Bion i Fredags!

Nu tänker jag berätta om bion i fredags :
haha, det var awsome! Vi kom i allafall in till norrtälje 18.10 och sprang till Royal när vi väl kom dit sa han att dem inte sålde Grown up en, vi blev mycket besvikna och började tänka på hur vi skulle komma hem!
Mitt upp i allt sa tjejen i kassan att vi kunde kolla på Bröderna Karlsson om vi ville för dem hade slängt in den i stället för Grown´s up, så vi tackade ja till det och handla snacks och cola! Innan vi går in i Biosalongen så säger hon att vi kommer vara ensamma där inne i den nya,snygga,stora biosalongen nr 1 ! det var råånajs! Miccan prövade alla platser men jag gick och satte mig längst upp i mitten och vi hade en hel jävla biosalong för oss själva, helt otroligt!
Vi satt och prata under bion och smsade och hade det allmänt mysigt! Den här bion var den bästa bion jag vart på!
coooooooolish! och filmen var skitbra! 5 av 5 toast!








Bröderna Karlsson är en förväxlingskomedi som handlar om ett tvillingpar som till en början inte känner till varandras existens. Den ena är en framgångsrik, pedantisk advokat i Stockholm. Den andra som är bosatt i Norrland med fru och barn är en notorisk otrogen slarver. Bröderna träffas för första gången i samband med en bouppteckning. Deras möte leder till kaotiska förvecklingar och vänder upp och ner på deras tillvaro.
/ Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback