
Idag har jag
haft kul och hamnat i knipa

Jag just nu tänker på ******

I kväll ska jag .. vet inte

I morgon kommer jag vara med Mathilda

Jag hoppas på det bästa
Jag vill verkligen ha dej

/Miccan ♥



:):(

Halloj skitoxar :D
Just nu sitter jag och dunkar musik efter en lång dag i skolan. Ganska bra dag, hade matte prov. De gick bra. det matte provet jag hade i tisdags fick jag full pott på! yey. Men på provet idag satt jag tydligen och nynna hela tiden utan att jag märkte de, så blev utskickad där ifrån. haha. Men det blir ingen träning idag eftersom min nacke har blivit värre igen. Bajs oxå. Ska nog ladda ner musik som tröst.
Vi hörs ! /Miccan


Från i somras :P har inga bilder på denna data.


vadskadetdtåhäridagdå ?

En dag denna känns bra, vaknade med ett leende på läpparna en glad Jennifer idag i skolan. det är alltid härligt att vara glad göra andra som är nere så dem får ett stort leende på läpparna...
Igår var det dans, det gick bra.(lite raseri utbrott bara) hihi.. jag förstog inte hur man gjorde det menmen sånt i livit, men det var skit kul i alla fall och det är det alltid. Lyssnar på Party in U.S.A den är faktiskt riktigt bra, vi har den på dansen. Älskar alla låtar vi har där, det är så kul när man känner igen dem. Idag är det träning och tävlingsträning eftersom det är B-vecka.. Nu ska jag göra det lite kortfattat.
Besso J' (K)



18/2

Godmorgon!
Vakna för typ en halv timma sen. Trodde att det var fredag idag, men icke. Idag är det ju torsdag, vilket betyder träning. Men jag kan inte vara med, för de har blivit värre i min nacke igen. Så det blir väl plugga eller något istället. Men just nu är jag verkligen skit hungrig, så jag ska gå upp nu.
/Miccan ♥



mydaay

Hello bloggen!
Just nu sitter jag och ska spela farmville alldeles strax. Kom hem från skutan för typ 1 timma och 20 minuter sen. Dansen gick bra, nästan iallafall. Men de var riktigt kul. Föresten så försov jag mej till tio över åtta imorse. toppen. 3dje dagen irad nu. Men nu ska jag lägga mej på spikmattan. 
/Miccan ♥


Igår ;) lööööööööve

En gammal bild....

Godmorgon bloggen
har precis blivit förhörd på No och det ser bra ut, jag rengörde(?) piercingen för några minuter sen.
Och jag har tröttnat fullständigt på mitt löshår, så jag tror jag inte kommer andvända mitt löshår på vardagarna bara om jag ska på fest eller något. Älskobert laddade aldrig in videosarna så hon ska få smisk på skärten i skolan !
Ska åka nu.
Kyssen /Jennifer




öööö

Hej på er!
Just nu gör jag ingenting speciellt. Men idag har jag vart med när Jennifer pierca sej, skit snyggt! filmer kommer. Sen så träna vi och sen bada jag och nu sitter jag här typ. Dagen har inte varit så speciellt bra. Men dagens räddare kommer längre ner. Nu ska jag göra lite repetitionsuppgifter.
MEN DAGENS RÄDDARE GÅR TILL..... :
MIN ÄLSKADE JENNIFER SÅKLART!!! ♥
KyyyyyssN/Miccan ♥

En massa info ...

Hejsan sweeties ;D

Ja nu är det gjort, det var riktigt roligt! roligt och roligt den kan ni få se på videon sen kan jag lova !
juste idag kommer det in 2 videoinlägg som vi har gjorde idag och 3 piercing videos, ojoj mycket att hålla reda på. men det gillar vi faktiskt. På gympan i alla fall var jag skit rädd att den skulle ramla ut, men miccan sa att den inte skulle göra det så jag fick väll lita på henne, nu när jag väl kom hem med pluppen i behåll åker den halft ut när jag torkar mig efter duschen, jag fick panik verkligen panik... ner än det behöver vi inte ta (:
Imorgon är det dans och jag och älskoobert ska in och vara med Hanna och Felicia innan, rikitigt kuuuuul !
ses senare, hoppas miccan kan lägga in videosarna.
Lots of love the new Jennifer ♥


gammal bild sen i påskas !


!!!!

Tjatja !
Nu ska vi rusa till bussen, för jennifer ska pierca sej i näsan. Sen blire träning.

KYSSHEJJ /MSJE!

dålig uppdatering från bådas sida...

Förlåt för en sjukt dålig uppdataring från båda våran sida. Nu är jag i skolan ska skiva novell och stter brevid Emil som dampar för att hans dator inte fungerar. Efter skolan ska jg hem till Miccis och Byta om sen in till norrtälje och pierca mig, olalalaa. Men vi kanske hinner göra ett videoinlägg. HOPPPPPAS !!!
Pusshejj MsJe ♥


denna bild har ni inte sett va ? :P


Jag ha tjatat mig till ett hål :D

efter en tjatande kväll så fick jag, imorgon blir det av. sista natten med ingen pärla i näsan.
jag är överlycklig !!!
Hihhii, men i alla fall har kollat på familjen annorlunda, det är skitakul ! sitter just nu och chattar med massa folk. juste har ni sätt den nya ica reklamen eller ? den är skita kul, jag garva utav helvete när jag såg den -.- :D
men ska gå..
ja, här har ni mig :O

Hatarhatarhatar !!

jag skriver senare bloggen, mamma tjatar att jag måste göra läxorna nu -.- !!!!!
Pusshejjj

Bra start på veckan..

Försov mej totalt. Toppen. Vakna tio i åtta när jag egentligen skulle gå upp halv sju. Men just nu har jag so. As tråk eftersom jag ligger efter som fan. Håller på att skriva en uppsats om 1500 talet. Hade matte prov idag, de gick galant. Tror de blir fullpott! Efter skolan ska jag sitta i studiegården och arbeta med lite grejer. Nu måste jag fortsätta.
KYSS / MICCAN


Lite inlägg från folk i studiegården !

Hejsan alla läsare :)

Olivia sitter brevid mig i studiegården och blåser mig i örat, jaa härligt och samtidigt mysigt. TJEEENA FOLKS!!! Jorden säger hej! Jennifer är bäääst! PUSS PÅ ALLA RUMPOR DÄR UTE!!!!!! snyggisar åt folket! peace out! // JOSEFIN DA BÄÄÄST!! ja där hade vi ett litet inlägg från josefin. här kommer ett från olivia.Hejhej alla bajsungar som läser den utmärkta blogg . Jennifers öra luktar skit....besso // Olivia
Ja nu kommer satkärringen. så pusspåer !

// Jennifer Eriksson

Äsch

Tjänna!
Jag är skit arg, facebook funkar inte. Så jag kan inte fixa min farmville så den kommer ruttna. 
Men iallafall just nu sitter jag och fönar håret och lyssnar på musik. Jag får panik, är inte trött alls. Men jag har lust att sova, men de skulle aldrig funka. Ska ju upp tidigt och göra situps och blogga. Videon på när jag piercar mej kommer upp om någon dag skulle jag tro.

Justin Bieber - One time
Fråga inte, hade bara tråk i skolan xD

/Mikaela ♥

Glad alla hjärtans dag :)

Förlåt för dålig uppdatering från min sida idag, just idag när det är alla hjärtans dag och allt. har jobbat stortsett hella dagen sen har jag tränat. När jag kom  fick jag 200 kr av mamma och pappa, och kände mig väldigt tacksam. Juste i veckan tar jag mitt hål i näsan, äntligen ju. sitter med en turban på huvudet och med matteboken i famnen, men måste fortsätta.
PussHejj Jennii :)


her er jeg :)

BRÅTTOM

Nu måste jag käka skit fort och sen åka hem till Jennifer. För hennes mamma ska skjutsa oss till gympan. 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Städat rummet (ytterst lite) och vart inne på datan och fikat. Nu måste jag kila. 
/Miccan ♥


Mina underbaringar!

Just nu i Mikaelas värld

JAG JUST NU:

Muuuuuuuums!
Min piercing jag tog igår. Vad tycks? =)

Haha, Lasse Stefanz, jag vet att ni gillar´t !

Ha en bra alla ♥ - dag. Själv ska man städa rummet. Tråkigt men behövligt!
/Miccan

ALLA ♥ - DAG

Nu  är  det  alla hjärtans dag! :) Vad säger man ? "Grattis på alla hjärtansdag" ? de låter konstigt. Menmen.
♥ GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG! ♥

Iallafall, just nu sitter jag och chattar med lite olika människor på planeten jorden. Jag har faktiskt ganska tråkigt. Men ska försöka hitta på något kul. Men börja nyss skratta åt de här som min moster hitta på blocket, tänkte faktiskt slå till!

Haha, kul humår jag har va? :D haha.
/Miccan♥

melodifestivalen är inget för mig längre....

Tjenixen !
kollade precis på melodifestivalen, är det någon mer än jag som hatar det rent ut sagt ? det är verkligen skit tråkigt!
just nu började det en film Dum och Dummare med Jim carrey (?) han är riktigt rolig ! Idag var vi i norrtälje, Miccis tog hål i naveln, vilken modig flicka det blev SKIT FIINT ! det kommer två videor när Olivia och Mikaela har piercat sig, detta gillar vi. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen !
lots of love jennifereriksson ♥


jag med ett egopics ! med min fiiina björnfitta :)

YEY

NU HAR JAG PIERCAT MEJ!!!
Gjorde inge ont alls. från skala 1-10 så blev de inte änns 0,5.
Film kommer senare ;)
/Miccan

Ska pierca mej idag

Godmorgon.
Dagen är här. Idag ska jag pierca mej i naveln. Det ska bli grymt kul! Nu måste jag byta om, sminka mej, käka frukost och massa annat skit, så ni får ha en bra lördag ;)
Pusshejj leverpastej / Miccan ♥




Här är mitt inre jag :P

här for ni se mitt inre jag :)

Hejsan bloggen :)
sitter och chattar med folk på msn, om allt mellan himmel och jord. ska in till norrtan om några timmar eftersom b-vän ska ta hål i magen, riktigt modigt. skulle jag vilja ha hål där, men jag måste växa klart först så det blir näsan först det blir en bra start. Linnea har en kompis här och dem sjunger u-sing på wii, jag har tinnitus. HELP MEE !.
har inte så mycket mer att säga så pusssshejj !
J.E


Oooohyeah

Heeej på er.
Kom hem från skutan för 1 timma sen. Det var kul där. Jag gjorde allt möjligt. Mattias var där, kul att träffa honom igen. Men just nu kollar jag runt lite på youtube och massa annat. Ska nog kolla på film nu. Skriver när jag vaknar senare idag.
Kram /Miccan ♥


Saknar.. <3

sovgott ! :)

efter en tupplur i soffan framför teven sitter jag här i sängen och smsar med miccan, den galna människan kom precis hem. jag fattar inte hur hon orkar, sen sitter hon väll uppe till 4 på morgonen också.
klockan är 23.56 och snart slår den till klockslaget. men tänkte inte skriva så mycket mer.
SOVGOTT JENNIFER

12/2 2010

Tjenixen Jentiiboii här :)
Idag är det fredag, alla är typ på riala discot och skutan, jag orkar värken gå på något av det. Inte riktigt pigg för att vara på något fjortisdisco eller skutan,men skutan är alltid roligt om det händer något förstås ;) hahha, kan misstolkas, men annars får man hitta på något. Just nu messar jag med massor med människor och dunkar musik i rummet. och jag har räknat ut att det är 225 dagar kvar tills jag blir fjortis, :D hahha inte för att bli fjortis utan för att jag blir fjorton. tänkte myysa med mig i min fåtölj och softa och chatta.
Pusshejjj ♥


Fy, vad jag saknar när jag ser det här. detta är mina tjejer det, tjejmiddagen med er var underbar och minnesvärd !

Yeeey!

Hejhej!
Har precis kóllat på onsdagens avsnitt av "Andra Avenyn". Och nu ska jag duka för mamma kommer hem med mat strax, sen drar jag till skutan. Jag och Jennifer planerar bussar till imorn. Ska ju ta hål i naveln imorn. Jihooo. Får se om jag skriver något mer idag, men annars så får ni ha en kul kväll!
Puuss /Miccan  ♥

(har ingen bild på mammas data.)

HÅLL UTKIK!

Tjollahopp!
Nu sitter vi här vid matbordet. Kom nyss hem från skolan. Jag (Miccan) ska börja i särklassen på vår skola. För jag är helt värdelös. Och nej, jag tänker inte berätta vad jag fick på engelska provet!

Just nu planerar vi lite grejer vi ska fixa till bloggen. och käkar chokladbollar. Så håll utkik!

/ ♥ Ms ♥ Je ♥


Tjääna !

TJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA !
uppdatering nu då :)
har haft en ganska lugn dag idag, vilket är väldigt sköönt. Sitter i datasalen och äter godis och skriver på novellen. alla andra sitter och skricker och härjar,men inte jag eftersom jag är bääst. Hhaha kanske inte.
Skriver när jag kommer hem.
LOTS OF LOVE MSJE .





 en bild från i fjol .


Jennifer writing

Godmorgon bloggen :)
Ska åka om 3 minuter, och om mamma kommer blir hon galen, för det är hennes data.
jag lovar att uppdatera i skolan.
PussHejjjj ♥


en bild från när vi hämtade hem båten ! :]


:]

Godmorgon! & äntligen fredag!
Vakna för en halv timma sen sen och har precis klätt på mej. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på förutom skolan. Men ni får ha det så bra.
Kyss /Miccan ♥


Fråga inte.. haha

FAKK

Jag & Jennifer gjorde videoinlägg idag på bussen, men de är borta :O flera andra videos oxå. Men här är en från träningen idag.................................

fyfan vad tråkigt !!!!!

är hemma från skolan eller i alla fall på mammas jobb, mamma bara tjatar. ska snart gympa, efter det är det föräldramöte på gympan och då så får vi leka kurragömma. ska alldelles strax stoppa i mig lite käk. 
Inget vidare inlägg.. tråååk

sitter i klassrummet och filofeserar.

Hejsan bloggischen ;D

sitter på elevens tid och skriver om min novell, det handlar om en tjej typ som blir mobbad och slagen. hjälp mig vad mer den ska handla om. Han inte skriva imorse, buhuhuhuu. haha skojjja. efter skolan ska jag träna tror jag. nej nu måste jag fortsätta.
LOTS OF LOVE JENNIFER♥


trååkinlägg

Hej på er, ni behöver inte vara oroliga. Jag lever ;)
Sitter och spelar farmville. Efter det ska jag sova tror jag. Men idag har jag vart i skolan. Ganska skoj. Sen åkte jag till Norrtälje. Gick runt där i affärer sen gick jag till dansen. Det var skit kul även fast jag faila och gjorde fel hela tiden. Men imorse så skrev jag aldrig något inlägg för jag sov istället. Behöver faktiskt sova någon gång. Men ni får ha de gött.
/Miccan ♥


Yeah, jag ser ut som en bajs.

Saknar dej !

nu är jag färdig,har fixat mig för att åka och kolla på dansen :)
snälla morfar kom med en piggelin och en bussremsa åt mig, gullig av honom.
just nu gör jag inte så mycket, chattar på msn bara. Vi får se om det blir ett inlägg innan jag åker. saknar miccan :)
Puss eran Jennifer ♥♥



100210

hejsan ;)
Jag är arg, för det var meningen att jag skulle gå i skolan men mitt halsont kom tillbaka,helvetepissfuckof säger jag bara. Just nu blir jag lite fundersam för att Miccan inte har uppdaterat något sen igår kväll och idag, just faan, blogg.se buggade ju. sitter och kollar på fairly odd parents på disney channel såklart vad annars liksom en sådan dag som denna.
Jag och miccis har funderat över hur vi ska få våran blogg intressantare, är det något ni saknar? kommentera så ordnar vi det.
LOTS OF LOVE J.E

Twiins ;D



OINTRESSANT INLÄGG VARNING !!

Har precis ätit middag, blev fläskkotlett med potatis och ärtor,mmh.. tänk er mig som har varit sjuk i 3 dagar inte inte träffat ngn eller pratar med ngn hur o social man har varit ?! självklart tar man första bästa stund och gör den rolig, ja eftersom det var ärtor på bordet kan ni ju lista ut vad jag gjorde med dem. TÄNK PÅ ELISABETH I MADICKEN. asso jag är skit flummig. hjälp mig någon. väldigt ointressant inlägg tycker jag.
jag behövde skriva av mej, eller det kanske är bättre om jag skriver av mig på novellen som jag typ måste skriva förhand, eftersom word på min data är cp i huvudet och kan dödödödödö.
mamma kom hem med ett par semlor eftersom det är fetisdagen idag, på tal om blåbär.
ha det bra / eran ointressanta Jennifer

ni är verkligen underbara :)

riktigt härligt att se alla kommentarer ni skriver, ni är verkligen underbara. fortsätt så blir det toppen !

niondefebruaritvåtusentio

Hej på er snuttegrisar!
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Sista lektionen hade vi hemkunskap. Mums! Idag har de inte hänt så mycket. Men inlägget jag skrev imorse, haha jag kommer inte änns ihåg att jag skrev det. Var så jäkla trött. Hahahha. Men så har jag namnsdag idag (Fanny, mitt mellannamn). Saknar jennifer som är sjuk. Blir ingen träning för mej idag, eftersom min nacke gör lite ont fortfarande och inte så bra att börja träna på en gång. Nu ska jag dricka lite mjölk like always.
Kyss /Miccan ♥


Ohyeaah! That´s me


novell

sitter i soffan under filten och chattar, något jävla manga program började nu.. härligt. nononono.
nu ska jag skriva lite om min novell som ska vara inlämnad på fredag och jag har inte börjat, halleluja :)
senare kommer en hissar och dissar lista.
puss Jennifer

har inte hänt så mycket..

Lilla jennifer är sjuk idag igen.  Kollar på Pippi Långstrump ett av mina favorit program, jag är seriös. Idag ska jag jobba lite och fota tror jag, har kommit på massor med idéer som jag bara måste få ut nu. Har inte hänt så mycket nu på morgonen, bara smsat förfullt. nu måste jag ladda mobilen...
Kyss Jennifer ♥
BTW: bilderna är sjukt cooola, Miccan gjorde om den.
Grattis på namnsdagen föresten ;)



Zzzzzzzzzzzzz

Godmorgon!
Är så jäkla trött så ska gå och sova igen.
Puss /Miccan

Tråk

Hello bloggisch!
Just nu spelar jag farmville. Riktigt kul faktiskt. Levla nyss upp till 54. Men samtidigt lyssnar jag på dunder bra musik. Ohyeah. Ska försöka komma i säng tidigt idag så jag kan gå upp imorn och göra lite situps. Hade NO-prov idag ju, de gick faktiskt ganska bra tror jag. Svarade på nästan alla frågor. Tråkigt inlägg jag vet. 
/Miccan

(funkar inte att ladda upp bilder..)

Godkväll

godkväll alla läsare :)
har precis kollat färdigt på Sommaren med Göran, har redan sett den en gång men den är värd att se mer gånger, det är riktigt kul. spelar farmville faktiskt. jag tror jag kommer till skolan imorgon.
pussss / Jennifer

sjuksjuksjuk -.-

Morgon och morgon.
Just nu är alla andra i skolan förutom jag, i am sick. häärligt, jag är verkligen dunder förkyld och har ont i huvudet halsont har börjat gå över. Igår kände jag mig mest lam i hela kroppen, ingen gympa blev det för mig heller. Igår fyllde bloggen en månad och redan har vi många inlägg och många som besöker, kuuuuuuul.
Just nu ligger jag i soffan och kollar på sån här bra program, Hannah Montana, Zack och Cody's havsliv, Jonas Brothers och massor med annat. men om ni inte har något för er så är det bara att smsa ;)
Pusshejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jennifer


Gud vilken fiin bild ;D

Godmorgon!

Ny vecka igen. Helgerna går så jävla fort. Det känns ju som att man går i skolan varje dag. Just ni ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Snart ska jag ta mej upp och fixa mej. Ska ha jättestort no-prov idag. Toppen. Jag glömde ju alla grejer i skolan så har inte övat ett enda skit. Varför händer alltid sånt här mej? Aja, har inte så mycket att berätta så här på morgonen. Men ni får ha en underbardag!
Pushejj /Miccan ♥

Sean Kingston - Fire Burning

Jag är bäst. Så är det bara.

Jag borde egentligen vara den snällaste männsika som finns. Iallafall mot mej själv. Inte mot någon annan men. Haha. Men just nu fixar jag lite låtar till min mobil. Och då kom jag på hur snäll jag är. hahahahahaha. Jag vet, jag e mooongo.
Kyss/Miccan


1 månad idag!


6.07

Kolla vid 6.07 ! så jäävla kul :P

fortfarande...

Hejjsvejsss Jennifer & Miccan här.

Nu sitter vi i soffan och kollar faktiskt på Madicken på junibacken den är hel sköön.Miccan har fortfarande nackspärr och jag är förkyld och harr ont i halsen, inte bra alls bra det här. Vi var vakna till klockan halv tre, och vaknade klockan 10.11 exakt. Nej nu ska jag fortsätta kolla ( Jennifer ) .
Lots of love Msje♥


Nybadade med halsont & nackspärr & ryggskott

Halloj!
Idag har vi vart i norrtälje. Olivia tog hål i näsan. Jag tog aldrig eftersom jag inte visste var jag skulle ta någonstans. Men nu har jag bestämt att jag ska ta i naveln. Så de blir nästa vecka. Efter det gick jag & jennifer och köpte godis för över 100 spänn.
Sen åkte vi hem, fixa oss och åkte till träningen. I slutet så fick jag nackspärr och ryggskott. Vet inte riktigt hur de gick till. Och jennifer fick ont i halsen.
Imorn blire videoblogg! :D
Kyyyyyyyss /Miccan & Jennifer ♥
Grymt cooola!
Vi med vårt gooodis

:)

Hejj :) (L)
sitter och försöker få lite struktion på hur vi kommer in, men nu är det löst. skönt. japp alla som inte vet vad vi ska göra där är att Miccis och Olivis ska ta hål i i näsan/naveln, miccan vet inte än.  Jap men nu måste jag packa.
pusshejjjj / Jennifer

@ SKUTAN!

Tjeena snyggingar!
Just nu sitter jag på skutan. Med Mathilda och annat kul folk. Men imorn ska jag vara med Jennifer. Naajs.

Juste ska ta hål i näsan eller naveln, vad tycker ni? Det kanske blir imorn om jag hinner bestämma mej. Naajs

Men nu ska jag buuusajärnet!

PUSSHEJJJJJ / MiCcAn  ♥


Farmville ! ;)

sitter i på en svenska lektionen men jobbar verkligen ingenting, jag tänkte jobba med det hemma istället. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nu spelar jag farmville och lyssnar på NRJ med mina lurar, jag tror dem är sönder, jag hör bara i ena fyfaaaan säger jag bara om dem är det, det är mina sötisar ju. Min bebis. Men nu måste jag dra, skriver senare.Lots  of Love Jennifer


Snart ska lilla jag till skolan :)

Fredag idag :)
Jihooooo, äntligen, fast veckan har gått super snabbt. Men igår fick jag in alla låtar som miccan hade fixat till mig, men hon hade lagt in Anna Book- SAMBA SAMERO LASSE STEFANZ- - Jätte många dåliga låtar -.- och dem jag verkligen ville ha kunde inte vara med för att det var fel på ngt, men i alla fall jag fick några bra låter, så imorgon ska vi fixa mer sa MIKAELA FANNY SJÖÖÖMAN !!!! Imorgon ska jag in till norrtan, Olivia och Miccan ska Pierca sig så jag ska hänga med och vara deras mamma, hahah. jag kommer nog gråta..LOTS OF LOVE Jennifer                                               


fredag

Godmorgon!
Jag vakna för typ en kvart sen. Idag är det fredag. Jissses vad den här veckan har gått fort! Idag vet jag inte vad som händer efter skolan. Så vi får se. Men nu ska jag iallafall fixa mej i ordning för yttligare en dag i skolan.
Ha de gött! /Miccan ♥

Här kommer en uuuunderbar låt :)



:D

Heello!
Träningen gick ganska bra. Är ju i svacka just nu. men efter träningen snacka jag med mamma & pappa. Och jag får ta hål i naveln eller näsan. Tror att det blir naveln. Naajs. Men nu ska jag kolla på film.
Puss & Godnatt /Miccan ♥

Bättring !

Hejsan alla underbara där på andra sidan.
Jag och Miccan tycker att vi har haft en dålig blogg vecka, vilket är sämst vi lovar oss själva och er att det kommer aldrig vara så här igen, *hosthost* Förlåt i alla fall.
_____________________________________________________________________________
Efter gympan duschade jag och satte mej och plugga matte med mamma eftersom vi har prov imorgon, efter det pluggade jag lite engelska, uch. Nu har jag precis ätit två riktigt goda mackor och en kopp varm te. mmmmh..
nu sitter jag och försöker få in alla musik som snälla miccan har fixat åt mej, men det går inte braa...
Men pussshej Jennifer

blä

Heej,
Dagen började med att jag försov mej. Toppen. Men dagen var ganska kul. Nu ska jag byta om och träna.
Puuuuuss / miccan

Grattis Olivia ;D

Hola everybody ;D
Haha, lite spanskengelska där, men det gillar vi. Är färdig ska bara bortsa tänderna, sen ska vi åka. jag är så pisoff för jag har ont i huvudet.
Olivia Barndomsvän fyller år idag, så ett rikitgt stort Grattis till henne eftersom hon har blivit fjortis, fast det var hon ju redan innan, har försökt att få tag på dig, men det går inte så bra eftersom jag kommer till T2 svar. hmm..
men i alla fall så skriver jag senare, puss på er !
//Jennifer

snooooowboard

Tjeena bloggen.
Idag hade vi friluftsdag. Jag skulle ju åka pulka brevid kvisthamrabacken. Men de var så tråkigt så jag gick och hyrde en snowboard. Hade aldrig åkt de tidigare men det gick bra. Förutom sista åket när jag flyger på magen. Bryter bröstkorgen typ och har svårt för att andas i typ 30 minuter. Men sen åkte jag slalom sista timmen. Skojs. Sen gick jag och Jennifer och käka, kolla runt i affärer. Sen gick vi på dansen. Skit kul såklart. När jag kom hem blev det middag, Andra Avenyn, duscha och nu sitter jag här i min säng. Men nu ska jag kolla runt lite,
Puss /Miccan ♥


Visste inte vilken bild jag skulle ta -.-

...

jag är förbannat trött, känns som jag börjar bli sjuk... ses imorgon. J

SÅ MICCAN HUMÅR!!!


I Hate this Part right here !

Hola Amigas/Amigos ;)
om en kvart bär det av mot skolan, hu.. om en kvart, lite brotom. Idag är det frilufsdag, självklart ska jag åka skidor med Kajsa.E och Malin, fyfan vad kul. Det kommer vara en dag med skratt säger jag bara eller kanske Kajsa/Jennifer på hal nedförsbacke! jag säger bara härligt.. Pappa gjorde i alla fall pannkakor till mej, och i morse gjorde jag varmvarm Oboy.mmm..
Jag är fortfarande arg och har ångest. "i hate this part right here !"
Nej nu måste jag klä på mig alla jävla förbaskade kläder, fast själv tycker jag det är sköönt att ha det :) (L)
LOTS OF LOVE miniskidåkaren :DD


Jag, Malin och Kajsa.E :D

Onsdaaaag

Godmorgon!
Vaknade för en kvart sen. 5 Timmars sömn är inte så bra, men jag känner mej inte tröttare än vanligt. Plus att i skolan idag är det friluftsdag och jag ska åka pulka. Det ska bli kul som fan. Jag och Jossan har några planer. Men dem är hemliga. Sks snart gå och klä på mej, sminka mej, käka. Sen blir det göra varm oboy jag kan ta med mej. Mums. Och så får jag inte glömma att ta med kläder till dansen. Mycket att tänka på idag.
Men igår så klippte jag mej igen. Men då klippte jag bara upp det lite. Och själv tycker jag att det blev bättre än innan. Nu ska jag ladda ner lite musik.
Puss /Miccan ♥


Hahaha, vafan xD men jag har inga bilder på när jag klippt mej..

Godnatt

Blogg.se har buggat hela kvällen, nu med! men ska iallfall upp om 5 timmar och 20 minuter, så godnatt.
/Miccan <3

happy face/sad face

hejsan bloggen  !
jag är så förbannad på allt just nu, vill bara gråta.jag vet inte om jag pallar mer.
jag orkar inte skriva ikväll, känner inte för det, allt är bara så fuckat !
förlåt♦
XOXO SAD FACE !



c(:

Godmorgon bloggen,
är färdig för de mesta och sitter och chattar med Frida :)
idag är det den tråkigaste skoldagen av dem alla, skulle helst vilja ... bläää.
Mikaela sötnos fixar musik till min data som jag sedan kan ladda över till min "elskling", om det är någon som har en bra skiva som jag brukar träffa på gympan, dansen eller i skolan kan ju i sånna fall ta med sig, skulle vara jätte snällt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
gympan idag då, det är B-vecka vilket betyder tävlingvecka och det kommer bli skitkul.
inte så mycket styrka och allt ska verka som om vi skulle träna på Lördag tillexempel.
jag älskar att tävlingsträna, det känns å himla bra. Allt  går super för mig då.underbart.
Imorgon är det frilufsdag vilket betyder skidor med Kajsa, Malin, TJ, QU. det ska bli .......... kul.
Pappa ska göra pannkakor till mig ikväll också.
men nu kommer mamma och tjatar på mig.
Hejsvejs bananspejs (?)
LOTS OF LOVE JENNIFER♥


varsågoda ;D

Jihaa

Heeelllu
Just nu spelar jag farmville. Men hade tänkt sova tidigt idag för en gångs skull. Så ska försöka komma i säng strax efter 23.00. Inget mer att berätta än att mitt hår är jättekort :(
Sov gott / Mikaela ♥

rip mitt hår...

r.i.p

Heeeej
Idag efter skolan gick jag och annat kul folk till studiegården och gjorde läxor. Inte för jag gjorde så speciellt mycket men. Sen så har jag klippt mej idag. 10 cm kortare!! det är as kort. r.i.p. jag blir galen, jag måste ha uppsatt i flera månader nu.. suck. Nu ska jag kolla på tv.
Kyss / miccan
 
(inga bilder på denna data..)

förstaiandra - 10

hemma från skolan nu, har jobbat lite matte faktiskt hurra för mej. svängde precis in en bil på tomten, tror det är farfar.. sitter och chattar men Julia, Madeleine på msn. Jag är avundsjuk på frida också. Men jag skriver ett mer intressantare inlägg senare.
Puss på er sötnosar !
LOTS OF LOVE JENNIFER ♥


mina ögon, faiiil. -.-

Jätte snabbt inlägg..

Hello Biatches !

sitter och lyssnar om judendomen, sart är skolan slut vilket är skit kul eftersom min ipod väntar på mig. Jag ska fixa en Header till QU & TJ också. a men jag måste fortsätta med Judenskiten..
LOTS OF LOVE JENNIFER ♥


förra årets juluppvisning


GodmorgonGodmorgon är du inte vaken än ....

Godmorgon cupcakes :)
är färdig med allting förutom att alla mina böcker ligger utspritt över hela golvet, ojoj.. detta måste ordnas.
Mamma springer runt i hela huset och letar efter ett skärp som är bort och Linnea springer efter och frågar vad det är ? vilken familj -.-  ! men i alla fall idag är det skola, jobba lite granna. efter skolan blir det plugg och Norrtan..
Ha det tusen bra // Jennifer ♥



godmorgon

godmorgon på er!
då var det ny vecka igen. Ska snart fixa mej inordning för skolan. Några i min klass säger att vi är lediga idag, men jag vette tusan ;s nu måste jag hitta lite kläder,
Ha en bra dag! /Miccan ♥



§

Godkväll!
Nu ska jag kolla på film. Sen ska jag sova. Skola imorn, så jag måste vara någorlunda utvilad.
/Miccan ♥
Fråga inte varför jag hade denhär bilden på datan..